Peugeot 308 2017: Testaus ja hinnat uusi kompakti

Peugeot 308 2017: kokeillut!Peugeot 308 2017: kokeillut!Peugeot 308 2017: kokeillut!Peugeot 308 2017: kokeillut!

Kuinka matka. Kuinka paljon ne edistävät SUV Peugeot 3008 ja Peugeot 5008 tässä kilpailussa, jossa Peugeot nopeassa tahdissa vakiinnuttaa itseään "mouse head" . He voivat nyt ylpeillä on yksi ensimmäinen hankinta vaihtoehtoja joukossa, jotka hankkivat Volkswagen ... Tai päinvastoin: ne, jotka ostavat peugeot Ne tulevat katsomaan mitä VW tarjoaa. Se tekee Peugeot tänä vuonna kanssa Peugeot 308 ja VW Golf, sen luonnollinen kilpailija, uteliaana malleja lähes samanaikaisesti kantaesityksensä uudistetun tuotteita. Peugeot, kyllä, sinun ei tarvitse hakea kaukaa löytää salaisen ainesosia ... sinä?

kaikki tietoa tärkeimmistä uudistuksista Peugeot 308 alue, että brändi ei tähän asti olet sen täällä, mutta nyt meillä on jo ollut tilaisuus saat säätimet ja kokeile joitakin uusia laskun moottorit. Sen pitäisi kuitenkin olet jo tehnyt tauon lukea tärkeimmät muutokset, selventää pari yksityiskohtia suhteessa tärkeimmät mekaaniset uutuus premieres Peugeot 308 2017 ja sen Ensimmäinen tulevat, kun se on tuotu myyntiin: kesäkuussa ja voit tilata (jäljempänä hintoja, kanssa alennukset ja erikoistarjouksia 4000 euroa Niihin kuului, poiketa 15850 euroa tapauksessa 5-ovi ja 16650 euroa perhe SW) Vaikka Toimitukset tehdään syyskuun. Muistan sen vuoksi, että molemmat 1,5 BlueHDi 130 hv 1,2 PureTech identtisiksi teho ovat uusia moottoreita, kun alalla vaihteistot, tulee olemaan 8 automaattinen suhteet uusi lasku BlueHDI 180 hv ja uusi 6-portainen manuaalivaihteisto mainittua bensiinimoottori. Kun kyseessä on Diesel, tunnistaa uuden BlueHDi helposti: sen uuden moottorin. 1.6 BlueHDi myytävä alkuvuonna markkinointi moottorit eivät ole kaukana vanhentunut, mutta on tärkeää, että pidätte tämän yksityiskohdan.

Peugeot 308 2017Kun kyseessä on bensiiniä menee enemmän tai vähemmän sama: täysin uusi 130 hv 1,2 PureTech (Siis myös Euro 6c) korvattu syyskuusta nykyisestä moottori samanniminen ja voima, kun sen uusi käsivaihteisto 6 suhteet perille vasta myöhemmin tänä vuonna. sisään Lokakuussa tervetulleeksi BlueHDI / 180 mainitun automaattisen lähetyksen Aisin 8 suhteita. Kuten sanoin, ne ovat pieniä vivahteita jos sinun täytyy olla viimeinen. Joissakin tapauksissa on kannattaa odottaa; toisissa ehkä ei niin paljon.

Peugeot 308 1.5 BlueHDi / 130: "puhtaampi" vähemmän jumissa

tämän Dieselmoottori 130 hv 1,5 BlueHDi, Peugeot on ajallisesti eteenpäin päästöistä. Jos nykyinen Euro 6b (1,6 BlueHDi) ovat vaativat uuden käänteen tämän vuoden syyskuussa, kun se tulee voimaan uusi antipollution säännösten Euro 6c, Peugeot menee vielä tällä uudella 130 hv 1,5 BlueHDI, moottori, joka pystyy kokouksen vaatimukset, joita sovelletaan myös vuonna 2020. Ja nyt, katsotaan mitä tuo tämän uuden moottorin. Teknisessä sisältöä, tämä moottori tarjoaa paljon, nimittäin vastaa peräti 200 patenttia. Palautukset pusku 16 venttiili, uusi turbo, parannettu injektiojärjestelmä, erityisesti, uusi katalyytti ja hiukkassuodattimen integroitu ansa DeNOx kaksi vaihetta. Peugeot ei tähän asti ole kulutusta, mutta mainitsee vähentäminen 4 prosenttia 1,6 BlueHDi 120 hv. Tästä moottori, uusi 130 hv 1,5 BlueHDi saada nämä 10 hv enemmän nopeudella 250 alkuun rpm (3750 rpm), kun taas maksimi vääntömomentti on sama molemmissa moottoreissa sekä arvo, 30.59 mkg, kuten nopeus, jossa todetaan: 1750 rpm.

Peugeot 308 2017On selvää, että vain ympäristöhyöty raportointi uusi moottori on äärettömästi suositeltava, vaikka Se ei ole potkuri, joka saa meidät unohtamaan moottori, joka lopulta korvaa kertaa kuukausiin. Hänen paras laatu kiistatta lineaarinen toimitus teho ja vääntömomentti, parantaa jo valtava kimmoisuutta 1,6 BlueHDi. Myös kiersi helpommin Ylikierrosten, ylitti kyseisen alueen suurimman tehon. Mutta hänen vastauksensa kuristaa Tunsin vähemmän johdonmukaisuutta ja keinotekoinen: reaktio ei aina verrannollinen tehontarve kaasulta pyydät. Varmasti paljon ei pienempi tilavuus, mutta myös, että uusi "kemiallinen kasvi" käsittely ja debugs hiukkasten ja haitallisten kaasujen pakojärjestelmässä, sitten käytännöllisesti katsoen kerääjä. Itse moottoriin pitää liikkuvat Peugeot 308, Sea 5 ovea tai perheen, jossa on riittävästi ketteryyttä, mutta myös kustannuksella käyttäisi useammin vaihteen muutoksen, jonka vaihto kehitys on myös raportoitu vielä. Muuten, Peugeot he ovat jo huomanneet muutos kysynnän kehitystä nemoottoreilla: Bensiini kasvaa edelleen myyntiä yksityishenkilöille.

Peugeot 308 2017: Hyvä viittauksissaan

Mitä dynaaminen käyttäytyminen, Peugeot ei ole raportoinut mitään työtä rungon alle, vaikka moottorin ulkopuolella, Tunnen Peugeot 308 hiljaisempi mutta myös johdonmukainen tiellä. hytti, ilman suuria muutoksia suunnittelussa tai geometria (kyllä ​​laitteisiin ja ajo avustajat, jossa he saavat kaikki uusia laitteita esitellään Maastoauto 3008 ja 5008) on edelleen erinomainen materiaaleja ja säädöt vaikka vielä puuttuu -pikavalintakuvakkeet toimintoja. Onneksi keskellä näyttö on entistä nopeampaa. Mitä dynaaminen käyttäytyminen, Peugeot 308 2017 on yksi niistä autoista, jotka jousituksen vuoksi ole liian kova eikä pehmeä: takaa erinomaisen mukavuuden ja korkea hyötysuhde kaikissa tilanteissa. Pian myös kiivetä GTi urheilu versio, joka muuten on myös uusia ominaisuuksia: hyvästit valikoima versio 250 hv, 270 hp ainoana tehotaso nyt saatavilla.

Saatat myös olla kiinnostunut

- 5008: SUV, joka tarjoaa jopa 15 erilaista hierontaa

- Kuten Peugeot 3008 maastoauto? Paras versiot ostaa

- Peugeot 308 kilpailijat: Honda Civic, VW Golf, Opel Astra Hyundai i30 ja