10 vinkkiä onnettomuustapauksissa

10 vinkkiä onnettomuustapauksissa

1. Signaalit vika

Jos auto on rikki, on tärkeää viestittää sitä hätä kolmioita. Sinun täytyy asettaa ensimmäisen 100 metriä ennen tapahtuman ja ennen käyrä, jos onnettomuus tapahtui myöhemmin.

2. näyttää paremmalta

Kun sinun täytyy saada pois auton, kulumista liivi ennen eikä täyttä ajorata: On tärkeää tehdä näet mutta varo, älä tee sinusta kuolematon!

3. Mene pois liikkeestä

Jos joudut kuljetetaan maantiellä, tee se niin kaukana liikenteestä: Jos mahdollista, kantaa itse takana suojakaiteen. Älä anna matkustajat laskeutua autoon, vaikka laakeri liivi.

4. Jos pyörä muutos

Etsivät oikeaa paikka pysäyttää auton ja paikat niin kaukana kuin mahdollista kierrosta. Älä edes päästä pään vaihtaa pyörän tahansa, varsinkin jos se tulee vasemmalta. Jos olet palkannut tiepalvelun palvelun kanssa vakuutuksen, älä epäröi kutsua niitä.

5. Onnettomuuden puhelu 112

Tämä on numero sinun täytyy soittaa puhelimella, jos kärsimystä tai todistamassa onnettomuutta lähettää hätäpalveluihin tarvittavaa apua. Pysy rauhallisena puhelun aikana ja toimittaa tiedot mahdollisimman tarkkoja: sijainti, ajoneuvoista ja uhrit.

6. Kuinka apu-

Pysäyttäkää auto turvalliseen paikkaan yrittää saada tilanne ei heikkene. sitten, lyhyt kosketus vahingoittuneet ajoneuvot, toimii seisontajarru ja kytke kaikki valot mahdolliset hätätilanteessa.

On aika asettaa varoituskolmio. Jos mahdollista, pyydä apua muilta niin, että kun liivi paikallaan, suojassa sivuston varoittaa muita kuljettajia onnettomuuden.

7. apua haavoittunut

Henkilö, joka on ollut onnettomuus on usein sekava ja peloissaan. Keskustele saada tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä terveyspalveluihin, kuin jos olet allerginen jollekin lääkkeitä tai mitään merkittäviä sairauksia.

8. Mitä ei saa tehdä

Älä koskaan anna juoda haavoittunut, eikä siirtää tai poistaa ne ajoneuvosta. Kuljetuksen pitäisi häntä sairaalaan, paitsi erittäin poikkeuksellisissa tapauksissa.

9. peittämään hänen, vaikka kuuma sää

Se peittää potilaan viltti, yleensä ne ovat kylmiä. Lisäksi, monitorit suussa vieraita esineitä Sen sijaan, löysää ja vaatteita ja hihna.

10. Tiedot, oikeudenmukainen

Jos kysyä valtion seuralaistensa ja uskot, että uutinen ei tule olemaan kovin positiivinen, Älä ole liian nimenomaista ei provosoida kriisi ahdistusta.