10 työkaluja, sinun pitäisi kuljettaa autossa

10 työkaluja, sinun pitäisi kuljettaa autossa

Jos olet säännöllinen kuljettaja, varmasti joskus se on voinut puhkaista yhden renkaat auton tai voit kärsiä erittely. Molemmissa tapauksissa ja kaiken todennäköisyyden voinut korjata nämä takaiskuja koska tuolloin et ole perusvälineet niiden ratkaisemiseksi. Joten sinun ei tule toistumaan, täällä olet Kit luettelo 10 tärkeitä työkaluja, että olet aina kuljettaa autossa.

1) Atornillador kone ja toinen tähti. Olisi myös hyödyllistä toteuttaa yksi vaihdettavissa päät eri halkaisijat ja kokoja.

2) Pihdit leikkaus alue Kaapeli strippaus tai leikkaamalla mitään muovikappale tai vastaavaa, tarvittaessa.

3) jakoavain ja räikkäväännin löysää tai kiristä muttereita.

4) eristysnauha. Sitä voidaan käyttää hätäpuheluiden korjauksia (määrätylle tai jätä pala), eristää kaapelia, joka voi näkyä huonokuntoisia ja paikallistaa ja merkitse paikka korjata myöhemmin.

5) hydraulisylinterillä renkaiden vaihto raahata jakoavain tai ylittää.

6) heijastava kolmiot: Jotkin laitteet, koska niiden erityispiirteiden palvelevat varoittamaan muita tienkäyttäjiä, että auto on pysähtynyt tai vian takaisku.

7) Kuusiokoloavain asettaa Torx pään tai. On yhä yleisempää joutua käyttämään niitä, koska viime vuosina on levinnyt käyttää pieniä mutterit ja pultit voidaan kiristää tai löysätä, jos on joitakin avaimia Allen.

8) käsineet: Jos haluat vaihtaa pyörät, arvioi osa moottoria, tarkista öljy jne Jos et halua tahraa käsiä tai vaatteita, ovat välttämättömiä.

9) Box varasulakkeita. Usein tavallisimmat viat, joiden varoitussignaali heijastuu kojelaudassa johtuu Jonkin sulake on palanut, niin ongelma voitaisiin ratkaista korvaamalla sen toisella.

10) Kannettava lamppu tai taskulampun paristoja. Perusvälineenä varsinkin kun on manipuloida, katsella tai korjata jotain autossa kerrallaan ja sijoittaa vähän luonnonvaloa, joko aikaisin aamulla, hämärässä, yöllä ja jopa tunnelissa.