Carwash: jotka väittävät jos jotain taukoja auto

Carwash: jotka väittävät jos jotain taukoja auto

Tarkoitetulla alustalla yksi teloista on rikki peili auton. Saat järkyttynyt ja ensimmäinen asia miettiä, mitä voin tehdä. Kun etäisyys luet juliste, jossa suositellaan taittopeilejä ja autopesu ei ole vastuussa mistään vahingosta, joka voi aiheutua. Mitä voit tehdä? Voit kattaa vahinkoja autovakuutus?

Mukaan Euroopan autoilijoille Associates, ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on Patenttivaatimuksen kiistattomasti (mukaan burofax) haltija auton pesu ja vakuutusyhtiö.

Mukaan 147 artiklan tarkistettu teksti Yleisen puolustavan kuluttajia ja käyttäjiä, "palveluntarjoajat Tällöin tunnelin lavado- on vastuussa vahingoista ja vahingoista kuluttajille ja käyttäjille, elleivät ne osoittavat, että ne ovat noudattaneet vaatimuksia ja määräyksiä asetetut vaatimukset ja muut varovaisuutta ja huolellisuutta vaatimat palvelun luonne". siksi Periaatteessa omistaja pesula on huolehtia vahinkojen autoon, AEA pistettä.

Siitä, että service "autolavado"THE oikeustiede Se harkitsee elementit näiden tilojen on pystyttävä mitään vahinkoa käyttäjille, ja kiinteistön omistajan vastapainoksi eduksi ei tarvitse olla työntekijälle Palvelu on myös riskiä siitä vahingoista, joita saattaa syntyä käyttää sitä.

Näin olet vastuussa carwash jotka joutuvat kantamaan kustannukset korjaamisesta taustapeili auton. Suosittelemme, että aina kun mahdollista saat käsissä asiantuntijoiden puolustuskysymyksistä Motoristi neuvomaan teitä erityistapaus.

Saatat myös olla kiinnostunut

Älä avaa oven autopesu ...

20 kotiin ja halpa temppuja puhdistaa auton