Ajo temppuja ja huolto auton lumessa

Lumi Ajovihjeiden.tarkasteleminen

Lumi tarjoaa enemmän pitoa kuin jäätä, mutta meidän pitäisi ottaa sama varotoimiin: pyöreä varovasti, osoite kaarteissa alhaisella nopeudella ja ei tee häly ohjauspyörän on meidän suurin.

Vaikutus talvirengas on hyvin samanlainen kuin mutaa. Rengas saa tunkeutua pehmeä osa löytää kovan pinnan alla. Koska renkaat ovat leveämpiä meidän auto, pienempi kosketuspinta asfaltilla ja me siis huonompi tarttuvuus. Sen ei pitäisi tyhjentyä renkaita, koska kulutuspinnasta lisääntyy ja näin ollen renkaita ei naulata hänet lumeen päästä pelaamaan asfaltilla.

Jos aiomme tehdä Monet matkat aloilla lunta, Mikä parasta Mount Snow renkaat sama kuin valmistajan suosittelemia normaalikäyttöön. Jouset ovat paras keino erityistilanteissa, mutta sinun täytyy tietää ne. Näin voit tehdä sen, se on parasta harjoitella autotallissa lämpimäksi, että kun otetaan laittaa ne tiellä, teet sen mahdollisimman nopeasti.

Jos on poutaa, suositeltava seuraa ruts että muut autot ovat tehneet aikaisemmin. Kun sinulla on paljon, on parasta hylätä ne ja siirtyä astumatta lumella. Tällöin meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota alustan; jos lunta kertyy, se voi aiheuttaa vakavia vaurioita autoon.

kasvot kaltevuus tai gradientti Nevada on työlästä. Kohonneita -ja vain silloin, kun emme ole avoimen tiellä: autotalli ramppi, esimerkiksi Voimme yrittää kiivetä takaisin alas, kunhan malli on etuveto. Paino lepää etuakselilla, lisäämällä sitoutumista. että alamäkiä, oli parempi mennä lyhyt ja käydä läpi alueilla lumen, jota ei ole kulkenut marsseja.

Kumma kyllä, alueet, jossa on paljon lunta matkalla voimme myös win irrottamalla ote luistonesto. Jos emme, järjestelmä voisi 'hulluksi': kiihtyvä pidon menetystä tapahtuu, jotta laite sulkee jarrun pyörät menettävät otteen. Järjestelmä kiihdytyksiä ja jarrutuksia samanaikaisesti, jolloin lämpeneminen jarrut ja auto ei saavuttaisi tavoitteensa: edistää. se on parasta nopeuttaa erittäin sujuvasti isompia vaihteita, toinen tai kolmas, poistu pysähdyksistä.

lumi

Ja sumu?

Sumu aiheuttaa myös merkittävään vähenemiseen näkyvyyttä ja märällä asfaltilla. Edessä tässä säässä aineella, lisää turvaetäisyys auton ennen sinua ja Laita sumuvalot. Muista, että takana ovat erittäin ärsyttävää muille kuljettajille: desconéctalas koska niitä ei tarvita. Useimmissa tapauksissa kastettu Ne ovat riittäviä osan sumu; pitkä luoda 'halo vaikutus' (Light pomppii ja ei salli meidän näkemään tie) melko epämiellyttävä.

Ylläpitää autosi talvella, olennaista

Auton on hoitaa ja hemmotella ympäri vuoden, mutta kylmä on erityisen haitallista mekaniikka automme. Parhaassa tapauksessa ajoneuvo ei saa kylmää, niin säilytä sitä autotallissa tai katettu tila Se on paras valinta. Jos autosi nukkuu ulkona, on todennäköistä, että aamulla löydät sen täynnä jäätä. Ja päästä eroon tästä kiusallinen ongelma, varsinkin tuulilasiin, ei kaikkea: tämä on mitä on tehtävä.

elementtejä autosi sinun pitäisi ottaa enemmän huomioon ovat renkaat, niiden on oltava kulutuspinnan syvyys ja sopiva paine, valot ja toiset haluavat harjat, tasot tai akku, kärsivät enemmän kuin tarpeen alhaisissa lämpötiloissa. tässä video kerromme yksityiskohtaisesti, miten pitäisi hoitaa näitä elementtejä talvella ja tarjoamme erilaisia ​​vinkkejä.

Saatat myös olla kiinnostunut ...

5 Vinkkejä ajaminen rain

Mikä on paras talvirengas?

Miksi me kärsimme vesiliirron?