6 av 90 idretter som vil være fremtidige klassiske biler

90 sportsbiler, fremtidige klassikere90 sportsbiler, fremtidige klassikere90 sportsbiler, fremtidige klassikere90 sportsbiler, fremtidige klassikere

den sport av 90-tallet De har noe spesielt. Etter den brutale 80-tallet og sine utskeielser, både mekanisk og design, i 90 teknisk raffinement er det nådd mye høyere, med en større balanse på alle måter. Det er mer anvendelig, komfortable biler og med en mindre komplisert vedlikehold, noe som betyr ikke lett. Borte er de årene da prisene var på bunn, og nå verdien av mange sports 90 Det har eksplodert (Honda NSX, BMW M3, Porsche 911...), Men det er fortsatt noen innenfor rekkevidden av dødelige (SE BILDEGALLERI MED SPORTS på 90 til være i fremtiden KLASSIKERE).

BMW 850i

den BMW 850i er en av dem har også lagt tiltrekningen av å utstyre en V12 pustende motor, noe ganske eksotisk i vår tid på grunn av utviklingen mot 'downsizing' og anti-forurensningsforskriften som ofte krever redusere sylindret motor for å møte utslippsmål, motvirket av supercharging ytelse tap. Men utvilsomt den beste strømmen er fortsatt kommer fra høye forskyvninger, og flere sylindere, bedre. Ja, den kompliserte utdeling av V12 gjør vedlikeholdet blir tortur, så i tilfelle av BMW 8-serie blir enda mer respondent 840Ci, hvilken pålitelig V8-motor også svært attraktive. I alle fall er vekten høy, så ikke forvent en sport atferd, men dette er en komfortabel Gran Turismo full av svært innovative funksjoner for sin tid, noe som også kan være en kilde til komplikasjoner elektronisk nivå. Den største eksponenten for området BMW 8-serie var 850 CSi, med V12-motor veldig retusjerte å oppnå 379 hk, manual og fire ratt.

Chevrolet Corvette (C4)

Med en mye enklere teknisk tilnærming, chassis og bladfjær bakhjulsoppheng høy forskyvning V8-motor, den Chevrolet Corvette Det er en av de idretter som Du kan finne en god pris, spesielt fjerde generasjon C4 -Den femte (C5), kan du også være i denne klassifiseringen, siden begge var i produksjon i 90- årene. Løse varianter så lyset, men kanskje den mest kjente var Chevrolet Corvette ZR-1, som kom til å betale 405 hk i sine nyeste produksjonsversjoner. hans 5,7 liters V8 Den ble forbundet med en 6-trinns manuell girkasse produsert av ZF og Lotus Han hadde mye å gjøre i å utvikle modellen.

Mazda RX-7

en annen bil legendariske sports er utvilsomt Mazda RX-7, hvis tredje generasjon ble drevet av en biturbo rotasjonsmotor, med tre effekttrinn av år, 256, 265 og 280 hk. komplekse ladning, sekvensiell type, Det ble opererer den første turbo fra 1800 rpm, mens den andre blåse fra 4000 rpm. Pålitelighetsproblemer har sprutet denne motoren siden starten.

Mercedes 500 E

Snarere tvert imot oppstår med den faste Mercedes 500 E -eller E 500, etter restyling i 1994, utført i samarbeid med Porsche og animert av en strålende 5-liters V8-motor og 326 hk. Porsche hadde ansvaret for produksjon for hånd hver Mercedes 500 E, krever 18 fulle dager. Produksjonen var begrenset til 10,479 enheter av disse kan du fortsatt finne eksempler i meget god stand. helhet eksklusiv høy ytelse saloon en heders den fortjener blant fremtidige klassikere.

Nissan 300ZX

En annen japansk idrett mest interessante er Nissan 300ZX, hvis versjoner Twin Turbo nådd 305 hk og de besatt betydelig teknologisk byrde. Du kan bestilles med systemet fire ratt, kalt Super HICAS (High Capacity aktivt regulert Steering), ment ikke bare å øke manøvrerbarhet, men også for å forbedre den dynamiske kurve. Selv begrenset toppfart var 250 km / t.

Porsche 968

Med den nye Boxster 718 tilbake til en 4-sylindret motor, interesse i Porsche 968 Det kunne blusser fiendtlighetene. den Porsche 944 etterfølger riding en 4 sylindret atmosfærisk høy forskyvning, ikke mindre enn 3 liter, plassert foran tilgjengelig og er festet til en trans overføring på baksiden toget. Tidlige versjoner overga seg 241 hk, selv om det var mye mer eksklusive og kraftige turboladede versjonene er av svært begrenset produksjon, 968 Turbo S og 968 Turbo RS, de kom til å betale 309 og 354 hk, henholdsvis.

Du kan også være interessert i:

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Porsche 718 Boxster og 718 Cayman med boxer motor 4 sylindre

10 beste super sportsbiler av 90-tallet