Kia Cee’d 1.0 T-GDI 120 hk: faktiske forbruk … og første inntrykk

Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 hk: faktiske forbruk ... og første inntrykk

Det er vår første dag med Kia Cee'd 1.0 T-GDI i sin variant 120 hkKia setter ned en annen markedet bare 100 hk. Begynn å spille for en av de testing mer forpliktende bør vinne: vår test faktisk forbruk. Motoren vi allerede generert visse forventninger på forhånd, fordi mekanikerne av tre sylindere er som regel alltid en gåte i drift til du kommer til å rulle med dem.

Det første vi kan si den nye Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 hk Det er at vi har overrasket, og for godt. Det er energisk i byen og deretter akseptabelt i gatebruk, men også presupposing det, lastet, Det kan ha å være tålmodig porter og forbikjøring. Fra middels turtall, slår denne lille motoren opp kostnadene, men utviklingen av fart Det kan sies å være oppsiktsvekkende.

Slå nå målinger, den forbruk dette Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 hk De er virkelig gode nok til å konkurrere med en diesel motstykke. i vei, men fortsatt har for 5,0 l / 100 km vi ser i beste Diesel, har brukt oss kun 5,7 l / 100 km, en figur veldig god, og utfordringen av disse små bensinmotorer i dag er å falle i faktisk bruk av 6,0 l / 100 km. Ja, glem 4,2 l / 100 km, godkjenne utgifter på veien, kan du se det, som alltid, er uvirkelig. Også nevne Computer feil er slående: 18,1 prosent over deres faktiske forbruk, feil som ikke er veldig vanlig og overrasket oss.

Flere detaljer om Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 hk

Turer i vår første test med den nye Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 hk Vi likte henne mye også synlighet diagonalt fremover, fordi speilene ikke forstyrrer. Dens kjørestilling er behagelig, har manuell brems hånd og god plass til innskudds stedene. Hans start er nøkkelen.

Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 CVden suspensjon ny Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 hk Det er noe tørr når bakken er ikke glatt, blir opprørt når vi flere kilometer bak oss. Vær også oppmerksom på at det tar å fylle tanken fra munnstykket hopp: ikke mindre enn ti minutter.

Du kan også være interessert

- Hva er den beste Kia Cee'd? Velg din

- Kia Cee'd prøvde den nye

- Kia Sportage 2016: testing av en sømløs SUV