Miten säästää bensiiniä ja kanta-asiakaskortteja

säästö kortitsäästö kortitsäästö kortitsäästö kortit

Toki tiedät jo, että ostaa joissakin supermarketeissa saada alennuksia polttoaineiden ja päinvastoin. Tai että käyttämällä luottokorttia pankkisi, voit myös säästää muutaman euron säiliötä täytettäessä auton. Mutta mitä et voi tietää vielä, että vakuutusyhtiöt, joka jo oli oma kanta-ja tarjotaan erilaisia ​​alennuksia-polttoaineen, ajoneuvojen vuokraus ja huoltopalveluja mm nyt Ne auttavat säästämään uusimiseen ajokortin ITV tai uusittaessa autovakuutus.

Jos haluat saada suurin ja paras alennukset, sinun täytyy tehdä kortin tai kortteja oikealle, käyttää niitä ja lisätä enintään pistettä. Ja jos se haittaa ottaa kuljettaa lompakossa, olet onnea, koska valtaosa tuotemerkkejä polttoainetta on älypuhelin sovellus, jolla voit on kaikki tiedot matkapuhelimeen.

BP kortti PremierPlus

Tällä kortilla ansaitset pisteitä voit lunastaa lahjoja, mutta myös saada alennukset Feuvert keskuksiin, tuotteet ja ford palvelut ja Hertz. Lisäksi jokaista 20 euroa ostosta Coviran supermarketit, Saat BP polttoaineen euroa.

kortti BPpremierplus

Kun ajaa kortti, koska Cepsa

Tämän kortin avulla voit ansaita pisteitä aina kun teet huoltoasemalla. Lisäksi, 4 prosenttia kerääntyä ChequeAhorro Carrefour, kunhan olet myös Club Carrefourin kortti. Ja jos olet asiakas Suora luottovakuutussopimuksissa ja sinulla on uusi SUMA kortti verkossa, litralta repostes vuonna Cepsan keräät 10 pistettä-alennus voit käyttää paitsi uudistaa autovakuutus.

Voit myös kerääntyä pistettä SUMA kortilla verkossa milloin käyt Midas huoltokorjaamolle tai Norauto.

Kortti For Your Vuelves

Repsol Maxima kortti

Te Repsol tankkaus ja opetus tämä kortti saa 2 prosentin alennus polttoainetta; 5 prosentin alennus myymälän ja autopesula; ja 3 prosenttia alennusten 31. joulukuuta 2014 sen polttoaineisiin dieselmoottori +10 ja Efite98.

Sinulla on myös alennukset Avis, Hertz, Europcar Ates ja yritykset voivat vuokrata ajoneuvoja.

Repsol Maxima kortti

kortti GalpFast

Vuonna Galp huoltoasemat litralta, saat 1 pisteen kertyä jäsenkorttitietojasi; litralta GForce, 2 pistettä; Jos ohitat kortin syntymäpäivänäsi saat 100 bonuspisteitä jokaisesta ystävä ja ohjelma Fast 50 pistettä. Pisteiden kanssa saat lahjoja tai tarkastusten bensiini 25 euroa.

Lisäksi, Jos maksat kortilla tankkaus ING Direct tai Banco Santander, saat 3 prosentin alennuksen. Ja jäseneksi Club RACE voit ottaa kortti 25 euroa Galp polttoainetta.

Nopea Galp kortti

Kuori Card ClubSmart

Ja vain tehdä seuran he antavat sinulle 200 pistettä tervetullut. Jokaista tankkaus teet, keräät pisteitä. myös kiteyttää pistettä jokaista rodun teet karting Carlos Sainz. Kertynyt kortilla voit lunastaa alennuksia polttoaineen euroa tai alennuksia käynnistäsi mitään Midas ostoksia.

ClubSmart Shell Card