Buenviajecepsa.com: nauttia siitä matkoilla

Buenviajecepsa.com: nauttia siitä matkoilla

Ottaen huomioon suuri sosiaalinen huolenaihe kaikissa asioissa, jotka koskevat liikenneturvallisuus ja halu tarjota ratkaisuja asiakkailleen jokapäiväisessä elämässään, CEPSA Hän haluaa osoittaa, kanssa käynnistää verkkosivuilla buenviajecepsa.com Hänen huoli ihmisistä on todellinen. Tämä projekti vahvistaa sitoutumista CEPSA asiakkaisiin ja mitä he kantavat huolta, kuten liikenneturvallisuus.

CEPSA aloitti matkansa alalla liikenneturvallisuus uusi aloite edelläkävijä markkinoilla ja aidosti innovatiivisia yleisölle: sateenvarjo portaalin kaikki tarvittavat tiedot, jotta voimme tehdä Matkamme turvallinen kokemus ja nauttia siitä täysillä. Voit tehdä tämän, hän on nauttinut yhteistyötä DGT ja Espanjan tiejärjestö tärkeimpiä strategisia kumppaneita.

sisään buenviajecepsa.com Kuljettajan on neljä tiedotuskanavia kaikenlaisia ​​tukia ja suosituksia. Ensimmäinen, kanavan tietää lisää, kaikenlaisia ​​agglutinaattitonnia Vinkkejä onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja tarvittavat valmistelut ennen saada rattiin (turvavyöt kaikille matkustajille, turvallinen ja riittävä kiinnityksen lapsille oman hyväksytyn tuolit, jne). Toinen kanava on nimeltään Matkalla ja siinä on luettelo kaikista ITV asemat sekä erilaisia ​​suosituksia ajo kerätään vuodenajan mukaan; kolmannen kanavan kutsutaan ennen lähtöä ja se ohjelma, joka laskee turvallisin, suorin reitti tietoa todellisesta tilasta liikenteen ansiosta tiedot ovat sisällyttänyt kammiot DGT ja luettelo mustia teillä, joille on kaikkein kiistanalaisia ​​kohtia ja enemmän onnettomuuksia. Neljäs näistä kanavista on nimeltään levähdysalue ja siinä ne sisältävät Buen Viaje simulaattori Cepsa, eri pelit varten lapset jossa viihdyttävällä tavalla oppia vihjeitä liikenneturvallisuus ja useat testit tieto, jonka kautta voit päivittää tietosi tai auttaa sinua, jos olet saada ajokortti.

CEPSA on kehittää ja tarjota kuljettajalle tehokas väline auttaa vaaleissa sen matkasuunnitelmien. Vuonna www.buenviajecepsa.com löydät turvallisin reittejä Laskin CEPSA, kätevä apuohjelma kehitetty yhteistyössä pääosaston Traffic (DGT) ja Espanjan tiejärjestö (AEA).

Nojaten yksi johtavista kartoitus maailmanlaajuisesti ja käyttäen kehittämää menetelmää Espanjan Tieyhdistys, toimittamat tiedot käännöspääosaston koskien liikenteen Espanjan maanteillä viiden viime vuoden aikana, jolloin tällä tavalla käsitellään laskea nopeimman, lyhimmän tai turvallisin reitti päämääräämme Espanjassa tai Portugalissa.

Riskisuhde Laskenta suoritetaan analysoimalla eri tekijöitä, jotka vaikuttavat ajo (intensiteetti raskaan liikenteen, onnettomuuksien määrä, vakaan tilan, jne), mikä antaa kuljettajalle mahdollisuuden matkareitin joka heijastaa selkeästi ja luotettavasti, vaara luokitukset eri osissa sen reitin sekä tilannetta Mustapäiden ja tutkat, mikä helpottaa tasainen vieritys.

Tämä työkalu on turvallisen ajon apuna kanssa täydellinen kuvaus reiteistä, joka näyttää reitin kartalla, välineitä kuten 3D-näkymä, lintuperspektiivinäkymä ja zoom, jonka tarkoituksena on käytännössä polkua ennen näin tiellä.

Buenviajecepsa.com Lanseerauskampanja on innoittamana kokemus, jonka kanssa monet tunnistaa. Kun aloitamme matkan autolla tai moottoripyörällä ja tunsimme oli turvallinen, reitti, tuntemattomien se tuntuu tulla perhe. On aivan kuin olisimme kiertueella, ikään kuin mitä ylittää matkalla Hän tervehti meitä kuin vanha ystävä...