Miten rekisteröinnin poistoa auton

Miten rekisteröinnin poistoa auton

Kriisiaikoina, On monia auton omistajille, jotka päättävät disenroll, lähinnä taloudellisista syistä, jotka eivät salli vastaavaa huoltoa. Toiset, koska ne muuttuvat asumaan toiseen maahan; tai siitä yksinkertaisesta syystä, että automme on liian vanha ja haluavat achatarrarlo. Ja rajumpia, koska olemme varastettu.

Jos olet kiinnostunut rekisteröinnin poistamista autossa, tai jos miettinyt mitä tehdä suorittaa tätä prosessia, sinun pitäisi tietää, että on olemassa kaksi tapaaEnsimmäisessä, Dandolo matala väliaikaisesti; ja toinen, pyynnön rekisteristä poistaminen.

Wrap-up

pääasiallinen syistä jolla ajoneuvon omistaja päättää disenroll ovat seuraavat: laiminlyönnistä kustannuksella erittely, muutto ulkomaille tilapäisesti, varastettujen autojen pois, ettei voi ottaa perusylläpidon, tai jotka ovat toimittaneet ostoksen.

Jos päätät tilapäisesti uloskirjata auton, sinun pitäisi tietää, että Et voi jättää pysäköidä kadulle ja tietenkin, Et voi siirtää hänen kanssaan. Auton on oltava pakollisesti pysäköity autotalli, julkisia tai yksityisiä.

romuttaminen

Toinen yksityiskohta, joka olet varmasti kiinnostaa tietää on, että tällä tavalla, emme tarvitse maksaa tieveroa tai vakuutussopimuksesta. Lisäksi, Se ei ole tarpeen kulkea kyseisen ajanjakson aikana ITV (Katsastuspalveluja), vaikka tuolloin disenroll on läpäistävä asiaankuuluvat tarkastus. Myöhemmin, kun annan of korkea Jälleen, edellytyksenä on siirtää tarkastelu virallinen.

¿jossa Voit peruuttaa väliaikaisesti autooni? Menettelyt on suoritettava johtajuuden Liikenne maakunnassa jossa omistaja asuu tai jonne auto on rekisteröity. Voit tehdä tämän, sinun täytyy täyttää hakemuslomake vastaavassa virallisella lomakkeella, johon on liitetty Henkilökortti ja ajokortti jos kyseessä on fyysinen-ihmisiä, ja ajoneuvon asiakirjat (Rekisteröinti sertifikaatti ja kortti ITV).

Kun kyseessä on varkaus, Sen on myös esitettävä vastaava valitus, on vapautettava vastaavasta nopeus kyllä ​​sinun täytyy maksaa loput: 8,10 euroa.

hylätty auto

Jos olet taipuvainen jättämään auton kadulla, se ei olisi hyvä idea voit. Jätä se päästetään kantaa sakkoon 600 euroa ja 600000 euroa. Älä anna periksi, hän ei koskaan olisi ... ja lompakkoasi kiitos.

rekisteristä poistaminen

Jos haluat uloskirjata auton pysyvästi ja eroon, On olemassa useita vaihtoehtoja sinulla on käytössäsi: valtuutettu kaatopaikoille -Centers sallitun käsittelyn (C.A.T.) missä puhdistus ajoneuvon lakisääteinen toteutetaan; oma DGT (DGT); tai yritykset keitä he ovat omistautuneet suorittaa kaikki muodollisuudet ilmaiseksi, koska 'DESGUACES Madrid' tai 'Dardebajaelcoche.com', esimerkiksi.

ajoneuvoa voit suoraan johtaa näistä hyväksytyistä keskuksista, tai hakea siirto nosturilla. Tarvittavat muodollisuudet, kuten näimme aikaisemmin väliaikaisella alhainen, tarvitaan dokumenteissa: Valokopio henkilökortti, ajokortti ja auton asiakirjat ja allekirjoittanut hakemuksen tuottaa matalan CAT.

Vastineeksi, saat romutustodistuksen ja asiakirjan ajoneuvon rekisteristä poistamiselle rekisteriin. Se on ensimmäinen asiakirja, joka omistajan on toimitettava vakuutusyhtiö peruuttaa vakuutuksen ja kunnan toimistoihin tekemään sama vero.