Mest pålitelige brukte biler segment

Den mest pålitelige brukte biler for håndDen mest pålitelige brukte biler for håndDen mest pålitelige brukte biler for håndDen mest pålitelige brukte biler for hånd

Det har allerede kommet frem i lyset med Dekra rapporten modeller brukte biler eller nest mest pålitelige hånd av hvert segment. Denne studien ble utført i Tyskland, men, så biler vinnere, kan anses som gyldig på europeisk nivå.

Disse resultatene gjenspeiles etter inspeksjon totalt 474 modeller av de forskjellige merker av biler, forutsatt at de har hatt minst 1000 enheter av hver bil modell for testing og nødvendig test og alle av dem er i sin tidlige liv. Tyske merkene, japanske og franske er plassert i øverste plasseringene i rangeringen.

Mest pålitelige brukte biler med 150.000 kilometer med livet

Audi A6

I denne kategorien, som vi anser som absolutt, finner vi Audi A6 først med en score på 94,4, fulgt av Mercedes-Benz E-Klasse (93) og Audi Q5 (89).

Da vil vi diskutere de mest pålitelige biler segmenter i sine første leveår:

mer pålitelig bybil brukt

Den nåværende generasjonen Toyota Yaris, tredje, Den treffer markedet i 2011, og noen måneder senere, begynte å bli tilbudt med hybrid fremdriftssystem. Påliteligheten av sine motorer og høyeffektive versjoner tilbys utrope ham som vinner av den lille bilen segmentet eller urban.

mest pålitelige kompakt bruktbil

den Honda Civic allerede har sin niende generasjon, født i 2012, og snart vike for en tiendedel trinn, som vi kunne og vise sin prototype Honda Civic Hatchback Prototype på Geneva Motor Show 2016. Den balansekraft / forbruk av mekanisk og sikkerhet tilbudt hjelp japansk merke som er plassert i den beste posisjonen i sin kategori.

Bruktbil mellomstore sedan mer pålitelig

Lansert i 2010, Volvo V60 / S60 er plassert som de første bilene i sin klasse for annenhånds beste støtte gjennom årene. Både sedan og sedan kroppen har utallige elementer av utstyr og versjoner som gjør dette til en god bruktbil kjøpsopsjon.

Mest pålitelige bil luksus sedan

Mercedes-Benz CLS

den Mercedes-Benz CLS bodied fire-dørs kupé design Vinneren av denne kategorien kjempet proklamerer. Det anses som et kjøp av brukte svært interessant ved å tilby standard utstyr siden ankomsten av sin andre generasjon i 2012 og den kraftige mekaniske tilgjengelig som bensinmotor V8 den Mercedes-Benz CLS AMG S.

mer pålitelige sport / cabrio brukt bil

den Mercedes-Benz SLK (2011), to-seters cabriolet kroppen, står som det beste alternativet i denne vanskelige segmentet. Sportslighet og estetikk (coupé eller cabriolet) og utstyrsalternativer og sikkerhetsfunksjoner gjør har en ettertraktet første posisjon.

Bruktbil mest pålitelige SUV

i Klasse Mercedes ML, nå erstattet av Mercedes-Benz GLE, vi fant todocamino No. brukt. Komfort, ytelse, god plass og førerassistanse alternativer gjør denne tredje generasjon -extinta markedet første hånd den mest anbefalt som en brukt SUV er bekymret.

Bruktbil mer pålitelig minivan

den Mercedes-Benz B-Klasse er, ifølge Dekra, minivan brukes best bevarte gjennom årene, og derfor er et godt alternativ til å kjøpe secondhand. Spesielt til tredje generasjon markedet i 2011.

Van brukes mer pålitelig

Opel Combo

Den tredje generasjonen av van Opel Combo Den ble lansert i 2011 og har siden erobret familier og gründere for deres kapasitet, enkel tilgang takket være sine skyve bakdørene og deres atferd over tid og støtte. Dekra Det plasserer den som den beste van secondhand.

mest pålitelige Kjøretøy

Den utrolige størrelse Renault Master både praktisk og kjøretøy for å transportere både gods og mennesker (opp til 17 passasjerer, inkludert sjåføren) gjør det til et interessant alternativ i markedet. Sin tredje generasjon (2010) har flere alternativer i lengde og lastekapasitet og har blitt valgt som den beste kommersiell auto second

Du kan også være interessert

Pålitelighet seksjon Autopista.es

de fleste pålitelige biler, i henhold til OCU

Mest pålitelige bilmerkene i Europa (2016)

Bil gjør mindre pålitelige

De mest pålitelige bruktbiler 2015