Kolmen auton törmäys ketju: mitä tai mitä syyllinen?

Kolmen auton törmäys ketju: mitä tai mitä syyllinen?

Mitä me yleensä kutsumme ketju törmäykset Niitä esiintyy useammin kuin haluaisimme. Kun me seistä ruuhkassa valossa ... auto, joka edeltää meille menettää tai jarruttaa ajoissa ja törmää meidän auton taakse. Jos kun näin tapahtuu, automme työntämällä vallankaappauksen syöksyi ajoneuvon edessä, pileupille on jo tapahtunut.

Nyt on ripeästi työhön ja aloittaa Täytä osissa vakuutus. Voit antaa paljon muuttujia, mutta paras ja lisää tavoite ratkaisu on äänessä, Me Mario Arnaldo puheenjohtaja Euroopan autonvalmistajien Associates (AEA) sanoi. Mikä ääni? Kyllä, me selittää.

Kuvittele, että olet pysähtyi liikennevaloissa edessä ja on auto. Toisen ajoneuvon taaksesi ja osuu auton, heti sen jälkeen, törmäät edessä. Ensimmäinen auto kolme on yksi, joka on tallennettu tähän sotkuun. Vakuutusyhtiö ei tarvitse laittaa euroon, koska hän ei ole aiheuttanut vahinkoa ketään tai mitään. Auton taakse kolmanneksi, voisimme sanoa on syypää kaikkeen, mutta se riippuu siitä, mitä todistajat sanovat. Tässä tapauksessa on pyytää kuljettajaa ensimmäisen auton, joka oli oikeastaan ​​ensimmäinen kuullutJos hän kuullut tai ei ensimmäinen osuma ennen kuin hän sai. Tämä lausunto on tärkeää tietää, onko kolmannen auton hoitaa kaikki kulut tai jos toinen auto tulisi huolehtia vahingon ensin ja joka korostaisi toinen auto oli vielä pystyssä ja kaatui ennen vastaan ​​ensin.

Kaikki muuttujat välillä auton pileupin

¿Mitä tehdä kuljettaja Toisen auton, joka on yksi kolmesta? keräävät tietoa varten osoittavat, että oli jo seisoi liikennevaloissa ajankohtana ketjukäytöstä. Jos näin on, aikooko Seguradora kolmas auto, joka on vastuussa kaikista vahingoista,: takana ensimmäinen auto, edessä toinen takana toisen ja kolmannen edessä.

Jos et voi todistaa mitään, Kolmannen auton vakuutusyhtiö väittää, että toinen ei säilyttänyt riittävän turvaetäisyyden tai hän ensin vastaan ​​auton edessä ennen kuin se sai vaikuttaa takaapäin, jotta sen ei tarvitsisi huolehtia kaikista kuluista. Jos toinen auto on vakuutettu kaikkien riskien vakuutuksenantaja on vallata takaisin ensimmäisen auton ja edessä toisen auton. Jos sinulla on vain dalos kolmansille osapuolille, vakuutusyhtiö maksaa vain vahinkoa auton edessä, koska sen omia on maksettava pois taskusta.

Niin tiedät. Kun pareittain valoa viritettynä korva niin se voisi tapahtua.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autovakuutus: ikä ja kokemus ovat keskeisiä

10 vinkkejä lopettaa

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi