Mitä tehdä, jos menetät auton avaimet

Mitä tehdä, jos menetät auton avaimet

Emme ymmärrä ongelman laajuudesta, kunnes se ei ole tapahtunut meille. Menettää auton avaimet Voit pilata matkaa. myös jätä meille avaimet auton sisään sen kanssa ja kiinni. Mitä voimme tehdä? Autovuokraamo Sixt on tuottanut oppaan toimia välttää näitä tilanteita, ja jos niitä esiintyy, osattava toimia.

Ensinnäkin on syytä totesi tärkeää on kaksi kopiota avaimet auto. Olemme liian laiska takaisin, mutta ottaa tämä malja varata auton avaimella antaa rauhaa. Siinä tapauksessa, että yksi sarjaa avaimia katoaa voimme ratkaista ongelman paljon aikaisemmin ja halvemmalla. Tietenkin, jos olet matkoilla, muista ottaa kopion kanssasi. Jotain olisi sitä kotona 300 km: n päässä.

Miten toimia, jos menettää auton avaimet

Jos sinulla ei ole kopio avainten tai jos olet sitä, mutta ei oikeastaan ​​kantoi kun tarvitset valmis, nämä ovat ne toimenpiteet yrittää ratkaista ongelman.

- Soita vuokraamo. Jos vuokra vuokra-auton, ratkaisu avaimista on helppoa. Sinulla on vain yksi kopio avaimet, mutta vuokraa auton yritys on toinen kopio, ja vastaa ongelman ratkaisemiseksi.

Tässä suhteessa Sixt yhtiö on palvelu "road suoja" että 5,95 euroa päivitys sisältää:

- Avain menetys: Sixt ratkaisee ongelman rullatessa menojen vara-avain, kuljetuksen tai lähetyksen mainitun avaimen, toiminta hinaus ja auton vaihto.

- Unohtamatta avain auton sisällä: Sixt olettaa kustannukset avaamalla auton ajoneuvon valmistajan tai jokin sen kumppaneiden toiminta hinaus ja auton vaihto.

- Soita vakuutusyhtiö. Se riippuu vakuutuksen olet palkannut. Jotkut politiikan kattavat etsintä ja kiireellistä lähettämistä toisen kopion auton avaimet.

-Soita asiakaspalveluun oman automerkin. Jotkut palvelut asiakas automerkit tarjota pickup palvelua toinen avain, kopioida ja toimitetaan pienin kustannuksin.

Jos olet menettänyt kaksi auton avaimet

- Soita automerkin. Mark on vastuussa antaa meille tarvittavat tiedot ongelman ratkaisemiseksi. Meidän on osoitettava ajoneuvon omistusoikeus tarjoamaan tunnus ja dokumentointi auton. Hinta vaihtelee tuotemerkin, ajoneuvon tyyppi ja vai emme säilytä avainkoodin (toimittaja auto). Se voi maksaa välillä 30 ja 300 euroa.

- Soita vakuutusyhtiö. Jotkut vakuutukset tarjoavat korvaavan auton, kun teimme kopion auton avaimet.

Jos suljet auton avaimet sisällä

Jos lukita auton ja jätit avaimet sisälle, sinulla on ongelma, tietenkin. Tässä tilanteessa, parasta on soita vakuutusyhtiö välttää aiheutuvia ylimääräisiä kuluja. On olemassa erilaisia ​​temppuja avata auton, mutta useimmat niistä voi vahingoittaa auton. Tässä mielessä autovuokraamo Sixt suosittelee välttää sitä auton omilla koska tällainen pikakorjausluetteloomme eivät useinkaan ratkaise ongelmaa, päinvastoin, ne luovat toiset. Lisäksi mahdolliset vahingot, joita voi esiintyä autossa ovat usein kalliita ja ei yleensä kuulu vakuutuksen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Wistiki auttaa löytämään auton avaimet

G-tunnistetta, auton paikannin ... ja avaimet