12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

1. - Monille ajaminen on velvollisuus; sillä meillä on vielä paljon faneja suonissa ei jää haastava hetki päivittäin. Mutta aloitetaan heti perusasiat: ratin taakse vaatii aivan kaiken sinusta, eikä vain itse vaan lähinnä siksi kaikki kuljettajat, pyöräilijöille ja jalankulkijoille oli alle ottamisessa ajaa, viisautta, taitoa ratissa ja toisten kunnioittaminen. Ei sääntöjä täytyy puhua, koska ymmärrän, että velvollisuus-osaamista että ja tietää noudattamaan niitä näkökulmasta, mutta haluan aloittaa yksinkertaisen kysymyksen: Haluatko ajaa tänään? Jos vastaus on ei, otat yhden tärkeimmät riskitekijät autoon. Tiedän et aio antaa ohjauspyörän tai jäädä kotiin, tai muuttaa auton julkisilla kulkuvälineillä että päivä, joten en juuri kysyä niitä hetkiä "tunne alhainen" olet valppaampi kuin koskaan.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

2. Meillä on jo ryhdytty vastaavia aktivoituja handsfree, radion asetukset ja selaimen näytöt Näen, ja tiedän pelata hyvin usein: tiedät se vie ja onneksi Pegasus jahtaavat sinua minun turvallisuus - , peilit ... Sanoimmeko peilit? Kyllä, kerro miten monta kertaa minuutissa ja etsiä ... minä annan jonkinasteisen ajoturvallisuutta. Ihan totta. Jos hälytys kysymys on, että sinulla on runsaasti tilaa optimoida turvallisuutta kupla, koska mitä aion kokeilla on, että ajat kontrolloidussa kehä kaikkina aikoina. En halua nähdä teitä liikkuvat kaulan ja pään Järjettömän etsivät kolme peiliä. Laskenta on säädettävä siten, että lievää silmien liikkeiden sallivat näkökulman kaikki se tapahtuu pään taakse ... sekunnissa. Jos se ei ole enää tapana, käytäntö ja pakota itseäsi kunnes siitä tulee vaisto lisää.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

3. Onko sinulla piste? Nyt tiedät aina kanna sivuille ja taakse. Ja tämä on yhtä tärkeää kuin Jatkossakin koska siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joutuu hakemaan porsaanreikää tehdä vasemmalle tai oikealle varmistaen että kaista kukaan tulee, tai jopa jarruttaa kovaa suoraviivaisesti tietäen, että emme suorita riskejä päästä. Mutta jatkamme peileillä.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

4. Jos tiedät jätä katvepeilit, Miksi ajaa sisällä kuolleessa kulmassa toisten? Näen tapaukset ja tapaukset maantiellä, jossa useimmat nyt liikkuvat vakio ja vakaa nopeus autojen matkustaa lähes yhdensuuntaiset. Näytä itsesi, on aika edistää tai viivästynyt vain pari metriä joissa tiedät varmasti, että kuljettaja käytät seuraavaksi voit olla hallinnassa peili. Kaupungissa on tärkeämpää, mutta vaikeampi toteuttaa, koska etäisyydet autot vähennetään minimiin, niin, pelaa nyt vetää niska ja selkä muuttaa katselukulmaa peilien pitää kurissa nuo katvealueita.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

5. jatkan peileillä. Toistan: se on tärkeää. Menet oma tapa tulossa yhä varma, mitä olet jo kuljettaja, ja tiedät Pidä turvaetäisyys ajoneuvon edessä puet. Entä takaisin? Tiedän, että otan asian näyttävät äärimmäinen, mutta kun puhutaan turvallisuudesta, mitään liian varovainen. Analyysit Millainen auto on takana, mutta varsinkin jos ajaa liian lähellä sinua. Vältä nuhteita yksinkertaisesti Väittävät maalaisjärkeä. Jos hän ei asut turvallisesti eikä sinun myös pakenee häntä, On aika katsoa "toisen auton": Anna enemmän metriä, tai yksinkertaisesti välitetään ja seistä takana turvallinen etäisyys sinun on teistä, jotka ovat kaikki hallinnassa.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

6. että tiedät tulkita käyttäytyminen. Kuinka johtamaan toisia voi arvata, jos on turvallista ja oikea ajuri ottaa pois vai ei. Vaadin, Tämä ei tuoda jännitettä ääripäät, mutta mene analysoi jatkuvasti liikennettä ja osaa tulkita sitä näkökulmasta. Jos olet unohtanut yhden silmän yli huppu, löydät kuinka paljon tietoa olet käytettävissänne, onko asfaltti, on jäljitetty tai muita kuljettajia. Ja logiikka ja maalaisjärki toimii yleensä. Kuvittele itsesi kaupungissa, esimerkiksi pysäköityyn autoon kuljettajan sisällä: se on kaikki roskakorit avaa oven lähteä juuri kun olet menossa läpi. Meidän täytyy yrittää analysoida kaiken ympärilläsi, siirtää tai ei.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

7. nelikaistaisen punainen valo suurkaupungissa. Pyörät vievät kyllä ​​tai kyllä ​​eturivissä vaikka joskus ei See- ja ovat pääsääntöisesti, ketterämpi kuin auton lähtiessä pysähdyksistä. yrittää ei muuta kaistaa heti valo muuttuu vihreäksi, koska on suuria mahdollisuuksia, että olet voittanut moottoripyörän metriä ensi hetkistä kiihdytyksen. Ja tämä ei johda toiseen keskeisiä neuvoja turvallisuutta on toteutettava aina, kaupungin tai moottoritie.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

8. Ennakointi. Kauemmaksi näytät, sitä parempi. Sen avulla voit saada paremman näkökulman liikenteen ja porsaanreikiä, mutta myös avulla voit ajaa paljon sujuvampaa. Jos välttää kovaa kiihtyvyyttä ja jarrutus ei vain säästää polttoainetta ja matkustaa mukavampaa, myös estää muita kuljettajia voi tehdä eikä synnytetä väärä hälytys tilanteissa vain lakata tekemästä satoja ja satoja autoja.

9.- Lue tien. Siellä on myös paljon tietoa asfaltilla. Tahroja, värin, vai ei ylimääräinen vesi kun sataa. Jos on runsaasti jälkiä jarrutus samalla alueella se on yleensä hot spot .... Ehkä ei tänään, mutta jos viettää päivittäin tiedämme, että meidän täytyy noudattaa erityistä varovaisuutta lähestyessään. Ajankohdat tiedän, että on vaara pakkasen yöllä tai aikaisin aamulla, mutta onneksi varmasti tiedät sopeutua nopeus tieolosuhteiden -Ei kaava, en voi sanoa, että se on parasta mennä mahdollisimman hitaasti, mutta jos on epävarma, mielestäni se on paras remedy-. Yksi niistä asioista voit välttää niitä ensin tuntia valoa on varjo valettu suojakaiteen asfaltilla koska jäisissä se sulaa hitaammin.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

10.- sade . Onko velvollisuus on auto hyvässä kunnossa pyyhin, pyörät, jne .. oikeat asetukset estää ilmastoinnin tiivistyminen lasille ja antaa hyvän näkyvyyden. Nyt se yhdistää kaikki edellä mainitut vihjeet -anticipación, peilit, jne, lisätä tasaisuus pyörän, sopeutua nopeus teiden kunto ja marginaalien turvallisuus. Vältä pyöreä valkoiset raidat rajataan tie, paljon vähemmän pysähdys heidät-luvulle on vielä monia autoja ilman ABS tai ESP meidän roads-. Pelätyin vedessä, vesiliirto: Esiintyy vai ei suoraan liity nopeuden, painosta ja tilasta pyörät. Jos voit saalis se aikaisin, sinulla on oikea jalka ratkaisun hidastuu. Jos odottamaton, mielestäni paras resepti on pehmeys, tasaisuus, pehmeyttä. Yritä pitää ohjauspyörän suora tai asemaan, jossa olet antanut, älä koske jarrua, ei äkillisesti päästää irti eikä nopeuttaa kiihdytin aivohalvaus.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

11.- lumi. Toinen tilanne mennä Raja täytäntöön kaikki vinkit edellä olevasta taulukosta. Jos missä asut ja siirtyä yleensä pienintäkään vaihtoehto tasoittamaan talvirengas tai ajatella sitä, ottaa askel. Jos olet jonkun, joka "etsiä" useita viikonloppua vuodessa, koska suksi tai kuten vuoren maasto on paljon karjaa, koska sinulla on kertynyt jonkin verran kokemusta. tietävät, että ketjut on asetettava ennen jättämällä eteenpäin On monia, jotka tekevät ja kaikki ne on estää pehmeys Paso kääntyä, nopeuttaa ja jarru on elintärkeää tai niin pitkälle kuin mahdollista, on parempi kiertää pisin maaliskuussa pitämään autoa. Jalanjälki jo on parempi ole kulutuspinnan lumi ratsastaa, mutta aina on poikkeuksia, joka antaa sille kokemus, mutta on kiinteästi sääntö ja tietenkin täällä se on tärkeämpää kuin koskaan välissä autot ja kuljettajat yhtä turvallinen kuin olet, ja kuinka hyvä olet nämä olosuhteet helposti paljastaa kuka on kuka. Toki löydät hetkiä säilyttäminen lähtee ainakin tarpeeksi tilaa auton eteen teitä jättämään kaistaa ilman liikkumavaraa. Voi! Oli hermostunut, koska kaikki ovat yhtä valmiita, ja mahdollisuuksien mukaan, auttaa hädänalaisia.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

12.- Parempi vaihtoehto? Kerron esimerkin. Saan kotiini kaksi sivustoja. Yksi, joka poikkeaa kapea kaksisuuntainen tie noin 4 km ja useita kulmien; toiseen, 5 km bulevardi kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan melko suuri ero kaksisuuntainen ja 7 liikenneympyrät alusta loppuun: Mikä on turvallisin tapa? Mielestäni ei ole mitään väriä. Tämä myös kuuluu muuttujia, jotka voivat hallita turvallinen kuljettaja, vaikka tiedän, että joskus ei ole vaihtoehtoja, tai mikä tahansa, vaatii rahaa, kuten maksullista tietä.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen

13. Ja lopuksi, he ovat teidän käsissänne auttaa loput mahdollisimman paljon. Jos rahoittaja on kuitenkin pieni, voi estää onnettomuutta muista autoista tai jopa olet parhaillaan katsomassa.

12 +1 epätavallinen Turvallisen ajamisen