Autot ja asuntovaunut: Top 5 Vinkkejä matkavakuutus

Autot ja asuntovaunut: Top 5 Vinkkejä matkavakuutus

Vaikka asuntovaunu on vaihtoehto mihin vuodenaikaan tahansa, se on nyt kesällä, kun aiomme tehdä pidemmän matkan ja nauttia niinä päivinä ansaittua lepoa. Karavaani on klassikko, joka on nyt muodissa kuin koskaan ja monet kuljettajat valitsevat sen ensimmäinen valinta tehdä matkoja liikkumisvapautta tarjotaan, päin rajoitukset perinteisen matkan. Yritys on erikoistunut mobiiliratkaisuja, Arval, BNP Paribas ryhmään kuuluva, tarjoaa näitä näppäimiä nauttia lomat meidän asuntovaunu neuvoja.

1- paino vaunun väliä

Ajaa perävaunun ei aina palvele meitä ajokortti tyyppi B, koska tällä luvalla voimme vain ajaa perävaunut, joiden Alipainoinen 750 kg. Jos summa painojen välillä auton ja asuntovaunun itsessään on alle 4250 kg, kortti B96 tarvitaan. Jos välillä auton ja asuntovaunun kokonaistyöaika 4250 kg ja 7000 kg, B + E on luvanvaraista. Ja jos auton painon ja asuntovaunun yli 7000 kg, tarvittava lisenssi on C + E kuorma. Lisäksi perävaunun tarvitsee vastaavan vakuutuksen. Jos paino on alle 750 kg ei ole tarpeen, koska olen on suojattu ajoneuvon vakuutus, mutta on raskaampi, se on tarpeen ottaa palvelukseen asianmukaisin vakuutuksin.

2- Onko se sovi auton viedä asuntovaunu?

Meidän täytyy tarkistaa ja varmistaa, ennen ryhtymistä matkaa, automme sopii kuljettaa vaunuun. Kaikissa autoissa ei voi tehdä, joten sinun täytyy vahvistavat tekniset tiedot ajoneuvon, ja ne kestävät painoa takaisin, koska muuten ajoneuvo voi saada vakavia vaurioita. Normaalisti perävaunun paino ei saa ylittää puolta painoa itse auton.

3- ylläpito optimaalinen asuntovaunun

Ennen kuin saat menossa meidän asuntovaunu, meidän on tehtävä joukko tarkastuksia varmistaa, että kaikki on kunnossa. Ensimmäinen asia on tarkistaa paine kaikkien pyörien. On myös erittäin tärkeää tasolle hyvä painot ajoneuvojen välinen, auton ja asuntovaunun. On suositeltavaa ei ylikuormittaa takakonttiin auton takana eivät menetä korkeutta. Myös perävaunu on yritettävä että painopiste on edessä pyörien mahdollisimman alhaisena, koska jos keskus on liian aikaista voi pyöriä.

4- Nopeus muuttuu, jos pidämme asuntovaunun

Kun otetaan valtatie, pitää mielessä, että oikeudellinen nopeus kierrättämään kun voit ottaa asuntovaunun on erilainen kuin jos vain kiertää auton. moottoriteillä, nopeusrajoitus ajoneuvon perävaunun alle 750 kg, on 90 km / h. Jos painaa yli 750 kg ja on 80 km / h. Perinteisissä tiet kaikkien pitäisi johtaa enintään 80 km / h, kun taas muut tiet kaupungin ulkopuolella, raja on 70 km / h. Kaupungissa Sen on mukauduttava huippunopeus 50 km / h tai 30 km / h, joka on perustettu. Lopuksi, jos kierrätetään tiet meidän asuntovaunu ei vietämme noin 25 km / h.

5- varovaisuutta ajettaessa asuntovaunun

Tiellä, kun matkustamme autolla matkailuvaunun, meidän on aina pidettävä mielessä, että turvaetäisyys Sinun pitäisi lisätä ajoneuvosta, koska siinä tapauksessa joutua tekemään hätäpysäytyksen tarvitaan enemmän tilaa. Ohitettaessa, sinulla on oltava enemmän metriä, ja nyt auto on pidempi ja liikkumavaraa pitenee.

Erityistä varovaisuutta aikaan avautuvalla rinteellä. Ladata, se on parempi käyttää lyhyitä auton moottori ei kuulu kierrosta ja marssit kärsivät liikaa. Laskeutumisen, aina hiljainen ja hieman masentunut jarru.

ja pysäköitäessä, Muista, että vapaa telttailu ei ole sallittua, joten sinun täytyy löytää leirintäalue tai erityisluvan saaneen yöksi alueille.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Tiedä kansallisen lainsäädännön asuntovaunut ja asuntoautot

Kallein asuntoautot ja pedot kuuluisan