Mitä jos onnettomuus humalassa?

Mitä jos onnettomuus humalassa?

En yleensä juo alkoholia ja kun teen, en voi kuvitella ajaa autoa. Minulla on selvää, mitä tapahtuisi, jos lopetan, tee minulle tarkistaa ja minä positiivinen. Olen kuitenkin aina ollut kysymys siitä, mitä tapahtuisi, jos sen sijaan rutiinitarkastuksen tiellä joutui onnettomuuteen ja poliisi tai Suojeluskunnan saavat minut alkometri testi: kiistatta syyttää onnettomuudesta?, olisi raskauttava pitäisi olla vastuussa? Mitä taloudellisia ja henkilökohtaisia ​​seurauksia kärsisi?

Ajo ottaa nauttinut alkoholia pidetään rikoksena, riippumatta siitä, onko vai eikö ole onnettomuus. Jos valitettavasti tapahtuu ja aiheuttaa vain aineellisia vahinkoja, syyttää onnettomuus, lähes sata prosenttia tapauksista, henkilö, joka oli humalassa. Tämä pätee myös silloin, kun toinen autoilija olivat syyllisiä ¾por esimerkiksi jos hän olisi ohitettu semáforo¾ koska käyttäytyminen rattijuoppo on vakavampi ja imee päinvastainen ¾siguiendo esimerkkiä, voidaan pitää alkoholin käyttö esti beodo kaikin tavoin väistää muita coche¾.

Jos valitettavasti onnettomuus, jossa kuljettaja, joka on nauttinut alkoholia oli johtanut kuolemaan tai vahinkoa muille / s henkilö osallistuu, asiat pahenee. Kun kyseessä on Jose Ortega Cano on aiheuttanut jokien mustetta ja merien sanat tiedotusvälineissä. Torero paitsi kärsinyt liikenneonnettomuudessa, jolla väitetään humalassa, mutta myös kohtalokas tapaus tappoi yhden ihmisen. Euroopan autoilijat Associates (AEA) auttaa meitä purkaa seurauksia, jotka voivat olla kuljettajille alkoholia ja saada ratissa.

Kun liikenneonnettomuus voi aina selvittää, miten on sattunut ja joka on ollut syynä tapahtuu. Tämän vuoksi on välttämätöntä tehdä vastaava tutkimus ja jälleenrakentamiseen tapahtumasta, jotta saatua näyttöä voi tuoda ristiriitaisesti prosessissa vahvistamaan niitä tai vääristää niitä. Jos henkilö kuolee onnettomuudessa, kolme asiaa voi tapahtua: että ei tutkimuksen tai tuomitaan joku käsitellään rikkomus tutkimus ja on vähintään lause tai käsiteltävä rikollisuus ja tuomittu rangaistus yhdestä neljään vuotta vankeutta, riistäminen oikeus ajaa yhdestä kuuteen vuotta, ja takavarikointi ajoneuvon. Lisäksi vakavin tapaus on Kamikaze ajurit, Vankila kahdesta viiteen vuotta, On hieno ja puutteen lisenssin kuusi kohteeseen kymmenelle vuodelle vahvistettu.

Siinä tapauksessa, että edelleen alkoholia havaitaan kuljettaja ¾porque on hyväksytty vaikuttaa tai tekemällä objektiivinen koe osoittaa parempia 0,60 mg / l aire¾ nopeudella neljä seurauksia esiintyy: väistämättä täytyy käsitellä rikoksena, väliintuloon syyttäjän; minimi lause on vankeutta kaksi ja puoli vuotta vuoden sijasta ja yhden päivän ¾lo merkitsee tehokasta pääsyä prisión¾, kolmen vuoden pituinen oleskelulupa, tarkasteltava uudelleen kortin ja takavarikointi ajoneuvon maksetut korvaukset vakuutusyhtiöille mahdollisuuden kärsineille lopulta joutuu ottamaan rattijuoppo ja ajoneuvon omistajan toissijaisesti; ja saada rikosrekisteriin.

Ajo alkoholin kanssa, joka on suurempi kuin 0,25 mg / l ja korkeintaan 0,50 mg / l uloshengitysilmaa.500 euroa + neljä pistettä.
Ajaminen korkeamman alkoholin 0,51 mg / l ja korkeintaan 0,60 mg / l uloshengitysilmaa.500 euroa + kuusi pistettä.
Ajaminen alkoholin kuin 0,60 mg / l uloshengitysilmaa. Ajaminen matalampi, jos todetaan, että kiertää vaikutuksen alaisena alkoholia.Vankeuteen kolmesta kuuteen kuukautta tai sakkoa on 144000 euroa tai 360 työpaikkaa yhteisön hyväksi 31-90 päivää. Luvan peruuttaminen yhden vuoden ja yhden päivänä neljä vuotta.
Kieltäytyvät hengitystesteissä tai huumeita.Vankeutta kuudesta kuukaudesta vuoteen. Luvan peruuttaminen enintään neljäksi vuodeksi.
Iso-BritanniaVankilassa 18 kuukausi ja 14 vuosi, säädettävä korko perustuu alkoholiin ja aste piittaamattomuudesta (kuusi sen osia). Raskauttava, kuten ajokortitta ajosta, mutta myös hillitseminen, kuten vammoista aiheuttaa onnettomuuden itse.
SaksaVankeuteen enintään viisi vuotta tai hienoa enintään 365 päivän ajan. Luvan peruuttaminen.
RanskaVankeuteen enintään seitsemän vuotta ja enintään 100000 euron sakon. Luvan peruuttaminen.
PortugaliVankeuteen enintään viisi vuotta.
ItaliaVankeus yhdestä viiteen vuoteen.

Uudistus rikoslain 2007 karkaistua seuraamukset humalassa kuljettajille, jotka provosoida liikenneonnettomuuksien seurauksena kuolema, pakko tuomarit määräämään vähintään vankeustuomion kahden vuoden ja kuuden kuukauden pituinen ajokortti takavarikointi ajoneuvon. Mitä tulee mahdolliseen vähentämiseen rangaistuksen soveltamalla lieventävien syyllistyneen eteni vahinkojen korjaamiseen ¾en kyseessä ovat kuolleet, vahingon korvaamiseen familiares¾, asema tuomioistuinten on vahva tarkasteltuna hyväksyttävää.

- Ei vakuutusturva