5 anti-radar triks, virkelig fungerer de?

5 anti-radar triks, virkelig fungerer de?

* Brett lisens plate eller ta i dårlig forfatning:

Kanskje dette midlet JA Forhindre radar fanger deg, og du får en billett hjem. Ja, som du stopper en politimann på veien, gjør deg klar fordi du forventer en bot på 200 euro Alvorlig krenkelse. Tenk to ganger før aposta doble innmelding av bilen eller descuidarte å endre hvis det er i dårlig forfatning.

* Mal med lakk registrering eller sette en CD i nærheten av henne:

Trikset sette lakk på påmelding for flash reflektert radar og tall ikke lese Det er allerede svært gammel. Men du bør vite at NO vil hindre at du får en konvolutt fra DGT til postkassen ... I mellomtiden, plassere en CD nær undervisning å skinne før blitsen gjør bildet ikke tjener, vil heller ikke hjelpe.

* Lim 'usynlig':

i Russland De har oppfunnet en klebemidler identisk form og farge tall registrering. Som i forrige trick, NO vil hindre bildet du utfører blitsen vil resultere i en bot.

* System 'NoPhoto':

Den foreliggende oppfinnelse, med en pris av ca. 200 euro, Det kommer fra USA. Dette er integrering av et par blinker i bæreplater, hopping når en sensor detekterer den flash-radar. The 'NoPhoto' system lanserer et lysglimt å gjøre ubrukelig bilde cinemómetro. En av hans problemer er synkronisering radar, hva lite bra er hvis deres hovedformål er ikke effektive.

* Radar-inhibitorer:

Det første du må vite om dette systemet er at det er MISBRUK, så du bør ha en av disse enhetene i bilen. Og hvis du fortsatt ønsker å utfordre loven, bør du også vite at kjøp og installasjon kan koste mer enn 1000 euro. hemmere radarer Captan bølger som sendes ut ved å sende ut radar og blokkerer signaler med frekvenser høyere. Hvis du blir tatt med en enhet av disse i bilen, Du mister 3 poeng carnet drive og miste din nåværende konto andre 6000 euro. I dag, med radarvarslere også forbudt av den nyeste trafikkloven, de eneste anordninger er tillatt for bil radarvarslingsenheter, De advarer deg om faste fotobokser fra en database.

Du kan være interessert

Pegasus og ser på oss fra himmelen