Velvollisuudet tie pyöräilijä

Velvollisuudet tie pyöräilijä

Uusi liikenne Law sisältää sarjan muutokset ja uudet säännöt kauttakulkua polkupyörien sekä kaupunki- ja maantieajossa. Kaikki tämä tulee voimaan loppuvuodesta 2013 tai vuoden 2014 alussa.

Keskeistä uuden lain Liikenne

1 - tietää missä pitäisi kiertää aina:

aina pyörätietä meidän täytyy käyttää sitä ilman mitään epäilystä, mutta muussa tapauksessa meillä on oltava joitakin käsitteitä mielessä. In Vægsystemer Sen on oltava Pyöreä kiinnitetty oikeaan ajotieltä kaikki voit, niin, ettei uhanalaisten tai estää kehitetään. sisään kaupunkien väliset alueet määrätään siitä samaa sääntöä, mutta aina kun Pengerjärjestelmä on käytettävä. Pyöräilyyn jonka kaksiajoratainen tie On välttämätöntä on yli 14 vuosi ja ajo pientareelle. Jotkut näistä osista kieltää pyöräilijöitä käynnissä niitä, mikä on hieno 200 euroa, jos tämän säännön rikkomisesta. pitäisi löytää kävelytiellä, Meidän täytyy saada pois pyörän, jos se ei ole mahdollista säilyttää turvallisen etäisyyden on oltava vähintään yksi metri.

2 - Pakollinen valaistus:

Aina pyörä kiertää aikataulussa yö, auringonlaskun ja auringonnousun ja tunkeutuessaan kauko- ja tiet hämärässä tai tunneleissa On välttämätöntä ryhtymään asianmukaisiin valaistus. Tämä on valkoinen valo kanta edessä ja yksi punainen väri selässä mukana katadioptrisia samanvärisiä -never kolmion muotoinen. On myös tarpeen käyttö heijastava liivi. Tarkoituksena on tehdä näkyväksi sekä pyöräilijä ja hänen pyörä 150 metrin päässä. noncompliance käyttöönotto merkitsee 80 euroa pakotteita -Jos puute Lisävalot- ja 200 euroa reflectante - käytä liivi.

3 - Rungon:

On pakollista kuljettaa hyväksyttyä kypärää kun ajoa intercity tiet. lapset seitsemään vuotta tai vähemmän matkustajia paikka he tarvitse kantaa joka tapauksessa. ainoa poikkeus jotta tämä turvallisuutta alueilla nousevassa rampit, kun lämpö on äärimmäistä tai lääketieteelliset akkreditointia vapauttaa ajajan tällaista vastuuta. Sakot tähän rikkomisesta voidaan määrätä 200 euroa.

4 - Kuinka moni voi hypätä pyörän?

polkupyörä Vain sen avulla pyöräilijä itse mennä ladattu, mutta se On sallittua kuljeta matkustajaa lasta seitsemään vuotta, kunhan vastuussa polkupyörä on ikää.

5 - Ei siirrettävissä tai kuulokkeet:

Näiden laitteiden rangaistaan 200 euron sakko.

6 - Mark sotaharjoitukset

Ratsastaja tarvitaan Ennakkovaroitus niiden liikkeitä tiellä. Jos haluat käänny oikealle olisi laajentaa oikeaan käsivarteen kämmen alaspäin, kun taas kääntyä vasemmalle on taittaa oikea käsi. Voit myös vasempaan käsivarteen ja, mahdollisuuksien, ilmoitetaan kovan jarrutuksen heiluttaen käsivartensa ylös ja alas liikkeet.

7 - voidaan ajaa rinnakkain:

Niin kauan kuin ei estä muita ajoneuvoja.

8 - Nopeusrajoitukset:

pyöräilijöille kunnioittaminen nopeusrajoitukset jokaisen raidan, ei koskaan yli 45 km / h, nopeusrajoitus pyörille.

9 - Zero alkoholi polkupyörän:

Kuten autossa, mennä pyörä voittaminen 0,25 mg / l alkoholia uloshengityksen ja 0,5 g / l veren alkoholipitoisuus Aivan kuten autossa välineet sakkoa enintään 500 euroa. Pyöreä vaikutuksen alaisena psykotrooppisten aineiden myös on vakavaan rikkomukseen.

10 - Pyöräilijät eivät menettää pisteitä ajokortti:

Tämä sääntö päättyy menetys pistettä pyöräilijöiden -hyvin kiistanalainen asti. Tämä johtuu siitä, että polkupyörällä ei vaadi erityisiä lisenssiä, joten et voi hakea tällaisia ​​seuraamuksia.