Pesee haastavaa: miten poistaa hartsia, tervaa ja hyttysiä

Miten poistaa tahrat autossa hartsi, terva ja hyttysiäMiten poistaa tahrat autossa hartsi, terva ja hyttysiäMiten poistaa tahrat autossa hartsi, terva ja hyttysiäMiten poistaa tahrat autossa hartsi, terva ja hyttysiä

Toki tahrat puhut tänään Have kärsinyt (tai pikemminkin autossa on kärsinyt) sata kertaa. Ja varmasti te myös kyljittäin suuresti poistaa jäänteet, edes jättää jälkiä elimistöön. Joka ei ole pysäköity puun alla ja saapuessaan todettiin huppu ja katon tippaa hartsi? tai,joka ei ole kierrätetään vasta kivetty alue Hän nähdään alustan päättyi jäännökset terva? Ja paljon useammin vielä,joka ei ole matkustanut kesällä Loma määräpaikkaan on nähnyt koko auton etuosan oli täynnä hyttyset se maksaa paljon irrota?

hartsi, terva ja vähemmässä määrin, hyttysiä, ovat joitakin suuria vihollisia maali autoja. Jos ei poisteta ajoissa, he voivat jättää meidän auto peruuttamaton tahrat, se maksaa paljon poistaa kauemmin se menee. Voit tehdä tämän, markkinoilla joitakin erityisiä tekniikoita ja yksinkertainen ja erittäin tehokkaita tuotteita. Te tuskin saada esimerkiksi hartsin poistamiseksi vain vettä ... ja älä koskaan tee sitä nauloilla: Kaapiva saattaa vahingoittaa maalia. sitten tarjoamme neuvoja:

Miten poistaa hartsin

1-alueen puhdistaminen hoidettavan

Millä tahansa tavallista puhdistusainetta, Puhdista hoidettavan alueen ja missä, myöhemmin on sovellettu erityinen anti-hartsi. Tehdä se kankaalla tai moppi mikro kuitu.

2-hoito Stain

yrittää kostuta hyvin vasta sen jälkeen, kun suuri hartsi paikkoja, käyttäen samaa puhdistusaine edellä. Näin jätät valmis soveltamaan tiettyä tuotetta ja heti pintaan.

3- Poista tahrat

Ja käyttää tässä vaiheessa oma tuoteKaikentyyppisiä ohenne löydät markkinoilla määritelty vahat, rasvat, öljyt, liimat, vahat, silikonit, hartsit ... AcrysolTM 1Z, esimerkiksi, on yksi niistä tuotteista löytyy. aseta se puhtaalla liinalla ja sitten tipoittain hartsi. Voit myös hakea tätä tuotetta kummallakin päällä ja puhdista se välittömästi kankaalla.

auton hartsi4-tarkistus alue

Levittämisen jälkeen tietyn tuotteen kunkin täplän, liuotin annetaan vaikuttaa noin 2 minuuttia. Siten tahra hartsin tulee pehmeä ja vetäytyä ja helppoa.

5-puhtaalle alueelle

Puhdistuksen jälkeen tahrat hartsi on lAvar tuhoalueilla saippualla ja vedellä tai minkä tahansa puhdistusainetta ja käytetään myös pestä koko autoa. Tuloksena pitäisi olla jo täydellinen. Jos tämän maalitahrat pysyvät, olisi kiillotettu ja tehdä tällä alueella.

Miten poistaa tervaa

1-Scan paikka

Se analysoi ensin, miten puhdistaa ja tahra Varmista, että terva on hallitseva. Tällä kertaa, mutta voit myös käyttää liuotinta edellä määritellyn (AcrysolTM takaa myös poistaa jälkiä terva), on osoittautunut meille me tehokkaampaa käyttää jonkinlaista geeliä halpa, vain 2 euroa, löytää suuria pintoja poistoaineet värjää öljy, rasva tai terva. Super Gel on yksi tuotemerkkejä se myy. Levitä tätä geeliä palasiksi talouspaperilla, sillä Liinan hyvin nopeasti.

2-Pase geeli

Sovelletaan nyt ja geeli paikkoja. Koska tuote kulkee mennä katsomassa miten täplät katoavat. Tee se jonkin verran voimaa ja käyttää koko määrä paperipyyhkeitä tarpeen.

3-Käytä shampoo

Puhdistuksen jälkeen tahra, on aina jokin muu tuote. Ota mahdollisuus pese alue vaahtoavat shampoo auto. Käytä ämpäri vettä, shampoo ja nyt itse mikrokuituliinalla. Ja puhdista koko alueella.

4-Lava-auto

Ja sitten epäonnistua auton pesu kokonaisuudessaan. Ennen, kyllä, onko läikikäs alueillaan edelleen olemassa ja levitetään uudelleen ennen geelin tai liuotinta. Tehdä käsien pesu vedellä alhaisessa paineessa.

Miten poistaa hyttysiä

Hyttyset autossa1-Puhdista vedellä

Puhdista edessä ja tuulilasi vedellä ensin kostuttaa. Sitten, ota tuote soveltuu puhdistus- hyönteisiä tai hyttysiä, löydät suurmyymälät tai erikoisliikkeitä. Bug Squash on yksi niistä. Useimmat voit laimentaa veteen (3: 1, kolme osaa vettä yhteen tuotteeseen). Aseta kaava saatu sisällä spray.

2-Start ruiskuttamalla

Käyttäen spray, tämä erityinen tuote levitetään koko alue on puhdistettava. Tee se runsaasti unohtamatta ritilät ja ilmanottoaukot ja tuulilasille, jos se on likainen.

3-Jätä se tulee voimaan

Jälkeen levitetään spray, annetaan vaikuttaa muutama minuutti tuote. Mutta ei kauan, joten ne eivät "syö" maali.

4-Wash se

sijoitetaan vesi ja shampoo ämpäri auto. Nyt käyttää käsine lampaan poistaa hyttysiä, liotus ämpäri jatkuvasti.

5 puhtaana

Viettää käsine koko pinta hyttysiä. Jälkeen toimiva tuote hillitsee ja toimi hyönteisiä vastaan, joka ja paljon helpompi poistaa. Sitten, käyttäen letkun (edullisesti hyvä paine) poistaa kaikki jäljet ​​vaahdon läsnä kehossa. Tuloksena pitäisi olla täydellinen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Miten poistaa hyttysiä? muita vinkkejä

Hammastahnaa poistaa naarmut

Koti temppuja puhdistaa auton