Niin liikenteen lippu käytetään: 5 Keys

Niin liikenteen lippu käytetään: 5 Keys

Maksuaikojen on karamellin jota olemme pettäneet niin pitkälle kuin sakkojen osalta. Kuljettajat, tallenna ponnistelut voi myös olla steriili, mieluummin maksaa puolet. mutta kuljettajana et saa koskaan unohtaa, että sinulla on oikeudet kuten tehtävät. Ja jos entinen rikotaan rangaistus ei pitäisi pelätä turvautua.

ehkä tiedon puute tässä asiassa ja siksi tietämättömyys, ne vievät valita polun, a priori, helpompaa. Tästä me olemme meitä täällä jätämme useita avaimet valittaa liikenteen lippu ja on paljon mahdollisuuksia voittaa valituksen.

1. Olemme kaikki syyttömiä kunnes toisin todistetaan

Ensimmäinen asia, sinun täytyy pitää mielessä, että se hieno osoittaa, että olet rikoksesta ei tee sinusta syyllinen. Espanjan perustuslaissa on 24 artiklassa Oikeus syyttömyysolettamaan jokaisen kansalaisen ja että myös kuljettajat. Tämä tarkoittaa, että jos sakko on epäoikeudenmukainen tai epäonnistuu jotain rikkomusmenettelyn, olet täysi oikeus valittaa.

Muista, vaikka viranomaiset, joka on perustettu lailla, oletetaan olevan tarkkoja, syyttömyysolettamaa on se, joka suojelee kansalaisia ​​ja missään tapauksessa on ensimmäinen yli sekunti.

2. Avain resurssi: testit

Paitsi viranomaisten ja virastot voivat tarjota todisteita valituksen -ratifiointi agentti, todistus saman, todiste moitteettoman toiminnan mekanismit ja valokuvausta todisteet ovat habituales- mutta kuljettajana, voit tehdä omasi.

Näkyvyyden puute signaalin, virhesijaintimittauksia tai sen puuttuminen kohdassa, jossa ne voidaan seuraamuksia testi. Lisäksi, Valokuvan antamat hallinto, joka on rangaissut teitä ei aina ole toteutettavissa testi. Esimerkki tästä löytyy tapauksessa liikennevalot 'multones' kaupungin Rivas Vaciamadrid.

Myös kaikki virhe todistus asiamiehen tai jotka eivät voi osoittaa oikean toiminnan tutka Se tarkoittaa, että tuomari antaa oikeuden rangaista.

3. Miten teen valituksen?

Kuljettajat voivat selvittää, jos olemme sakot monella tavalla: joko ilmoituksella paikan päällä tai myöhemmin koti- tai jos näemme julkaistiin BOE kautta sähköisessä päämaja DGT (DEV). Kun olemme tietoisia seuraamuksen, Lain mukaan sinulla on 20 päivä esittää patenttivaatimuksen pidätte tarkoituksenmukaista.

Tehtyä väitteet, hallinto ilmoittaa meille tai että Esittelemme resurssi, mitä meillä on 15 päivää, tai että ne eivät riitä, niin meidän täytyy maksaa sakko.

4. Maksu puoli tai puolustaa oikeuksiani?

On erittäin tärkeää, että katsovat, jos esittää argumentteja, oikeutesi maksuaikojen peruuntuu. Muun muassa siksi, toivottaa sinut vähentää 50 prosenttia, sinun on maksettava sakko 20 päivän kuluessa. Tässä on katkera, ¿luopua pois puolustaa minun etuja vai ei?

Vuodesta Pyramid Consulting muistuttaa meitä siitä, On erittäin tärkeää, että me arvostamme kantelu ennen käynnistämistä silmät kiinni aikaisin maksu: Sinun täytyy lukea huolellisesti hieno. Jos emme voimme löytää lopulta oli siinä virheen, se en ollut minä, joka ajoi autoa, joka oli itse asettanut pysäköintivirhemaksu säätää tai että en ollut tuolloin kyseisessä sijasta rikkominen.

5. Mitä oikeudellisesti?

Päättää nostaa tuomioistuimessa sakko liikenne on jotain, että vene pian, me yleensä hävitä. On totta, että Valitse tuomioistuimet se on hyödyllinen vain silloin, kun puhumme sakkoja korkean tason ja johon vähentämisen merkittävä määrä ajokortin pistettä.

Ehkäpä johtuen valtava väärää tietoa tuomioistuin maksu, eniten uskomus on, että me mennä oikeuteen maksaa rahaa, se ei ole enää järkevää valita tämän vaihtoehdon. Mutta tosiasia on, että yksilöt, kirjaamat lain, Ne on vapautettu tuomioistuimen maksu.

kuitenkin joka itse maksaa meille rahaa, se on syyttäjän ja asianajajan. Tästä me arvioida, meidän kannattaa etsiä palveluita monista yhdistysten Espanjan nykyisiin resurssi sakkoja. On myös totta, että riippuen niiden kattavuus tai mitä supistua, asianajaja kulut ja asianajajan sisällyttää vai ei.

myös, yksilönä olet velvollinen maksamaan osan kustannuksista, jotka ovat prosenttiosuutta rangaistusalueen. Nämä kustannukset, ei ole tuomari eduksesi, katetaan hallinnon sekä varastetut esineet ja sakon määrää.