Näin päivität stereo

musiikkisoittimetmusiikkisoittimetmusiikkisoittimetmusiikkisoittimet

Joka kerta kun vetää automme elämää, koska sillä on talous, ostaa uusi ei ole enää käytettävissä kenellekään. Ja tietenkin, että on seurauksia. Toisaalta, autokannan Espanjassa vanhenee ajan ja niin meidän autot ovat vähemmän turvallisia. Toisaalta, että osa autonlisävarusteet vanhentunut ottaen huomioon nopeus, jolla ajoneuvo liikkuu eteenpäin tekniikkaa sovelletaan.

Se mitä tapahtuu stereot. Eräänä päivänä heräät ja yhtäkkiä huomaat, että auton, joka ei ole kovin vanha, mutta jo sen vuotias, hänellä on radio, joka pelaa vain CD-levyjä eikä edes mp3-muodossa. Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy päivittää stereo. Mitä vaihtoehtoja sinulla on?

FM-lähettimet

Halvin tapa löydät markkinoilla on FM-lähetin. Se liitetään suoraan kuulokelähtöön älypuhelimen tai kannettavan MP3- ja antaa signaalin, joka tallentaa FM-radio. Radion kautta dial voit olla valitut kappaleet. Sinulla on niitä 5,95 euroa Norauto.

FM-modulaattori

Jos haluat jotain hieman kehittyneempiä, olet FM lähettimet kuten USB-portti ja SD-kortilla. Kuten edellinen, se toimii läpi radioaseman ja liitetään 12V auton tupakansytyttimeen. Se sisältää myös kauko-ohjaus. Nämä maksavat 10 euroa. Ja menee askeleen pidemmälle, on Bluetooth, joten yhteys on paljon yksinkertaisempi (29,95 euroa).

FM-lähetin, jossa on Bluetooth-

Mutta jos pitäisi valita yksi, mielenkiintoisin vaihtoehto on tukea älypuhelin, joka toimii Bluetooth, sillä 35,95 euroa. Imukuppi tulee sijoittaa sekä tuulilasin ja kojelaudan ja säädettävä kääntyvä pää. Hyvä asia tässä laitteessa on, että ei vain palvelee sinua soittamaan musiikkia puhelimesta, mutta toimii handsfree- ja voit ladata puhelimen akkua.

Tuki älypuhelimen

asennus

Muita laitteita, ja kehittyneempiä ja kalliimpia, vaadi asennusta ajoneuvossa. Ne yhdistävät laitteen, jota kutsutaan DOC, joka on asennettu stereot ja toimii muissa järjestelmissä, mutta sen sijaan, että tehdään kautta FM-radion kautta antennin. Ne vaihtelevat 185 euroa yksinkertaisin jotka tulevat USB-porttiin. Mutta on myös jopa 600 euroon, ovat laitteita, jotka korvaavat lähdetietokone tiimi autolla täysin sama kuin alkuperäinen. Kaikki toiminnot eivät saada autossa, sisältää nämä laitteet: valikkoon, USB, Aux, DVD.

Tarvitsevan laitteen asennus

Välillä halvin ja kallein käyttämiseen tarvitaan asennusta, löytää handsfree Parrot MKi9100 (160 euroa), joka toimii puheentunnistuksen ja musiikkia kytketyn laitteen. Se sisältää SD-korttipaikka, irrotettava OLED-näyttö ja kauko-ohjaus. Lisäksi voit asentaa säädin ohjauspyörän.

Parrot hands free

Uusi radio

Toinen vaihtoehto voi myös nähdä sen vaihtaa stereo. Radiot myydään tänään, ei enää sisällyttää CD, mutta voit yhteydet USB, apu- ja sisällyttää SD-korttipaikka. Lisäksi ne toimivat myös Bluetooth, joten mahdollisuudet musiikin ovat moninaiset.

radio Norauto

Riippumatta laitteen haluat päivittää stereot, älä unohda, että liikenneturvallisuutta laki pitää rikkoo vakavasti ajaa manuaalisesti mobiililaitteita, selaimia tai muita viestintäjärjestelmä, koska ne vähentävät tarvitaan pysyvä ajamiseen. Nämä rikokset ovat hieno 200 euroa ja menetys 3 pistettä.