Miten vaihtaa öljy autossa, vaiheet

Miten vaihtaa öljy autossa, vaiheet

Sitten annamme joukon helppoa vaihetta varten vaihtaa öljy autossa. Ne ovat tehtäviä voit tehdä itse, vaikka sinulla ei ole aikaa ja et halua tahraa käsiäsi, se on parasta, että vie se työpaja luottamus (alle tunnissa muuttaa sitä).

1. Ihanteellinen moottorin lämpötilaEnnen siirtymistä kaikki tehtävät, on tärkeää, että moottorin lämpötila on optimaalinen (noin 90). Voit tehdä tämän, voit käynnistää moottorin jonkin aikaa tai yksinkertaisesti ajaa muutaman minuutin autossa kunnes näet neula merkki halutun lämpötilan.

2.- auton valmistus: Jotta öljynvaihto autoosi, saatat nostaa sitä muutaman senttimetrin korkeudella maasta. Voit tehdä tämän, voit käyttää pari Siirrettävät luiskat ja kiilat. Luiskat tulisi sijoittaa kohotetun pinnan ja niitä täytyy ajaa autosi asti etupyörät olemme aivan niitä. Juuri silloin, seisontajarru, moottori sammuu, aseta ensimmäinen vaihde (tai neutraali tila, jos automaatti) ja etupyörien taakse sijoitettu kiiloja, jotta autoa ei ota takaisin.

3.- tyhjennystulppaTässä vaiheessa sinun täytyy paikallistaa tulppa että öljypohja (Voit tunnistaa, koska se on metallipinnoitteen moottorin alle, ja joskus auton voidaan kattaa vuorotellen kansi suojaa-iskuja of muovi jota kutsutaan myös kampikammion kansi). Näet tulppa Se on alttiina pähkinät sisään kulmat. Jos et ole varma, missä se on, että toimiva teknisiin auton yleensä tulevat painettu kuvia monien moottorin osat. Kun paikalla ja mainitun tulpan ennen avaamista, sinun täytyy asettaa rikkalapio tai tarjotin kerätä jäteöljy. Ponte käsineet välttää mancharte ja ennen kaikkea suojella sinua, koska voit käyttää moottorin osat voivat olla kuumia.

4.- tyhjennys öljy: Tällä desaflojar pähkinät, voit ruuvaamatto- tulppa ja öljy laskee nopeasti kontti tai tarjotin olet asettanut aiemmin. Se vie aikaa tyhjentää kaikki jäteöljy että normaalioloissa yleensä saavuttavat määränä 4 ja 5 litraa.

5.- öljynsuodatin: Hissit huppu teidän auto kiinnitä se ja etsi öljynsuodattimen (Voit myös etsiä öljynsuodatin alapuolella autoa, jos mainittu suodatin on toiselle puolelle moottorin lohko). Ruuvata se, sinun on käytettävä jakoavain kuten. Ennen kiertämällä uusi suodatin, kyllästetty öljyä kumileimasin. asetetaan käsin öljynsuodattimen paikalleen ja jatka ruuvata se avaimella olisit käyttänyt sekuntia ennen (älä liioittele voimaa tehdä, koska voit välittää kierre).

6. Täytä öljyä: Ennen täyttöä kanssa uutta öljyä, ja varmista, että ei tipu eikä pudota tulppa öljypohja. uudelleen korjata ja kiristä mainitun korkin alkuperäisellä paikallaan ja etenee säiliön täyttämisen kanssa uutta öljyä läpi polttoainesäiliön korkki sijaitsee päälle moottorin. Suositeltu määrä öljyä ilmoitettu huoltokäsikirjassa auto (yleensä noin 4 litraa).

7. Testit ja tarkastukset: Kun auto ja alensi rampit, käynnistää moottorin ja joskus voi olla koko öljy todistaja. Sammuttaa moottorin, avaa konepelti ja tarkista kautta mittatikku merkitty taso on väliasennossa väliset maksimi ja minimi. Sitten, kun se on käynnistynyt, merkkivalo öljyn varoitusvalo on mennyt.

8. Mitä tekemistä Vanhaa öljyä tai käyttää? Kaikki vanhat öljy talletetaan ämpäri tai astia, tallentaa tai heittää sitä kannu noin 5 litraa. Tämä öljy on päihde, niin asianmukaisesti poistaa tämä tähde, se on parasta kääntyä yhden työpaja jossa ne etenevät oikein hävittäminen / kierrätys tämä jäännös kuten määräämiä ympäristölait.