8 erityisiä välineitä auto, joka sinun täytyy olla

8 erityisiä välineitä auto, joka sinun täytyy olla8 erityisiä välineitä auto, joka sinun täytyy olla8 erityisiä välineitä auto, joka sinun täytyy olla8 erityisiä välineitä auto, joka sinun täytyy olla

Operaation kaltainen pyörivät pyörät siten, että renkaat kuluvat tasaisesti tai yksinkertaisesti muuttaa kesällä talvella, nyt kun ensimmäiset lumet saapuvat, voit ottaa koko aamupäivän jos päätimme käyttää työkaluja auton (kissa, jakoavain ja vararengas) tai voimme sitoutuvat sen muutaman minuutin Varmasti ei enempää kuin puoli tuntia, jos meillä on hydraulisylinterillä, joka on borriquetas ja hyvä avain (Carraca joko syötön tai vääntömomentin) löysää / kiristää nopeasti ja ennen kaikkea helpottaa ruuvit.

Mutta tällainen operaatio ei vain arvostamme aikaa ja Työmukavuuden liian elintärkeää turvallisuutta. Ja se, että Serial kissat varustetut autot on suunniteltu ensisijaisesti hätätila, vuonna tilapäiseen käyttöön ja monissa tapauksissa jopa olematonta. Siksi ei ole ihme, että hänen ainoa suunnittelu on tärkeämpää sen kompakti koko, keveys ja myös pienemmillä kustannuksilla. Loogisesti laatu työväline työpajassa, kummassakin tapauksessa nousee kolminkertainen numeroa, se on paljon suurempi, mutta harrestekäytössä, ei tarvitse investoida niin paljon.

hydraulisylinterillähydraulisylinterillä

Hydraulisylinterillä skate ovat erinomainen ratkaisu nostaa turvallisesti ja nopeasti auton sen suurempaa tukipinnan päällä ja joita voidaan käyttää maaperässä, jotka eivät ole täysin säännöllinen, likaa tai soraa, vaikka tämä ei ole ihanteellinen . On suositeltavaa, että kestävät vähintään kaksi tonnia paino, jolla on hyvä valikoima korkeus hissi, hyvä pohja, joka sopii helposti tukee eri auto ja pyörivillä pyörillä sijoittamisen helpottamiseksi.

borriquetasborriquetas

Ne ovat ihanteellinen täydennys hydraulinostimessa pitämään autoa turvallisesti kun olet esiin, jotta voit työskennellä täydellä takeita. Kaksi on tarpeeksi, mutta myös voit tehdä monia työpaikkoja. niille vetoketju, sillä OFFER turvallisempi lukko, ja paremmat mahdollisuudet perustaa. Kuten kissat, kantavuus on oltava vähintään kaksi tonnia.

hammastussuuntaa jakoavainRäikkäväännin tai rajat

Monet avaimet löysää tai kiristä pyörän pulttien mukana tarjonta autojen alkuperää ei salli hyvää vipu ja jotkut palveluksessa materiaaleja niin heikkolaatuista, että vain pyöristetty kertakäyttöisiä. Siksi on varsin suositeltavaa ostaa räikkäväännin tai risti, joka ei ainoastaan voit vahvempi, Myös niiden tarjoamat ergonomia taas toiminnan helpottamiseksi nopeammin, varsinkin jos on laajennettavissa kahva ja Ratchet.

momenttiavainmomenttiavain

Toisin kuin jotkut ihmiset ajattelevat, ruuveja tai kiristetään koskaan ennen kuin voisi enempää voimaa. Ei ole yllättävää, jokainen mutteri on sen vääntömomentti; joka on vain pari voimia vastustetaan kiristysruuvin. Uskoisin koskaan pyöränvaihdon ei ole kyennyt tai on maksaa paljon löysää jopa ruuvi Herkuleen voi olla joko Roto, koska se ei tapahdu tulee kiristää momentilla räikkävääntimestä kykenee mittaamaan voima Nm (Nm), on jopa joitakin on digitaalinen näyttö mahdollistaa helpommin valita optimaalinen. Jos käsikirja ei laita järjestystä kiristämisen kunkin tai mutteri aina me painaa ristillä, jotta palaset ovat hyvin kytketty.

Pera nesteen siirtoPera nesteen siirto

Ne ovat hyvin suositeltavaa tehdä polttoainetta säiliöstä ilman vaaraa imee nielemisvaikeuksia putki. Erittäin halpa ja paljon enemmän sovelluksia kuin voidaan ajatella ensin.

poistosuodattimetpoistosuodattimet

Se on näitä yksinkertaisia ​​ja edullisia avaimet ilman emme voi jättää toiminnan puoli, koska aina voidaan käyttää käsin. On jalkahihna ja maleteado teräsnauhan, kuten valokuvan, joka tarjoaa käytön helpottamiseksi.

Tulppa-avaimellaTulppa-avaimella

Kaikkein runko eivät ole paras, vaikka se antaa meille mahdollisuuden työskennellä helpommin kun mekaaninen saavutettavuus ei ole hyvä. Se voidaan korvata täydellisesti momenttiavaimeen tietyllä aluksen tulpat.

Air kompressoriAir kompressori

Ei vain se palvelee puhaltaa pyörät, ilmakiväärillä yleensä-myös työkalusarjassa ilmassa comprimido- Se on erittäin hyödyllinen puhdistus suodattimia tai nopeasti pölyttämällä pieni pääsyä pinnoilla. Vaikka käyttö aiomme antaa satunnaista on parempi valita ainakin yksi 50 litran tankki, enintään 8 bar ja teho 2 hv. Jos aiomme siirtää jotain, se arvioidaan myös ottaa hyvä kumipyörät, koska niiden paino on korkea.

Työkalut, jotka eivät ole erityisiä vaan saa epäonnistua

-magneettinen sormi

-pihdit

-pihdit sisempi ja ulompi leikkeet

-hohtimet

-strippari

-Räikkäavain silmälaseja

-Kuusiokoloavain set

-Torx setti

-Aseta litteä kärki ruuvimeisseliä ja Star

-nylon vasara

-Impact ajuri (niille, jotka vastustavat kiertyy ulos)