Miten ajokortti. portaat

Miten ajokortti. portaat

Koko elämän, sinun täytyy useita kertoja uudistaa ajokortti. Saan mitään, jona voimassaolo se on 10 vuotta, kunnes poistat 65-vuotiaana (Koska tässä iässä, joka 5. vuosi uusitaan). No, uusimatta lisenssiä olet kolme tapaa tehdä se: Suoraan liikenneosasto Vastaavasti menossa Kuljettaja tunnustaminen keskusten kautta tai yritykset jotka ovat vastuussa tekevät paperityöt puolestasi (erikoistuneiden yritysten tarjoamia vakuutusyhtiöt). Voit aloittaa käsittelee kaikki asiakirjat kolme kuukautta ennen voimassaolon päättymistä korttiin.

Kuljettaja tunnustaminen keskusten

Suoraan sisäministeriön ja vastaava virallisen luvan, teki kaikki järjestelyt sinulle. Virallisten sivujen DGT (DGT), näyttää luettelon kaikista tukea sekä Espanjassa. Näissä keskuksissa, sinun täytyy esittää henkilökohtainen henkilöllisyystodistus (joko Henkilökortti tai passi), Tee psyko-tekninen tutkimus varmistaa, että olet kaikkien fyysisiä ja henkisiä ajaa (maksavat 35-40 euroa), saat Olen passikuvaa (Voit ottaa ne sen jälkeen, kun ne on tehty ennen tai suoraan teet niitä keskellä, jos otat aiemmin, nämä kuvat eivät saa ylittää seuraavia toimenpiteitä 32 x 26 mm) ja maksaa nykyinen hallinnollinen maksu IV.3 tai liikenteen nopeus (Vuonna 2015 se on € 23,50).

Tehnyt kaikki nämä menettelyt näissä keskuksissa tunnustamista, kuljettaja saa väliaikaisia ​​suojia jonka avulla voit ajaa valtion alueella kolmen kuukauden ajan. Tyypillisesti kun keskus on lähettänyt kaikki muodot, vahvistus maksujen, lääkärintodistus ja muut henkilötiedot DGT, kuljettaja saa noin 10 päivän kuluttua lisenssin uusitaan kotona.

Vuonna maakuntien liikennettä

Tällä menetelmällä, kuljettaja voi säästää rahaa välttää hallintokulut Lääkärikeskukset ja erikoistuneiden tunnustamista-vakuutusyhtiöt. kuljettaja voi suorittaa kaikki muodollisuudet eräänä aamuna menossa suoraan Provincial vastaavaan liikenne, kyllä, Se on aiemmin tehty lääkärintarkastus todistetaan kykyjään johtaa (nämä keskukset toimitettava jäljennös kyseiselle henkilölle, lisäksi tällaisia ​​lääkärintodistus toimitetaan suoraan DGT sähköpostitse).

Kun pään, kuljettajan on täytettävä virallisella lomakkeella (saatavana päämajassa omista tai ladata PDF verkkosivuilta aiemmin DGT). Tällä lomakkeella ottamiin valokuviin ja lääkärintodistus on saapumatta vastaavaan ikkunan henkilökohtaisia ​​asiakirjoja (henkilökortti tai passi) ja maksaa liikenteen mitattuna (IV.3 joiden kustannukset ovat € 23,50). Loppujen lopuksi kuljettaja saa ensisuojia Espanjassa että hyväksyessään häntä ajamaan odottaessaan vastaanottaneensa uudistetun lisenssin kotona.

Vakuutusyhtiöt ja erikoistuneet yritykset

Monet liikennevakuutuksesta ja useita erikoistuneita yrityksiä He ovat vastuussa tekee kaikki paperityöt puolestasi. Pohjaltaan ne tarjoavat samat kuin keskukset lääketieteellisten ja sisäministeriön akkreditointi tunnustamista. yhtiöt kuten renuevatucarnet.com tai palvelun keskinäistä vakuuttaja mutua Madrileña hoitaa kaiken puolestasi (menet toimistoon kyseessä saat lääkärintarkastus, maksaa liikenteen nopeus IV.3 ja toimittaa virallisen kuitin odottaessa vastaanotto kortti ja uusittu).

Kuljettajille, jotka ovat ulkomailla

Jos olet ulkomainen ja haluavat suorittaa kaikki muodollisuudet uusimisesta ajokortin, voit tehdä seuraavasti. Ensimmäinen, on suositeltavaa aloittaa käsittelee kaikki yhdestä diplomaatti- tai konsuliedustusto (suurlähetystö), mutta voit tehdä sen suoraan laittamalla yhteyttä sähköpostitse kanssa DGT. Sinun on toimitettava seuraavat: kantapää-foto asianmukaisesti täytettynä ja allekirjoitettuna (voit kysyä käytettäessä suurlähetystö tai konsulaatti), raportoivat psyko-fyysinen kunto (antama lääkäri kyseisen maan ja viisumiin sertifioinut suurlähetystö tai konsulaatti) kopio kuitista ja maksamisesta liikennenopeutta IV.3. Tämä maksu voidaan tehdä Internetin kautta tai pankkisiirrolla tarkka euromäärä (€ 23.50) Keski päämajaan seuraavin tilitiedot-vastaanottaja: C.C.C.: 0049 5103 79 2616578716; IBAN: ES23 0049 5103 7926 1657 8716; SWIFT: BSCHESMM. Käsitettä siirto sisältää seuraavat tässä järjestyksessä: 1 No DNI; 2. Sukunimi ja nimi; Vuosimaksua 3rd ajokortti.