Autovakuutus: missä turvata sen, kun kukaan ei halua sinua

Autovakuutus: missä turvata sen, kun kukaan ei halua sinua

Laki vaatii, että jokainen auton omistaja ainakin yksi vakuutussopimus kattaa vahingot, jotka voivat aiheuttaa kolmansille osapuolille. Mutta monille nuorten kuljettajien tämän oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi voi olla varsin vaikeaa, koska vakuutusyhtiöt eivät halua olla niitä asiakkaita laskemisesta niin anteeksi niiden korkea onnettomuuksien määrä.

Niinpä monet nuoret ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Siirry Vakuutusyhteenliittymiä. Se on julkinen yksikkö alaisuudessa talous ja kilpailukyky, mikä Se on velvollisuus varmistaa kaikki kuljettajat Ne todistetaan, että ne on hylätty, ainakin kaksi yksityiset vakuutusyhtiöt.

yleensä Consortium vakuutuksenottajat ovat yleensä nuoria kuljettajia. 14,3 prosenttia on alle 18-vuotiaille ja 57,8 prosenttia ovat välillä 19 ja 25 vuotta. Nykyisin vakuutusyhteenliittymiä on 1947 vakuutettujen ajoneuvojen, pääasiassa mopojen ja moottoripyörien. Haluatko tietää, mitä vakuutus kattaa konsortio?

SI vakuutus Consortium sisältää

  • aiheuttamien vahinkojen korjaamiseksi kolmansille osapuolille tekoja liikkeeseen. Jopa 70 miljoonan euron henkilöihin kohdistuneista vahingoista ja enintään 15 miljoonaa euroa väite omaisuusvahinkoja.
  • mekaaniset, lääke- ja sairaalahoidon: Kun määrä, joka tarvitaan parantamaan tai konsolidoinnin jatko, edellyttäen että menot on asianmukaisesti perusteltu.
  • Hautajaiset ja hautaaminen kulut: Mukaan tulli paikka, jossa palvelu tarjotaan, ja määrä perusteltu.

Vakuutus konsortio sisältää NO

  • Aiheuttamia vahinkoja kolmansille osapuolille yli määrällisiä rajoituksia jo selitetty edellisessä osassa.
  • Aiheuttamista vahingoista vamman tai kuoleman ajoneuvon kuljettaja, joka aiheutti onnettomuuden.
  • aineellista vahinkoa itse ajoneuvon tai esineet kuljetetaan.
  • Vahingonkorvausvaatimuksia oikeusturvavakuutus, matka-apu ...

Saatat myös olla kiinnostunut

-Vakuutus: jopa 1000 euroon eroa

-Temppuja saada paras hinta autovakuutus

-Hinta vakuutus nousee lisäämällä korvausta