Kymmenen Vinkkejä vuokrata auton

Kymmenen Vinkkejä vuokrata autonKymmenen Vinkkejä vuokrata autonKymmenen Vinkkejä vuokrata autonKymmenen Vinkkejä vuokrata auton

1. Jos on parempi vuokrata auton?

On olemassa kahdenlaisia ​​yrityksiä: monikansalliset, Avis, Europcar, Hertz ja budjetti; ja paikallinen, jotka heillä on toimistot lentokentillä, rautatieasemilla ja satamissa. Joskus, entinen ovat tarjoukset ja alennukset, jos teet varauksen ajoissa tai asiakas. Samalla paikalliset yritykset joutuvat usein erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Jos haluat säästää aikaa, hyödyntää komparaattorit Internet, kuten www.rastreator.com tai www.rentalcars.com.

2. Mistä iästä tai mikä vähimmäisikä ajokortti voi vuokrata?

Vähimmäisvaatimus vuokrata ajoneuvon yksivuotias lihaa. Lisäksi monet yritykset vaativat ajureita olla 23 tai 25 vuotta. On myös tavallista, että joidenkin luokkien ajoneuvojen, kuten deportivos- korkeampaa ikää tarvitaan.

3. Jos aiot ajaa enemmän kuin yksi henkilö, minun pitäisi välittää?

Kyllä, vuokrasopimus on voimassa vain henkilölle julistettiin kuljettaja, joten jos aiot jakaa vuokra sinun on ilmoitettava ja maksu.

4. Minkälainen vakuutus sisältyy vuokraan?

Vain osittainen törmäysvakuutus (CDW) ja varkaus (TP). Jos jokin tapahtuma, emäntä vie tietyn summan ja joudut maksamaan loput. Neuvomme, että Jos haluat välttää ongelmia ja sinulla on siihen varaa, paras vakuutus ylimääräisen päivärahan: Ainoa haittapuoli on se ei ole halpaa, vaikka kaksinkertaistaa vuokraan.

5. Emäntä on velvollinen antamaan minulle auton tietyn merkin ja mallin?

Ajoneuvot on ryhmitelty luokan ja Mallin varaus ja toimitus ei tarvitse vastata. Sinä katsot ulos -koko kuuluvia samantyyppisiä, polttoainetta ja laite-; Jos ne eivät ole, vuokra voi antaa sinulle auton alempaan luokkaan, johon sovittu, pitäisi aina olla ylivoimainen.

6. Pitääkö palauttaa auton samalla määrällä polttoainetta, joiden kanssa ne toimitetaan minulle?

Kyllä, vaikka jotkut yritykset voit palauttaa kaikki polttoaineen määrän maksamalla täydentää palvelun plus kustannukset litran tankattu. Ensimmäinen vaihtoehto tulet halvemmaksi.

7. Autossa on naarmu elimistössä, kun kyytiin, minun täytyy antaa roolin täsmentää tämän tilanteen?

Kyllä, yhtiö on velvollinen toimittamaan asiakirjan osoittaa kaikki mahdolliset viat ajoneuvon sekä sisällä että ulkona.

8. Voinko mennä toiseen maahan auton?

Varmista etukäteen on mahdollista tarkistaa vuokrasopimuksen.

9. Miten on toimittava, jos auto hajoaa?

Ilmoittaa asiasta välittömästi yhtiön. Matkatukea sisältyy vuokraan ja on tehokas 24 tuntia.

10. Minulla on ollut ongelmia palauttamalla ajoneuvon miten ja kenelle minun pitäisi valittaa?

Yritä ratkaista tapaus edustaja vuokraamo samassa toimistossa. Jos tämä ei ole mahdollista, tallentaa valituksen valituslomaketta. Sitten voit mennä maaliikenteen välimiesoikeuksissa (Jatt) välityksellä kunnantalon kuluttajille annettavaa tietoa.