Säästä! 11 vinkkejä kuluttaa vähemmän polttoainetta

Vinkkejä kuluttaa vähemmän polttoainettaVinkkejä kuluttaa vähemmän polttoainettaVinkkejä kuluttaa vähemmän polttoainettaVinkkejä kuluttaa vähemmän polttoainetta

1. Oikean auton

Jos olet huolestunut panorama esille Diesel, Ehkä olet Suunnitteletko Auto vaihtaa lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä. Best Buy otsikkona: Tällä oikean kokoisia ja moottori, Ne ovat keskeisiä niille, jotka haluavat kuluta liikaa polttoainetta. Kun erilaisia ​​autojen markkinoilla, varma, että siellä on yksi tai useampia, jotka täyttävät kaikki vaatimukset, kuten kulutus muuttaa omaan mahdollisuuksia. Useimmat heistä kuluttaa jotain vähemmän kuin heidän kollegansa vuosikymmen sitten. Älä luota sokeasti kulutuksen ilmoitti. Jota mitata Autopista.es sopivat paremmin rauhanomaisen käytön, mutta mahdollista. O pyörät, toinen tärkeä luku, koska liian raskas ja iso auto kuluttaa enemmän kumit ja yleensä kalliimpi.

2. Toiminta Johtuminen

Jos auto määrittää rajan minimikulutus, kuinka ajaa voit vaihtaa 30 ja 50 prosenttia menoja polttoainetta. Se ei tule hitaasti, mutta ennakoida, katseensa ja ajatella, lyijyrikasteen ja käyttää tervettä järkeä. Älä astu kaupunkiliikenteen linja, valitse rivi vähemmän autoja lähestyi punaista valoa; tie, ei kiinni Sekä auto että olet ohittamassa et voi vain heittää eikä ennustaa, milloin kielto, nosta jalka kehityksen kärjessä välttää pysähtyä ja kiihtyy uudelleen liikaa, anna löysät jotkut nopeus kiivetä takaisin laskeutumisen ... moottoriteiden kun liikenne on hyvin tiheä, vasemmalla kaistalla "joukot" kiihdytyksiä ja voimakas jarrutus kuten näyttää selvittämättä, joskus vääriä, tarpeettomasti nostaa kulutusta. Täällä, mene seuraamalla polkua bussin sen selkeä visio ja jatkuvasti vauhti on yleensä hyviä neuvoja sekä aerodynaamisista syistä. Toll valita rivi silmän -Paitsi "liikenneruuhka"Aina on jotain vähän Asia- välttää 4 tai 5 minuuttia odottamassa mennä tuotot yli 20 km / h nopeammin. Pitstops Formula kun hän lähtee vauhdilla auton osoittavat, että kannattaa katsella mennä hyvin nopeasti.

3. Telepeaje

vähän transites tietulli, siitä lopu kokonaan juuri muodostavat. Osittain siksi pois matkustamon kaikkein kiihdyttää ikään kuin se olisi rodun ... mutta enimmäkseen suoraan alennuksia määrästä erän.

4. Käytä selaimen

Selain toimii paitsi tietää, missä he ovat ja missä kiinteät nopeusvalvontakamerat ovat usein liikkuva. Jos tämä on ajoreitin tiedät jo, mutta nykyaikaisin selaimet, ilmaisella myös tietää, missä tukos -ja jos ei, oma Smartphone- ja päästä ruuhkassa on pahinta mitä voi tehdä oman hermoja ... ja kulutukseen.

polttoaine

5. polttoaineiden laatua

aditivado on avain Ylimääräinen polttoaine antavia ominaisuuksia. Ovat kemikaaleja, jotka maksavat rahaa ja selittää polttoaineiden hinnat white label. Paras polttoaineita ei vain lupaavat ei saastuta moottoria sisällä, mutta niiden lisäaineiden voi puhdistaa talletukset ja kasoista vahingoittamatta moottoria. Jotkut pitävät BP ovat määrällisesti että, parhaiten tutkittu, Talletus voi levitä jopa 56 km Lisää käytön jälkeen niiden AKTIIVINEN polttoaineteknologia.

6. painolastia unohdettu

Kuormitus takakonttiin puuttua että ne kertyvät vuosien jälkeen ja koskaan käyttänyt Se on rahan haaskausta. Huonommin matkustaa baareja kiinteästi asennettu kattotelineet, joskus laiskuus, toiset kaupanpäällisiksi jos huutokauppa toisi kuljetuslaatikossa perässään "koska tänä viikonloppuna ja ota se pois". Rajojemme ulkopuolella on paljon yleisempää nähdä autoja vetokoukku: oikea koko auton päivittäin ostoksen kun lomalla vuokrata perävaunu ladata laukkuja.

7. Älä väärin ilmastointi

Et voi aina välttää sen käyttöä, kuten ilmastointi lievittää kipua, väsymystä ja vähentää tuo todellista turvallisuutta. Vaan sitä on käytettävä pää jos haluat vähennä välillä puolen litran ja puoli litraa sadalla kilometrillä. Kesällä, karkaistu ikkunat ennen liittimen, puistossa varjossa, laita näytöt ikkunat ja älä valitse liian alhaisen lämpötilan hyviä neuvoja. Voit välttää kosteuden tiivistymisen talvella ilmastointi on lopullinen, mutta joka välttää seisoo pussi tai sukka hygroskooppisia (ja antibakteerinen) kissanhiekkaa imeä kosteutta operaattorin.

8. Hyvä Öljy

Useimmissa nykyaikaisten autojen, öljyt näyttävät "kallis" Ne voivat olla halpaa, erityisesti dieselmoottoreissa. Paitsi kääntyy moottorin helpommin ja vaativat vähemmän polttoainetta. Kehittyneempiä öljyt auttaa tuottamaan vähemmän hiukkasia, mikä vähentää syklien lukumäärä itsepuhdistus hiukkassuodattimille. Nämä syklit ovat noin kaksikymmentä minuuttia kanssa ylimääräisen polttoaineen ruiskutus, joka laukaisee kulutus tuolloin. Paras öljyt myös jättää vähemmän tuhkaa jäämiä suodatin puhdistuksen jälkeen, joka pidentää ennen kuin tilalle.

9. Rengaspaine

noin rengaspaineet (Kuinka paljon veto, että yksi sinun ei ole suositeltu paine?) Ne eivät ole vain yhtä turvallisia, mutta ROzan enemmän ja lisätä kulutusta. Lisäksi kustannukset tietyissä renkaat voivat olla hyvin suuria ja pahoja liian epäsäännöllinen ja ennenaikaista yllään tavalla: ínflalos hyvin ja tehdä niistä viimeinen.

10. Kanta-

Monet polttoaineen tuottajat ovat jäsenkorttien sisältävät Mielenkiintoisia kohtia ohjelmat tai vaikka alennukset suora. Se on helpoin tapa säästää suoraan prosenttiosuutena polttoainekuluissa. Laittaa se helppoa ja älä täytä korttia salkun, on yhtä sovellus puhelimelle.

11. Hyvin hoidettu

Olet todennäköisesti kokenut tilannetta, että ilmastointi ei jäähdytä hyvin ja puhaltaa vähän. Pyydä muutosta kaasun ja, yllätys, se on siitepölyä suodatin, joka on tukossa eikä päästä ilmaa. Olet ollut tuhlaa polttoainetta ja on huono aika "tulppa" likaa. Kun moottori on yhtä suuri, likainen ilmansuodatin tekee moottorin eteen niin huono -omalla tavallaan ja sinun täytyy astua kävelemään ja viettää enemmän samankaltaisia.