Neuvoja menetys auton

Neuvoja menetys auton

Toivottavasti et koskaan kulkea mutta valitettavasti jos joutunut onnettomuuteen ja auto on romuttui alku surgirte paljon kysymyksiä siitä, mitä täytyy tehdä. Ensimmäinen vaihe on soita vakuutusyhtiö huolehtia ajoneuvon ja se on siirretty sopiva työpajassa. Asiantuntija, joka kantaa siihen, onko auto ei voi korjata tai julistetaan kokonaishäviö.

Useimmissa yleensä määritellyt toimintatavat siellä "Yhteensä menetys", kun arvioidut korjauskustannukset ylittävät 75 prosenttia myynnin arvosta välittömästi edeltävän ajoneuvon onnettomuuden sattuessa (Tai 100% muissa yrityksissä). Jos näin käy, vakuutusyhtiö ei ole pakko korjata ajoneuvon kuin maksaa korvauksen määrä sovittu politiikkaa.

Kuka on syyllinen

Kun ratkaista vaatimus saatat löytää kaksi mahdollista vaihtoehtoa, riippuen siitä, kumpi oli syyllinen onnettomuuden. Hän selittää Euroopan autonvalmistajien Associates (AEA). Jos vika muiden, kuten ennakkoluuloinen onnettomuus, sinulla on oikeus olla täysin korvata kaikille vahingot ovat aiheuttaneet sinulle. siksi vakuutusyhtiö vastaa menetyksestä on korvattava sinulle kokonaisuudessaan mitä se maksaa korjaus.

kuitenkin jos ajoneuvoa ei voida korjata koska on tärkeää vahingon tai koska korjauskustannukset ylittää selvästi tai kohtuuttomia, olet oikeutettu saamaan määrään Ostokustannuksiin spot-markkinoilla toisen ajoneuvon ominaisuuksiltaan samanlainen kuin omasi.

Jos kultti on sinun, korvausta vakuutusyhtiö maksaa oman riippuen siitä, mitä sinulla on vakuutussopimus, että "omaa vahinko" -osiossa, joten On tarpeen tarkistaa politiikan nähdä, jos laittaa "rajoittava lauseke" oikeutesi ja jos nämä lausekkeet ovat nimenomaisesti hyväksyneet allekirjoitus.

Muut korvaukset

Korvausten lisäksi määrään "arvon korjaus" on olemassa muita tapoja perustettu vakuutukset:

- "Todellinen rahallista arvoa"Onko arvon myyntiin ajoneuvon välittömästi ennen onnettomuutta tapahdu.

- "Korruptoitunut arvo parani": Tällä korruptoitunut arvo plus prosentuaalinen kasvu, joka on yleensä välillä 15 prosenttia ja 30 prosenttia.

- "Vaihto value": Onko summa tarvitaan ostaa laitteiden markkinoille ajoneuvon ominaisuuksiltaan samaa tapahtumaan.

Lisäksi on olemassa vakuutusyhtiöiden jos tapaus tapahtuu ensimmäisen tai toisen vuoden ajoneuvon ne korvataan 'arvo uudelleen', eli päivitetyn hinta uuden auton aikaan onnettomuuden, veroineen. O "Hankinta-arvo", joka on maksettu ostohetkellä uuden ajoneuvon. Kuten olette supistui politiikka voi saada korvausta tai toisella, ja erot voivat nousta jopa 50 prosenttiin. Siksi on tärkeää, että joka vuosi tietää, kuinka paljon yhtiö arvostaa auton tapauksessa täysvahinko.