Edut ja haitat ostaa auton verkossa

Edut ja haitat ostaa auton verkossa

Osta auto verkossa on helppoa, nopeaa ja kätevää, Voit ostaa sen mistä tahansa ilman mennä jälleenmyyntisopimuksen. voit muokata mieleisekseen by merkki, malli, teho, viimeistely, väri, ovien lukumäärä ... ja jopa määrittää muun muassa rahoitukseen tai jos käytämme Plan Pive.

Mutta varo, jos ostat online-auton on kaikki nämä edut, josta keskustelimme aiemmin, on olemassa myös useita rajoitukset olisi otettava huomioon. Ja ottaen huomioon iso voitto, että teemme. Ei vain ostaa vaate Internetissä arvoltaan 30 tai 40 euroa autoa yli 15 tai 20 tuhatta euroa ...

Järjestö kuluttajien ja käyttäjien, OCU, Hän on tehnyt selvityksen Yhtiön seitsemän sivustot Ne tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden ostaa uuden auton verkossa, edullisempia kuin joka johtaisi mihinkään jälleenmyyntisopimuksen hintoihin. OCU yhteenvetona nämä viisi pistettä ongelmista, joita ne ovat kohdanneet:

- Kaikissa autoissa näytetään netissä ovat käytettävissä. joskus sivustot näyttää hinnat autoja, joita ei enää valmisteta. Eli tulet, valita tietyn mallin, he antavat sinulle hinta ja sitten kaupallinen kertoo, että ei enää valmisteta ja Ne tarjoavat enemmän virtaa versio.

- vaivata Ota yhteys jälleenmyyjään. Joskus sivusto ei helpota tietojen osoitettu jälleenmyyjä myytävänä, muina aikoina kaupallinen kohdistettu ei ole olemassa tai ei enää toimi kyseisen kauppiaan ja myös mahdollista, että on kiinni ja jatkaa kaupallisten muutos, joka näyttää olevan aina kiire. kaikki tämä Se voi olla hyvin turhauttavaa, Kun etsit Internetissä on ennen kaikkea nopeutta.

- Avoimuuden puute hintaan. usein ei hinta vastaa rainan kanssa paljastaen kaupallinen. Niiden mukaan online hinnat ovat viitteellisiä ja osoitti edullisemmat rahoitusehdot ja Pive.

- suuri etäisyydet määritetty jälleenmyyjä. Joissakin tapauksissa voi ylittää 400 km, voit offset houkuttelevaan hintaan. Se voidaan myös minimoida lisäapua toimitus- tankattuna.

- Muita vaikeuksia. koska kieltäytyminen antaa kirjallinen arvio, väitti, että he eivät halua talousarviota vaeltaa "siellä", hintoihin tai mahdollisuus valitusten verrataan jälleenmyyjät ja brändin.

Edellä esitetyn OCU tarjoaa useita Vinkkejä ostaa uuden auton verkossa:

- Kun olet valinnut auton, vierailla pari jälleenmyyjien nähdä sitä henkilökohtaisesti. Jotta voimme paremmin arvioida, onko online hinta on houkuttelevampi kuin jakajan. Joskus jopa, se voi käytä "vitual" hinta neuvotella jälleenmyyjän kanssa ja päinvastoin.

- tehdä ajokoe varmistaa, että valittu malli täyttää kaikki odotuksemme.

- tarkista, että budjetoitu malli vastaa pyydetyn ja ottaa yhteyttä myyjään, hinta voi ampua.

- pyynnöstä kirjoitettu asiakirja, jossa hinta jaottelu ja lisäksi se kompensoi offset että meidän on tehtävä jälleenmyyntisopimuksen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Paras hotelli automerkit

Top 10 sähköautot ostaa

Haluatko lisätä arvoa autosi? Seuraa näitä 10 vinkkejä

Autovakuutus: ikä ja kokemus ovat avainasemassa hinta