Väsymys pyörän

Väsymys pyörän

Torjua väsymystä pitäisi olla yksi tärkeimmistä painopisteistä kun ratin taakse. Tämä antaa meille mahdollisuuden nauttia miellyttävä ja mukava ratsastaa sekä Säästäkää meidät tarpeettomia riskejä. Mutta mikä on väsymystä? Miten voin välttää sen? Hiljainen, tässä raportissa ratkaisee kaikki epäilyt olet tästä huonoja ajo.

Tämä oire, yksi tärkeimmistä riskitekijöistä ajo, Se aiheuttaa selvän laskun suorituskyvyn takia rasituksessa kuljettaja fyysinen (Väsymys) ja psyykkinen (Vähentynyt käsitys ja pitoisuus).

vaikea tunnistaa väsymisoireita

- Yleinen tunne väsymystä ja lihasjäykkyys mikä merkitsee pieniä kramppeja, kutina ja kuiva.- Tuntuu epämukavalta ajoasennossa: Johon kuuluu jatkuva liikkeitä ja muutoksia asentoon istuimelle.- Hidas vaste ärsykkeisiin: Refleksit ja nopea vaste alkaa laskea, mutta se voi menettää 75 prosenttia (mikä vastaa humalassa ajamista).- väärinkäsityksen sekä etäisyydet ja nopeudet: Ajaminen pitkään, tunne nopeus on menetetty, ja taipumus laskea väärin etäisyydet, vedetyt ja esteet kohtasi matkalla-Menetys huomio- ja keskittymiskyky: Valikoiva huomio vähenee ja pyrkii hulluuteen, asenne, joka antaa suuren tien vaaraa.Tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa puhkeamista väsymys voi liittyä johdin (Ei lepoa, kuivuminen, syö huonosti, alkoholin tai lääkkeitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta), jossa ajoneuvo (Tukkoinen hytti, liiallinen moottorin melu, liiallinen lämmitys) tai ulkoiset olosuhteet (Huonon sään, liikenneruuhkat yksitoikkoisuus tie).

Lepoa on johtava syy väsymys. Ajaa neljä tuntia on 75 prosentin vähennys reaktioaika kuljettaja, kuten on kuvattu tekemän tutkimuksen kisan ajo- ja väsymys. Kahdeksan kymmenestä kuljettajien sanoa tässä tutkimuksessa, ainakin kerran elämässään, ovat tunteneet unelias ajo. Kuten olemme edellä todettiin, nukahtamista on kohokohta väsymys. Tämä voi aiheuttaa sen, että voimme olla jopa kuusi minuuttia, kun ajamme tajuamatta sitä.

nestehukkapienentääfyysiset kyvytSinun ei pitäisi odottaa janoinen hydraattisyö ruokaatilasta uneliaisuutta kasvaa

myös alkoholin nauttimisen, huumeiden tai tiettyjen lääkkeiden vähentää reaktiivisuutta ja edistää hidas vaste ärsykkeille. Ajaminen humalassa tai huumattu on jo rangaistavaa jopa vankilaan. Kuitenkin, jos olet medicándote ja toteaa, että tämä vaikuttaa reaktion, älä ratin taakse.

Olosuhteet sisätilojen automme ovat aivan yhtä tärkeitä kuin fyysisen kunnon kuljettajan. Huono ryhti istuin tai tuulettamattomissa auton sisätilaan Ne voivat vaikuttaa fyysiseen tilaan tai mielialan. Talvella lämmitys lämpötila kiihdyttää liikaa väsymystä. Sen sijaan kesällä ilmastointi kuivat ennen meidän hengitysteihin ja voivat aiheuttaa meille päänsärkyä.

ulkoiset olosuhteetrankkasadepaljon suurempi pitoisuus

Toinen yleinen viholliset kuljettaja vaikutus tunnetaan nimellävaltatie hypnoosi'. Tämä ilmiö esiintyy, kun kuljettaja matkustaa tajuamatta mitä teet koska tavallisesti 'ajattelee jotain muuta'. Tämä ongelma voi esiintyä missä tahansa sellainen tapa, vaikka se esiintyy useammin moottoritiet koska se yksitoikkoinen luonnetta.

levätä: Se on paras tapa välttää menettää keskittymistä. Ennen ajoa, tarvitset riittävästi unta iltana, vähintään seitsemän tuntia. Kun olemme aloittaneet matkan, on suositeltavaa enintään seis kahden tunnin välein tai 200 kilometriä, ja jopa aiemmin, jos se huomaa mitään oireita edellä yksityiskohtaisesti.

20 ja 30 minuutin

Mukaan tutkimuksen väsymys ajo RACE, puoli ohjaimet eivät riitä ja 10 prosenttia ei koskaan lepää tai tekee sen yli neljä tuntia.

juoda säännöllisesti: Kuten olen jo todennut, juoma auttaa pitämään meidät rauhallisena autossa. Juo vettä tai virvoitusjuomien ajon aikana on ehdottoman välttämätöntä. Muista, että ilmastointi auttavat poistamaan lämpöä, mutta ei kuivumisen estämiseksi.

Take kevyitä aterioita: Ennen tai matkan aikana ei saa koskaan raskas ruoka (runsasrasvainen) tai suuria määriä. Salaatteja, hedelmiä tai pastaa voi olla parhaita vaihtoehtoja.

Pidettävä sisätilat mukavaa

Ei ota rauhoittavia tai piristeitä ajon: Alkoholi, huumeet ja liiallinen piristeitä voi olla hyvin vaarallista. Esimerkiksi kahvia liikaa sen sijaan pitää meidät hereillä voi aiheuttaa meille ahdistusta ja merkittävästi vaikuttaa hermostoon.

Detente aikaisemmin, jos epäsuotuisat sääolot: Ajaminen rankkasateessa tai lunta, mutta tie on käytännössä mahdollista, se on paljon enemmän työtä kuin normaalioloissa. Tästä syystä on suositeltavaa, että teet pysähdyksen kaksi tuntia tai 200 km matka.

Johtaa riittävä ja vakionopeudella: Aja nopeampi keino, myös lisääntynyt keskittyminen. Muista, että kaikki mitä olet voittanut tiellä menetät pysäkillä: voit olla enemmän väsynyt ja tarvitsee enemmän aikaa, kun lopetat.