Crosswalk: 10 avaimet ylittää turvallisesti

Crosswalk: 10 avaimet ylittää turvallisesti

polkee ylittäviä jalankulkijoita suojatietä Ne ovat surullista todellisuutta. Vuonna 2016 vain Madridin kaupunki, 946 vakavia vammoja huomioitiin vammoja, ja 27 ihmistä loukattiin päivittäin Espanjassa. Jalankulkijat ovat suojatietä ylittämään tien, se on oikea, mutta se ei tee meitä immuuni minkäänlaisesta vastuuttomuutta. Jotkut kuljettajat eivät lopu tai liikkua niin nopeasti, että heillä ei ole aikaa seisoa suojatietä; tietyt suojateitä on sijoitettu niin, että kuljettajan näkyvyys on lähes nolla nähdä etukäteen, jos jalankulkija on kadun ylittäminen; ja jotkut jalankulkijat eivät ymmärrä, että suojatie on riskialue eikä henkivakuutus niin Et voi ylittää kevyesti ilman varotoimenpiteiden. Usein asenteet jalankulkijat henkensä vaaraan tajuamatta sitä ovat.

mukaan DGT, ennen rajan suojatie, kerromme kuljettajat, käsi, joka aikoo ylittää. Jalankulkijat on otettava erityisen huolellisesti nähdä, että olemme nähneet sen kuljettaja ja että hän aikoo lopettaa. Hyvä temppu voi katsoa hänen kasvonsa nähdä, jos todella katsoa meitä. Jos havaitaan, että etsii toisinpäin, se ei ole suositeltavaa ylittää, ehkä emme ole nähneet. Tämän toimenpiteen on oltava extremarla jos katu on kaksisuuntainen, varmistaa, että olemme nähneet kuljettajat matkustaa molempiin suuntiin.

On erittäin tärkeää, että sekä autoilijoille että jalankulkijoille ovat tietoisia riskeistä eivät ymmärrä sääntöjä siitä, miten ylittää katua kulkee jalankulkijoiden kaistoille. Sääntö sanoo vaikka jalankulkijoiden on etuoikeus, sinun pitäisi kirjoittaa vain ajorata kun etäisyys ja nopeus lähestyvät ajoneuvot mahdollistavat sen turvallisesti.

Madrid Association of Automobile Dealers (AMDA) antaa näille 10 vinkkejä käytännössä ennen kadun ylittäminen.

Miten ylittää katu vakuutuksen suojatie

1. Ei risteykset kaikkialla. Aina etsiä suojatien, vaikka sinun täytyy kävellä hieman.

2. Ennen ensimmäisen askeleen, Asómate hieman ja tulla nähdyksi, mutta lopetin, kuljettajan huomio on, että siihen suuntaan, mihin haluat mennä.

3. ennen rajan huomataan ja tulla Varmista, että olet nähnyt. Tee vaikka signaali kuljettajaa pysähtymään.

4. On välttämätöntä, että ennen kuin aloitat ylittämään toteaa, että kuljettaja, ainakin, on hidastaa.

5.- Jos työntää lastenistuin, Älä nojata ulos kadulle, onko auto tulee turvaistuimen eteenpäin. Te vaarantaa elämäsi.

6. Kun menet ylittää suojatien, Unohda viestien lähettämistä kännykällä. On kiinnitettävä huomiota liikennettä ja muita jalankulkijoita.

7.- Älä ylitä kunnes auto ei ole pysähtynyt. Eivät aiheuta. Kuljettaja voi tehdä virheen viime hetkellä.

8- Jos teet käynnissä, detente. Suojatie on otettava se stop sekä jalankulkijoiden ja kuljettajia.

9. Sama Jos lähdet pyöräilemään. Polkupyörä pidetään ajoneuvon ja käyttää jalkakäytävä ei ole sallittua. Jos siis kierto sinulla ei ole etusijalla suojatien. Joten, sinun täytyy saada pois pyörän ja kävellä. Tietoja ettei oikeuskäytäntö. Tuomari on tuominnut Sevilla pyöräilijä maksaa $ 500 kuljettajan auto, joka putosi anna periksi klo suojatietä ole pyöräilykaistaa.

10. Ja jos se on kaksisuuntainen katu liikenne, on välttämätöntä, että te varmista, että sinulla on hyvä tarkastella kulkevat ajoneuvot molempiin suuntiin. Voit olla varma, kannattaa katsoa ainakin kolme kertaa: ensin vasemmalle, sitten oikealle ja sitten taas vasemmalla.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ja sakkoihin huonoja ylitys suojatietä

¿Hieno tai 15 päivää vankilassa kadun ylittäminen tuijottaen puhelinta?