Offiser! Dette er den nye Dacia Duster 2018 (bilder og data)

Dacia Duster 2018: første offisielle bildeneDacia Duster 2018: første offisielle bildeneDacia Duster 2018: første offisielle bildeneDacia Duster 2018: første offisielle bildene

Han snakket mye i løpet av de siste ukene av den forestående utgivelsen av Nye Dacia Duster 2018. Etter at jeg vet veldig kort gjennom en video som en forrett (se første video av Dacia Duster 2018), Nå kan du videresende de offisielle og endelige utformingen bilder som har denne fornyet SUV.

den Dacia Duster 2018 fortsatt beholder mye av den særegne design har preget ham fra fødselen av. flate kvadratiske linjer som gir stor stabilitet De blandet med nye attraksjoner som frontgrill nye lovforslaget, frontlykter som er plassert ved hjørnene, ytterligere kjørelys med LED-teknologi og delt inn i tre seksjoner, nye bretter på panseret, større for beskyttelsesdelene støtlegemet (nå i en mer fremtredende satin grå farge og laget av plast ) både i området foran og bak og lettmetallfelger ny design (i disse første offisielle bildene, Duster ser ca 17 inches i diameter).

Dacia Duster 2018 bilderIfølge firmaet Renault-Nissan-gruppen, den ny Duster 2018 Den har en frontrute det Det har vært avanserte 10 cm i løpet av sin forgjenger. På baksiden, den frontlykter De har også et nytt design. Sett i profil, fremhever fortsette anvendbare og praktiske barer tak lagrings.

hensyn til inne i Dacia Duster 2018, For øyeblikket finnes det ingen offisielle bilder, selv om den rumenske firmaet sier at det også ulike estetiske endringer og innlemme nye materialer De bidrar til å forsiktig øke følelsen av opplevd kvalitet.

I de kommende dagene vil vi se på alle ny informasjon den Duster 2018, en av de største utviklinger i segmentet SUV De presenterte i 2017-utgaven av Frankfurt Motor Show, som finner sted 12-24 September. Vi holder rapportering.

OGSÅ VÆRE interessert i deg

Det er Dacia Duster Oroch, den Duster mer dyret (video)

Dacia Duster 2018 og vil bli den nye lavpris SUV