4×4 Ajovihjeiden.tarkasteleminen

4x4 Ajovihjeiden.tarkasteleminen

TT laitteet reittisuositukset:
jos pystyt, ratsastus bunkkeriin auton kaikkein peruselementit: rintareppu tai hihna perävaunu, pieni kompressori, kaksi kahleet reparapinchazos, ensiapulaukku, perustyökalut, veitsi, lapio ja lankkuja irrotettava hiekkaa. Kansalainen bändi radio eikä vara, monilla langatonta kuuluvuutta on huono ja se on tapa pyytää apua ongelmatilanteissa.

Vältä kahlaamista (vesi askelta). Jos ei ole muuta vaihtoehtoa on tutkittava näitä vinkkejä:
- tekee perusteellisen tarkastuksen Maahantulopaikan. Syvyys joen tunnetaan analysoimalla kiharat veden osuu pohjaan. Ellei kiharat, on syvä vyöhyke.
- Aseta aina alemman vaihdetta.
- Nopeuden on oltava sopiva edessä tekee pienen aallon ympäri peittämättä huppu.
- Jos virta on vahva, sitominen auton rintareppu auton takana ikään kuin se olisi juna.
- Poistuessaan vesi, jarrujen on oltava kuiva, saat tehdä lyhyitä, nopeita ja ajoittainen jarrutus.

Ylittämään trialeras (hidas ja vaikeilla alueilla) on parasta pysyä rauhallisena ja kärsivällisyyttä. Ajaen näiden alueiden läpi estäen Bass Beat neuvo.

Analysoimme matkaa ja mennä ensin hitaasti lyhyellä ja käyttämällä kytkintä joilla poistetaan auttaa myös meitä.

Jos edessämme on oja, on parasta kulkea vinosti ja hyvin, hyvin hitaasti.

Jos ajat yli mutaa, muista, että se on erittäin tärkeää hidastaa hyvin kevyesti ja ennakointi, lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), että voimme ottaa niin paljon vaivaa, kun mutaa näyttää, voi tulla yksi pahimpia vihollisia. Pehmeys käsittelyssä auto voi auttaa sitä.

Kiivetä rinne (kun olet osoittanut, että et kruunu hänen saatuaan ikävän yllätyksen), sinun täytyy sitoutua pienemmän vaihteen (Jos sinulla on varaa toisen nopeuden, parempi kuin ensimmäinen). Ylläpitää vakionopeuden seurata mitään pidon menetystä.

Jos sinulla ei ole varaa rinnettä, auto voi liukua alas: rauhallinen. Voimme käytännössä mitä kutsutaan "pelastusoperaation" Se koostuu pysähtymisen auton ja pidä jarrupoljinta. Sitten sinun täytyy lisätä käänteinen, käynnistä ja vapauta jarrupoljin. Auto kääntää alas hyvin hitaasti; Jos näet, että menettää lentorata antaa vähän kaasua hetkeksi, hän toipuu.

Laskeutua jyrkkä rinne sinun täytyy vaihtaa siru. Olettaa, että molemmat jarru ja kytkin ovat vihollisianne älä koske! Alhainen vaihdetta (ensimmäinen tai toinen lyhyt) ja pudota alas. Jos takana auton taipumus tulla, isku kaasu ja jotkut Vastaohjaus voi ratkaista ongelman, mutta muista, ei jarru- tai kytkinpoljinta.