Ostaa käytetyn auton: 5 vihjettä älä mene halpaan

Ostaa käytetyn auton: 5 vihjettä älä mene halpaan

Kimalteleva, ilmeisesti hyvässä kunnossa ja hyväksyttävä määrä kilometrejä ... ja paljon halvempaa kuin uuden auton! Käytetty auto voi olla todellinen minnows jos etsit säästää muutamia tuhansia euroja ja et ole tunnollinen verbi Brand menestyjä. Olet kuullut kymmeniä kertoja, "koska saat autoliike oven, voit alkaa menettää rahaa." Tätä taustaa vasten, kuinka houkutteleva ei ostaa käytetty?

Tämä on asian ydin: sinä Tiedätkö ja myyjä liikaa ja, hieman auton haluaa saada niin paljon rahaa kuin mahdollista, se maquear kaikkeni tehdä sinut rakastumaan ensisilmäyksellä. Toistaiseksi ei osumia; But syntyy siitä, kun toimintoja meikkiä piilottaa kauneusleikkaus ja älä odota sitä.

joten, Neuvomme, että avaat silmäsi ja kiinnittää huomiota viisi pieniin yksityiskohtiin ennen kuin lopulta päättää käytetty ajoneuvo jonka hän on innostunut sinulle.

1.Comprueba määrä matkamittari

Kaikki kilometrit on mahdollista myötäiltävä selityksiä ja joskus jopa ne ovat välttämättömiä, koska jos on pyritty uskomaan, että auton unelmiesi, jolla on vuosikymmenen on vain kulkenut 50000km, mutta paljon on mahdotonta selkeästi tuntuvat todellisia kuin elämä itse.

Varoituksista syrjään, On parasta välttää sentimentaalisuus ja toimii uskon menemällä maakunnan liikenneosastolle kysyä yksinkertainen viesti yleisten rekisteriin Ajoneuvot: Asiakirjassa kuvastaa kilometrien määrä heillä oli autossa, kun se tapahtui viime ITV ja maksaa vain 8,30 euroa.

2.Solicita kaikki mahdolliset paperit todistavat auton huollosta

Laskut työpajat on kaksi tarkoitusta: toisaalta, ne on syytä tietää, miten ne välittävät ajoneuvon jos omistaja on seurannut huolto- osviittaa siitä, mitä on mennyt keskuksia, mitkä osat on muuttunut ... .- ja toiseksi, onko auto on ollut jokin vakava vika ja miten se on ratkaistu.

Toinen plus on, että nämä asiakirjat usein kirjataan mittarilukema auton, siis myös ne palvelevat vertaamaan ensimmäistä dataa.

3.Comprueba määrä ajoneuvon rungon

Auton runkoon määrä ei vastaa tämän asiakirjat -ficha tekniset ja sallivat circulation- tai ymmärtää, että on käsitelty, ovat suuria sanoja, mutta se ei ole enempää kuin heittää säädöistä. Jos pahin epäilyt voidaan osoittaa, kohtaamme rikos väärennösten joka voisi kattaa varkaus ajoneuvon käsittelyä.

4.Edellä myyntisopimus, täytyy

Mitä hyvää vibes menossa on suuri, mutta auton ostaminen ei voi luottaa kehenkään, niin Se on parasta kirjaa kaupallisen toiminnan. Kysyy myyjä myyntisopimuksen johon sisältyvät kaikki aseman tietoja, kuten kilometriä.

5.Si epäily, valitus

Etkö ole hyvä tunne siitä myyjä? Luuletko voi olla petos? Mene poliisia ja tiedostojen valitus: se on ainoa tapa tavata ja pysäyttää mahdollisen petosrikoksen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Miten osto ja myynti käytetty auto maksaa veroja?

Kymmenen vinkkejä ostaa käytetty auto

Ostaa käytetty auto leasing- ja hoivapalvelujen!