Temppuja poistaa hyönteisiä Auton tuulilasi

Temppuja poistaa hyönteisiä Auton tuulilasi

Varsinkin lämpiminä vuodenaikoina, aina kun lopetimme matkamme katsomme luulimme puhtain auto maailmassa ja totesi, että asuttujen lukemattomia hyönteisiä kiteet, kehon ja rekisterikilven. Mitä voidaan tehdä nopeasti ja tehokkaasti? Ensimmäisessä, toimi nopeasti. Mitä pidempään annat bugeja kiinni, sitä enemmän he takertuvat levyn auton.

Puhdistaa hyttysiä upotettu auton, se on ennen kaikkea pehmentää alue vedellä ennen kuin mitään kemiallista ei pulverizaremos jos levy on vielä kuuma ei haihdu välittömästi. Markkinoille tuotteita, jotka ovat öljyinen aineita, jotka pehmentävät kuolleita hyönteisiä ja auttaa myöhemmin hävitettäväksi. Kuka tahansa voi käyttää liinalla ja yleensä kuinka kauan levätä kehoon noin 10 minuuttia. Ah! Älä käytä sitä tuulilasiin tai ikkunoita, koska se on vaikea poistaa öljymäinen aine.

mutta jos sinulla on tiettyjä tuotteita tai eivät halua käyttää rahaa, huomautus joitakin temppuja joten puhdistus on myös tehokas. Esimerkiksi, pyyhe liottaa vedessä sekoittaa puhdistusaineella, joka kattaa alueen yli yön, pehmentää edelleen. Kerran pehmennetty, pyyhkeellä tai pehmeällä sienellä poistaa liikkein. Älä käytä sanomalehti hieroa tai kuiva, joka voi jättää tahroja maali, ja varmista, että alue on märkä tarpeeksi ettet naarmuta sitä, että Unohda apua pesusieni keittiö, ei edes kiteiden -terminarán estropeados-. Lisäksi pyyhkimet tulisi käyttää vain lasi, ei kehoon. Käytännöllinen ratkaisu on sieni kääritty puuvillakangasta: kohdistaa painetta naarmuttamatta.

Poistamisen jälkeen hyönteiset kehosta, se on parasta, että annat auton hyvän kylpy poistaa kaikki jäännökset tai tuotetta olet käyttänyt.