Skoda fremtiden: SUV og biler for alle til 2019

Splitter nye Skoda til 2019Splitter nye Skoda til 2019Splitter nye Skoda til 2019Splitter nye Skoda til 2019

riktignok Skoda Det er en av de merkene som har utviklet seg og vokst de siste årene. Selv om han begynte sin karriere Det er praktisk talt produsenten "low cost" den VW-gruppen, I dag allerede etablert seg som en av sine viktigste merkevarer og kanskje fortsatt skjuler det største vekstpotensialet. Faktisk, beskyttet av store tall (for andre året på rad har oversteget en million biler levert slå hans rekord), nå er det rykter om at de som er ansvarlige for å studere selv gå inn på det amerikanske markedet. Så for å holde samme tempo Skoda utvikle seg allerede du har på bordet en nytt veikart med nyheter som vil lanseres i løpet av de neste tre årene. Det er alt for alle, men hvis Skoda merkevare har alltid vært en modell basert på høyt volum salg, som er på markedet, Han trengte å styrke sin SUV utvalg. Og hun begynte. Hvis du går inn i galleriet som vi har forberedt du vil se alle fremtidige Skoda.

Skoda stor 7-seters SUV

Skoda vil presentere før 2019 opp fire nye SUV. Den første, med kroppen 4,64 meter og 7 steder, ikke offisielt avduket før 2016 Paris Motor Show i september, men vi kan fortelle deg om ham. Det er ingen hemmelighet at Skoda utvikler seg som en SUV større enn Yeti. Kjent starter med det interne navnet A-Plus SUV, og sett de siste månedene som en prototype Vision S, nå spansk forhandlere tidlig i 2017. Størrelse som det ble absorbert inn i D-segmentet og Det vil være som en Audi Q5, BMW X3 eller Nissan X-Trail, for å nevne noen.

Selv om det er fortsatt ingen offisiell bekreftelse, Denne SUV vil trolig bli kalt Skoda Kodiak (eller Kodiaq), vil ha muligheten til å konfigurere et interiør for 7 passasjerer eller, hvis foretrukne, bare 5 seter og mer bagasjeplass. Også vi kjenner som vil anvende MQB modulplattformen VW Gruppe, så du vil ha mange likhetstrekk med teknologisk nivå og med hensyn til motorer med nye Tiguan Volkswagen eller Seat Ateca. Dens design inkluderer en front med personlighet takket være optiske flattrykte grupper som minner om Range Rover Evoque, med delt funksjon, LED-teknologi og horisontalt adskilt med støtfangeren for å etterlate en liten firkant under fyret. De trapesformede hjulbuer er lik de forrige Tiguan og ikke for klumpete å unngå for aggressive bilde, og dermed opprettholde en viss diskresjon i tråd med hva kundene forventer av merkevaren. Selvfølgelig avhengig av bruken som det er ment, kan enkelte detaljer og eksteriør ferdig tilpasses for å gi en campingvogn eller mer elegant utseende.

Rangere bilen gratisSkoda SUV coupé

En du fra denne store SUV Skoda også dukke opp, Noen måneder senere, en 5 seters derivat og sporty utseende, nesten coupé estetikk, følgende måte pålagt av BMW X6 Han setter i gang og i dag er blitt populært. Det vil bli differensiert ved små endringer i gitteret, krom elementer og, fremfor alt, en linje hellende tak avsluttet i en fremtredende spoiler. Ser konseptet 20V20 Seat, der datagenererte bildet vi viser på disse sidene er inspirert, kan du gjøre et meget grov idé av sine proporsjoner og former av karosserideler i det bakre området bil, tilt gate og silhuetten har piloter. I første omgang vil det målrette det kinesiske markedet, hvor konvensjonelle modeller vekst har stabilisert seg og økt etterspørsel etter biler SUV typen er forventet. Men hvem vet om i slutten du ende opp med å se i Europa.

Skoda SUV coupeSkoda Yeti: større i 2017

Når vi gjør det vi vil definitivt rundt her er Skoda Yeti nytt, nå mer allsidig. Det vil være en annen stor aktør i den splitter bli noe senere enn den største SUV, og mellom midten til slutten av 2017. Det vil holde, ja, en stor estetisk likhet med ham, men på en mindre skala. også basert på bunnplattformen MQB, Det vil vokse i størrelse over det aktuelle Yeti, noe som vil komme godt med for å ytterligere øke sin allerede gode praktiske og interiør kapasitet. En markert lateral ribbe bringe dynamikk til sin utforming, sammen med en mindre glass område på den side som oppnår større grad av rundhet og robusthet, som vinduene er redusert i størrelse når de nærmer seg bak på bilen. Som i den øvre SUV Skoda, vil hovedlysene delt i to deler.

Skoda SUV Tilgang

den Skoda støtende til SUV segmentet Det er supplert med en modell av liten størrelse, langs linjene av det som allerede lover fremtiden Volkswagen Polo med SUV eller en mini Ateca Seat. og innrammet i B verktøyet segment, sin første opptreden forventes å ikke før 2019. Det er ennå ikke definert sitt endelige utseende, selv om de første design peke på en mer munter og ungdommelig enn resten av serien linje. Her vil vi finne, som i all fremtid Skoda, stilistiske referanser til konseptet Vision C, spesielt i tilfelle av for- og baklykter og en tredje bremselys som dekker hele bredden av bakvinduet: en ressurs som også dagens modeller bruker Volkswagen-konsernet som Audi A7 eller Bentley Continental GT.

Skoda Octavia fremtiden

Skoda Octavia 2017Den store offensiven til SUV-segmentet, som vil markere et før og etter i nr Skoda design, vil også bli fulgt som det ikke kunne være noe annet av diskré i Octavia, hvis oppdatering Det er planlagt for 2018. I utgangspunktet de endre frontlykter, som vedta en vertikalt delt design. Det virker som det blir plug-in hybrid versjon til neste generasjon. Faktisk vil denne teknologien først Skoda Superb, før slutten av tiåret, og vil gjøre det med en elektrisk rekkevidde på 50 km.

Skoda Octavia fremtiden, vil være kongen av rekkevidde, lukket som alltid tradisjonelle verdier av tsjekkisk merke, som vil fortsette med denne fremtiden restyling. I denne tolkningen inkluderer personlige delt frontlykter, utvilsomt den mest slående element. I mellomtiden, Skoda Octavia stasjonsvogn versjon vil mer emballasje ennå. I dag har en stor betydning i salgsmiks, merkevare og dermed forsterke sine ferdigheter. Hoved, som sedan modifikasjonene påvirke de fremre og hjul utforming frontlykter. Tilkobling er en annen av de delene der vil bli oppdatert.

Du kan også være interessert i:

Alliansen mellom Skoda og VW i bilder

Du forlater en BMW 5-serie til å kjøpe en Skoda Superb

Skoda Octavia feirer 20 år med suksess