5 Vinkkejä ajaminen rain

5 Vinkkejä ajaminen rain

Tiedot heijastavat tätä: sade on epäsuotuisat sääilmiö, joka aiheuttaa enemmän onnettomuuksia. Välttää täyttämättä onnettomuustilastoja on erittäin tärkeää suorituskykyä ratissa. Sateen muutamme ajo, näkyvyys vähenee ja tulee hyvin liukas lattia. Se pitäisi hoitaa maalaisjärkeä ja seuraa, niin pitkälle kuin mahdollista, perussäännöt:

1. Vähennä nopeutta ja lisää turvaetäisyys

Vältä ns "spray vaikutus" (sateessa ja likaisella spray joka menee tuulilasiin). Lisäksi äkillisen jarrutuksen, sinulla on vähemmän tilaa pysähtyä autosi turvallisesti. On suositeltavaa, etääntyy kahdesti mitä me normaalisti erillään. Jarrutus kapasiteetti auton vaikka märkä ABS- on hyvin erilainen verrattuna kuivalla tiellä.

2. Vältä nopeita liikkeitä tai äkillisessä jarrutuksessa

Ajattele ajoneuvojen taakse ja anna ralli ja Formula 1. ajoon on paljon turvallisempaa ja tehokkaampaa. Lisäksi muut tienkäyttäjät paremmin hahmottamaan liikkeitä ja välttää törmäykset. Samaan aikaan, varovasti käyttää kaikki kontrollit-suunnassa ohjaus kytkin, jarru ja kiihdytin.

3. Eye valkoisella maalilla

Vältä astumalla valkoista maalia merkata suojateiden tai rajaa kiskot. Vaikka laatu paranee, pito on alle jalkakäytävällä. Silmän erityisesti suojatiet, koska niillä on suuri maalattu pinta ja sen kiinnittyminen vähenee merkittävästi

4. Aina näkyvissä

Helpottaa valot heitä näkemään. Jos sade on kovaa, käännä takasumuvalo. Varokaa ohittaminen. Varmista, että olet tarpeeksi "vapaat kädet" ja kiinnittää huomiota kuorma- ja linja tuottaa "pilvi vesi".

5. Vesiliirto, että vaara

vesiliirtoHuomio lätäköitä ja vesilammikoita voi aiheuttaa "Vesiliirto": Vaikutus tuotettu kun renkaat eivät pysty poistamaan vettä siellä ajotieltä ja aiheuttaa auto liukumaan ohut kerros vettä välissä renkaiden ja tien. Mitä tehdä, jos se tapahtuu? On kultainen sääntö: Reduce nopeutta kun näet lätäkkö, Älä Frenes! Varovasti nosta kaasua ja pidä ohjauspyörästä tiukasti. Älä yritä muuttaa kehityskaari ja kunnes tunnet, että auto on saanut takaisin kosketuksissa maahan, älä lopeta. On suositeltavaa jäljittää auton, joka edeltää meille, koska siellä on vähemmän vettä kyseisellä alueella.

Paitsi käytöksesi ratissa, se on erittäin tärkeää, että auto on valmis sadetta. Lue ja minä ilmoitan, mitä kohteita sinun täytyy katsoa erityisen tarkkaan.

renkaat

Ne ovat yhteyspiste välillä auton ja tien, Sen vuoksi on tärkeää niiden kunto ja oikea ylläpito. Otteensa pienenee, kun kosteus, lumen, sateen tai jäätä ilmaantua, niin tulee olla moitteettomassa kunnossa. Piirustuksessa on syvyys on vähintään 1,6-2 mm niin, että vedenpoisto ajoradan on optimaalinen.

Olisi myös tarkasta paineJos tämä on väärä, renkaiden pito heikkenee, varsinkin jos tie on märkä. Liian alhainen paine sulkee viemärikourut. Meidän on myös tarkastaa kohdistus pyörien on parempi suuntaavuus ajoneuvon.

Iskunvaimentimet

sadeNe ovat elintärkeitä auton vakauden säilyttämiseksi. Jotkut kuluneet iskuja vaikuttaa kielteisesti ajoneuvon vakauden, lisää jarrutusmatkaa ja aiheuttaa sen vaikeampi ylläpitää lentoradan haluttu. Kaikki nämä tekijät ovat pahentaa, jos jalkakäytävä on märkä.

jarrut

Hyvästä kunnosta tämä elementti on tärkeää, koska llisäykseksi jarrutusmatkat märällä tiellä. Ne on hyvässä kunnossa (levyt, imeskelytabletit, nestemäiset taso).

valaistus

Kun sumu, sade ja lumi, nähdä ja tulla nähdyksi on elintärkeää ei vaaranna turvallisuutta ja muiden käyttäjien kanssa. Niinpä meidän on tarkistaa ajovalojen säätö ja ikääntyminen lamppujen ja optiikka. Pyyhinsulat oltava kunnossa ja ulottuu koko näön tuulilasiin.