Top 10 sovelluksia halvempaa bensiiniä

Top 10 sovelluksia halvempaa bensiiniä

Polttoaineen hintojen kiipeilyä kokonaisuudessaan ja polkuja silmä lomalla, ovat muoti sovelluksia tahansa älypuhelimen. Ero Useiden senttiä välillä huoltoasemalla tai toisella huoltoaseman, tekee niistä tarvittavat matkakumppania. Kaikki sovellukset referoitu datan portaali teollisuus-, energia- ja matkailuministeri. Valitsimme kymmenen suosituinta olevat sovellukset tallentaa sekä Android Play Store ja Apple iTunes. Nyt on sinun vuorosi valita.

1. CombusFREE

Suunnittelun puute ja päivittäminen hinnat. Se on yksinkertainen sovellus, joka käyttää värikoodi näyttää hintoihin. Se kertoo sinulle huoltoasema pois asemansa ja jopa navigoida sinne yksinkertaisesti nappia painamalla. Sinulla täytyy olla GPS-signaali ja internet.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 3/5

Käyttöjärjestelmä: iOS

2. GasAll

Yksi ensimmäisistä sovelluksista laatuaan Espanjassa, ja myös yksi täydellinen. Voit valita kuinka monta asemaa haluat nähdä tai että haluat, lajittele hinnan tai välimatkan, kpl tai onko heillä tarjouksia saatavilla. Myös tallentaa suosikki huoltoasemalle ja, jos sinulla on alennus, näyttää hinta sitä jo sovelletaan.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 5/5

Käyttöjärjestelmä: iOS

3. Gasoil

Huoltoasemat sijaitsevat enintään 50 kilometrin päässä asemaamme ja lajittele hinnan. myös Ne näytetään värikartan, vihreä halvin ja kallein punaisella. Hyväksyy suunnittelu, mutta ei tietojen perusteella se ei ole täysin ajan tasalla ja hyvin ei näytä kaikkia huoltoasemia alueella.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 3/5

Käyttöjärjestelmä: iOS

4. € Gasofa - Kaasu tarjoukset

Kuten muut sovellukset käyttävät näytön väri kaikkein ja halvin asemia. Voit asettaa hälytykset hintamuutokset, näyttää kartan satelliittinäkymä, määrittää tietyn polttoaineen tai tuottaa reitin valittuun huoltoasemalle. hinta kartalta tai aukioloaikoja kunkin puuttuvat.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 4/5

Käyttöjärjestelmä: Android

5. Kaasun tarjoukset

Tiedot päivitetään myös. Hakuja kartalta tapahtuu Google Mapsin ja sallii Lajitella huoltoasemat kuten polttoaineiden hinnat tai tallentaa suosikki asemia. Kuitenkin, ei ole muuta vaihtoehtoa undergirding haun tietyn merkkiset polttoainetta. Se on nopea ja melko intuitiivinen sovellus.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 4/5

Käyttöjärjestelmä: Android

6. Kaasu halvempaa Espanjassa

Sinun ei tarvitse paljon asennustilan päätelaitteessa. voit tallentaa tietoja auton, koska tilavuus ja polttoaineen tyyppi, jotta hakemus automaattisesti laskea, mitä se maksaa tankata hinnasta riippuen kunkin aseman. Google Maps sijaintisi ja lähteä huoltoasemalle.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 4/5

Käyttöjärjestelmä: Android

7. Huoltoasemat Espanjassa

Se on houkutteleva design, on helppokäyttöinen ja täysin ajantasaiset tiedot hinnoista. Se on haitta, koska vain on käytettävissä huoltoasemat ovat enintään säteellä 20 km, mikä vaikuttaa alhainen, erityisesti matkoilla. Voit myös asettaa polttoainesäiliön tilavuus tietää, kuinka paljon se maksaa täyttämään.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 4/5

Käyttöjärjestelmä: iOS

8. Kaasu Espanja

Edessämme yksi parhaista sovelluksista tietoja asemia. Helppokäyttöinen, nopea, hyvä esitys ja päivitetyt tiedot. Voit lajitella tulokset hinnan tai etäisyys, voit alennukset, katso asemien reitillä, suosikkiasemiesi tallentamisesta ... Lyhyesti, sovellus voi olla huomaamatta älypuhelimeen, onko Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 5/5

OS: Android ja iOS

9. Repsol Copiloto

Kuten nimestäkin voi päätellä, ainoastaan ​​se tarjoaa Tietoa asemat Repsol. Sitä päivitetään, vaikka huoltoasemien sijainteja kutsutaan hieman virhe. Lisäksi et voi lajitella. Se tarjoaa mahdollisuuden hae reitin tai tietyssä pisteessä kartalla, kuin väestö. Ehkä, muita työkaluja tarjotaan matkoilla tai ottaa päivän ajoneuvojen huoltoon.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 3/5

OS: Android ja iOS

10. Top huoltoasemat Espanjassa

Voit tarkistaa hinnan tai etäisyyden ja ottaa alennukset ja polttoaineen haluat nähdä. Huonona puolena on, säde kuulemisen saavuttaa vain 50 km. Käytä värit liikennevalot, joten voit seurata mitä halvin / kasvot ovat. Jos annat tilavuus, automaattisesti laskee, kuinka paljon se maksaisi täyttää sen halvin huoltoasema ja vertaa sitä muiden kanssa.

Hinta: Vapaa

Pisteet: 4/5

Käyttöjärjestelmä: Android