5 Keys ilmoituksista sakkojen

5 Keys ilmoituksista sakkojen

Oletko takavarikoimien hieno et ole koskaan ilmoittanut? Tulitteko rangaistuspotku kolminkertainen ole yksilöinyt kuljettaja ilman tietoa ensin? epäonnistumiset raportoinnissa sakot ovat valitettavasti hyvin yleisiä varsinkin kun antaminen Se ei aina täytä laissa ja käyttää puhelun TESTRA, Edictal liikenne sakkoja ennen kokeilleensa kommunikoida kuljettajan kunnolla rangaista.

Ensimmäinen asia on ymmärtää, että aineet vastaava liikenne viranomaisen on ilmoitettava valituksen itse teossa. nyt laki Road Safety Administration antaa hyvät "tekosyitä", nimellä " valitus on muotoiltu olosuhteissa, joissa ajoneuvon pysäyttämistä voi aiheuttaa riskin liikkeeseen "; että "viranomaisella on näyttöä läpi tapoja pyydystää ja toistamaan kuvia joiden avulla voidaan tunnistaa ajoneuvon "; tai että "agentti on suorittamassa valvontaa ja liikenteen ohjaus ja ole keinoja jatkaa syytteeseen ajoneuvon (jälkimmäinen kohta käyttöön keväällä 2014). myös kuljettaja ei ole läsnä (Pysäköinti liput). Ilmoituksen lähetetään meille tulee näkyviin ja perusteltava syy olla toimitetaan paikan päällä. Joka tapauksessa, sinun täytyy ymmärtää, että jos rikosten laki on selkeä tavoista ja annon ajoitus ja vaikuttaa. Nämä ovat avaimet.

1. rikkomuksen ilmoittamisesta Sen pitäisi olla Sähköposti pullo olet antanut DGT. Mutta vain oikeushenkilöt ovat velvollisia tekemään niin, sinun ei yleensä ole helpottaneet liikennettä. Siten ilmoitus I suoritetaan osoite nimenomaisesti menettelyä (Joka osoitat prosessin aikana), ja ei ole osoitteessa näkyy kirjaa DGT (On tärkeää saada se ajan tasalle).

2. Lain mukaan jos asianomainen henkilö ei ole ilmoitusta tehtäessä suuntaan kuljettajan voit tehdä veloittaa joku on kotona ja tallennus identiteettiä. Jos kukaan ottaa vastuun, se huomataan kurinpitomenettelyssä (ja asianomaiset päivämäärä ja aika) sekä uuden tiedonannon "sanoo lainsäädännöstä käytäntö uudelleen kolmen päivän kuluessa." Jos ei ole mahdollista toimitusta, se täyttyy prosessissa, siirrymme julkaistu Edictal, TESTRA. Eli, antaminen Sinun on ilmoitettava yrittää rangaistus kahdesti (Jos first're muualla kuin oman) ennen julkaisua Testra, joka ei varmasti nähdä monia ihmisiä.

3. Eri yksityiskohdat kun se on antanut ilmoituksen tiedoksi. jos Facilitas varressa DGT ja ei ole mitään tietoa vastaanottanut ilmoituksen ja kymmenen kalenteripäivän kuluttua ilman käyttämästä sisältöä katsotaan hylätyksi, ellet todistaa, että olet voinut käyttää sitä. hylkäys todetaan, että kurinpitomenettelyssä toteutettu ja otettu ilmoittamista, alkaa laskea vuodet 20 päivää aikaa maksaa tai muutosta. myös Se annetaan tiedoksi rangaistuksen, kun henkilö on kotona ja hylkää ilmoituksen.

4. Kun He eivät anna meille ilmoitusta kädessä aikaan rikoksen, ajoneuvon omistajan Se on viidentoista kalenteripäivää tunnistaa rikoksentekijä. Jos näin ei tehdä, sakkoa omistaja on kaksinkertainen tarkoitus, jos rikos on vähäinen ja kolminkertainen, jos vakavia tai erittäin vakavia. On tavallista, että kuljettaja on suoraan sakkoa useita satoja euroa ei ole määritellyt kuljettajalle ilman aiemmin saaneet. Tällöin voimme väittävät paperi, joka ei ole saavuttanut meille ensimmäinen kommunikaatio ja mainitaan kuljettajan. seuraamus ei pitäisi ottaa pois tunnistamista varten.

5. Mutta kun voimme unohtaa hieno? vanhentumisaika rikoksista kolme kuukautta vähäisistä rikkomuksista ja kuusi vakavista ja erittäin vakavista. Vanhentumisaika alkaa laskien samana päivänä kun tosiasiat sidottiin.