Vaiheet hioa auton maaliin

Vaiheet hioa auton maaliin

Vaikka tänään maalaukset ovat paljon vahvempia kuin muutama vuosi sitten, ajan myötä heikentyä. ulkoisia tekijöitä, kuten kylmä, aurinko, sade tai jätöksiä, hitaasti syöminen kirkkautta autoja, tummumista sen ulkonäköä. Tavoitteenamme tässä artikkelissa on estää ennenaikaista vanhenemista ulkopuolella nämä pikku temppuja voit suorittaa autotallissa talosi. Koska hyvä pesu ei ole tarpeeksi.

Avain kiillottaa auton kiillotetaan

Jos haluat saada hänet takaisin menetetty kiilto maalata auton, poistamalla naarmut rittelyn ja tehdä paras kiiltoa, sinun täytyy antaa kehon kiillottavaa prosessiin. On selvää, jos Encomienda tämän tehtävän ammattilainen, joka on erikoiskoneita saada parempia tuloksia. Mutta jos haluat säästää käteistä ja tehdä sen kotoa salainen: valinta 'kiillottaa' tai puola on avain menestykseen. Tämä on enemmän tai vähemmän kermainen sisältävä yhdiste microabrasive velvollinen poistamaan epätäydellisyydet tai mikronaarmujen maalata tasaisesti ja palauttaa tätä maalausta terveen näköisiä. Hyvä tuote yhdistettynä hyvää teknistä vaikutusta hyvin tehdystä työstä.

Puolalaisten '' täytyy olla kermainen nestettä, ei paksu massa koska tässä tapauksessa on usein vaikea poistaa, jotta voit luoda päinvastainen vaikutus, jolloin suurin peittomaalilla. Kun olet valinnut oikean tuotteen, vaikeus kiillotus piilee monta kertaa olet asentanut tuotteen. Temppu on mennä tarkkailemalla tilaa maalauksen on lääkevalmistetta. Pyörteitä, tai ympyrän puutteita, jotka generoidaan ovat olevan katoamassa.

Tämä tehtävä palat voidaan toistaa, kunnes tarvitaan, koska ne sanoi, että ochentera elokuvan "Karate Kid 'on vaha, vaha pois' ja niin saat että uuden auton kiiltoa. Mutta kannattaa muistaa, että maali lakka ei ole loputon.

Vaiheet jättää kiiltävä auto

Näillä temppuja voit tehdä auton kiillon moitteeton ulkonäkö. Ottaa huomioon, miten kiillottaa auton.

1. Puhdista pinta kiillotetaan: kulkee puhtaalla liinalla elin. Voit käyttää nopeasti puhdistusainetta.

2. Käytä sopivaa tuotetta: arvioinnin jälkeen kunnon maali, sinun täytyy soveltaa kiillottaa tai 'kiillottaa' sienellä. Aseta tuote sen toisella puolella.

3. Laajentaa 'puola': tuote on hakenut pituussuuntaisen liikkeiden. Alkaa nähdä pieni paine ja lisätä sitä kuten mennä leviämisen.

4. Poistaa jäänteet: jossa mikrokuituliina Puhdista jäännökset lakka on saattanut. Tämä tehtävä on tehdä se hyvin huolellisesti.

5. Lopullinen hoito: antamisen jälkeen hioma puola, käyttää ohuempi jälkikäsittelyjärjestelmän. Voit hyödyntää samaa sieni, vastakkaisella puolella.

6. Palaa kiillotus: Se suorittaa saman toiminnon niin monta kertaa kuin on tarpeen. Muistaa: tehdä pituussuunnassa liikkeet ilman paine, ja poistaa jäännös mikrokuituliinalla.

Jos valita ammatillinen, sovellus suoritetaan kiillotuskoneella. Tämä jättää kirkkain maali, koska se käyttää oikeaa painetta ja suorittaa oikea sovellus, ilman työ vie vähemmän aikaa.

Miten Kirkasta lehdet maalaat auton?

Mukaan valtion maalin auton voi käyttää kolmenlaisia ​​"puola erilaiset: erittäin huonokuntoinen maali; varten vähemmän huonontunut maali ja viimeistely. Sinun täytyy laajentaa asetin sientä tai kaksipuolisia ja mikrokuituliina puhdistaa edelleen tuotteen.

Puola hinnat kaikessa versioissa, noin 20 euroa. Kaksipuolinen asetin on noin 6, kangas 4 euroa ja nopea puhdistaa tuotteen löytää sen noin 17 euroa. Voit ostaa myös ei-ammattimainen jauhepuhdistin noin 20 euroa, joka helpottaa tehtävää. Kaikkiaan se maksaa 47 euroa kiillotus auton (käsin kiillotettu), verrattuna 100 euroa joka maksaa ammatillisen tason takaisin kirkkautta auton ja naarmujen poistamiseksi ja merkkien hyttysiä. Mutta jos auton maali pysyy melko hyvin ja haluavat vain harjata poistaa suurin kirkkaus, noin 40 euroa Löydät palvelua vähemmän kuin mitä se maksaa, jos teet sen itse.

Saatat myös olla kiinnostunut

20 kotiin ja halpa temppuja puhdistaa auton sisälle ja ulos

Temppuja poistaa hyönteisiä Auton tuulilasi

Miten puhdistaa auton verhoilu: Home temppuja