Temppuja maksaa vähemmän tieveroa

Temppuja maksaa vähemmän tieveroa

1. huhtikuuta hän avasi määräaikaa maksamaan ajoneuvovero, Se päättyy useimmissa kunnissa 31. toukokuuta. Kuten tiedätte, tämä vero on vuosittainen ja vaihtelee syyttäjien hevosia meidän auto. kuitenkin muunnelmia myös siellä eri kuntien kesken, koska kunnat voivat soveltaa tätä verokantaa rajoissa perustettu. Pääsääntöisesti maakuntien pääkaupungeissa yleensä korkeampia hintoja, kun taas pienet kaupungit ovat alhaisempia hintoja. Välttää overpaying, on olemassa tiettyjä temput ovat täysin laillista, maksaa vähemmän veroja. Näemme, samoin kuin työ joitakin epäilyjä.

Rekisteröidä ajoneuvoa kylässä

Säästää muutaman euron, Voit rekisteröityä toisessa kunnassa jossa joka ajoneuvovero on vähäinen. Kun suoritetaan muuttaa virallista osoitetta, voit mennä liikenneosastolle edelliseen maksettu vero liikkeeseen, tiedotteessa auton, valokopion sen ja uusi rekisteröintitodistus. Sinun tulisi kuitenkin muistaa, että vaikka muutos tehdään heti, väheneminen maksun määrä ei tule voimaan vasta ensi vuonna. Jos siis empadronas nyt kaupunki, et nauti vuoteen 2016 uusi hinta.

Sanomattakin on muistaa, että empadronarte toiseen paikkaan, sinun on oltava kotona tai omaisuus-ja onko itse tai vuokrakuluiksi siihen.

Ilmoittautuu auton klassikko

Jos autossasi on yli 25 vuotta, arvostan voit ilmoittautua klassinen malli. Tämä järjestelmä on myös laillinen, vaikka se on enemmän haittaa kuin ensin mainittuun. ensinnäkin siksi ei kaikissa kunnissa on historiallinen plakkia seisoo alennus, On paikkoja, joissa voi nauttia 25 tai jopa 100 prosentin alennuksen, mutta muissa paikoissa ei ajatella mitään alennusta vanhempiin malleihin.

Pyytää historiallinen plakkia on todistaa asuvansa tiettynä alueella ja myös tuoda autosi ténica Sheet. Eräät kunnat pyysi myös, että auto on rekisteröity historiallinen, kun taas toiset eivät vaadi sitä. Menettely myös maksaa, joten kannattaa harkita, onko vuokraat vai ei, varsinkin jos aiot myydä auton lähitulevaisuudessa tai jos teet tarpeeksi kilometrin hänen kanssaan vuoden kirjoittaa pois kustannuksella.

Miten maksan tieveroa?

useimmat kunnat lähetetyn kirjeen veronmaksun koteihin Circulation, joten sinun ei tarvitse maksaa sitä eikä mennä johonkin pankkien määritetyn takana sen ja suorittaa maksu.

Jos sen sijaan ei lähetä sitä, sinun täytyy lähestyä kaupungille oman kaupungin maksamaan summan liittyvän autossa.

Kenen pitäisi maksaa tämä vero?

Veronmaksun kirje Circulation aina tehdään henkilön, tammikuun 1. päivänä tahansa vuonna, on nimetty ajoneuvon haltijan, kuten luvassa ilmoitetut. Tämä tarkoittaa, että jos ostat käytetyn auton yksilön, sen on esitettävä todiste kyseisen maksun suorittamisesta. Tarkkailkaa tätä, sillä, ettei se ole maksanut päivässä, kun ajoneuvo on sinun voi olla ongelmia.

Mikä on verohevosvoima?

Tämä yksikkö, jolle on tyypillistä lyhenteellä CVF, Se osoittaa verotaakkaa, joka koskee auton. Hänen luku on seurausta laskelman välinen moottorin iskutilavuus ja sylinterien määrä. Mitä suurempi, sitä suurempi taakka -Korin.

Mikä pääoma se on kallein ja halvin niistä?

Maakuntien pääkaupungeissa, joissa on alhaisin tiemaksut ovat Melilla Ceita, Zamora, Soria, Palencia Caceres, Jaen, Badajoz, Pamplona ja Pontevedra, ensimmäinen on halvin edellä vaihdellen 6,31 euroa -autoihin, joissa on alle 8 CVF- ja 56 euroa -ajoneuvoissa yli 20 CVF-. Samaan aikaan kallein kohokohtia San Sebastián, vaihtelevat 42,30 ja 346,32 euroa, kun taas ylittää vähintään 25 euroa pääoman Castellón, Ciudad Real, Granada, Huelvan, Lleidan, Oviedo, Salamancan, Santander ja Teruel.

Suuret kaupungit kuten Madrid, Barcelona tai Valencia Ne ovat keskimäärin. Kun kyseessä on Espanjan pääkaupungin ajoneuvoja, joissa on alle 8 CVF He joutuvat maksamaan 22 euroa, kun taas ja 8-11,99 CVF maksaa 66 euroa, of 12-15,99 euroa CVF 143, of 16-19,99 euroa CVF 179 ja CVF enemmän kuin 22 224 euroa. Suhteen Barcelona ja Valencia, kustannukset liikenteen verojen vaihtelee 23,47 ja 217 euroa ja 21,20 ja 210,59 euroa vastaavasti.

Saatat myös olla kiinnostunut ...

- He määrätty Circulation: eniten saastuttavat maksamaan enemmän

- Kuinka paljon pitää auto vuodessa?

- Onko järkevää yhtenäistää rekisteröintiverojen ja liikkeeseen?