Vinkkejä ja järjestelmät eivät ole ryöstetty auton

Hälytykset, cutoffs ja muut esto-laitteita. Ne toimivat?Hälytykset, cutoffs ja muut esto-laitteita. Ne toimivat?Hälytykset, cutoffs ja muut esto-laitteita. Ne toimivat?Hälytykset, cutoffs ja muut esto-laitteita. Ne toimivat?

Valitettavasti autovarkaudet ja tavaransa on esityslista: vain 2015, ja keskimäärin ne varastettiin Espanjassa 12 autoa tunnissa. siksi autonvalmistajat sisällyttää uusia kaavojen että yhä estää varkauden rikollisia. Esimerkiksi on saavutettu päivittäin suurempi yhdentyminen stereoita ja navigointi laitteet ja tehdas. Itse asiassa toisiaan toisistaan ​​lähes kaikissa tapauksissa näytön (usein touch) painikkeet ja säätimet hallinta. Toinen klassinen on varkaudenestolaitteen asennus, joko vakiona tai lisävarusteena. Se on standardi LKoodattu pestä kontakti ja monia versioita, erityisesti keski- ja korkeita alueita, järjestelmät hälytyssireenille. Kuitenkin hyökkäyksiä esiintyy edelleen pääasiassa siksi, Varkaita myös erikoistuneet, "Kierrätetty" kiinni sekä suorituskykyä ja neutraloivat paljon näitä tekniikoita, tietää yksityiskohtaisesti ja etukäteen sen "toimintatapaa".

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman, Tuotemerkkejä yhä panostamalla varkaudenesto kohdetta, vähitellen kyvykkäämpiä ja järkähtämätön. Lajike on laaja: yksinkertainen tukevaan tankoon pyörä, joissakin tapauksissa estää polkimet (tehokkain on kuitenkin, jotka on tuettu pöydälle) cuestan välillä 20 ja 80 euroa; käsijarrun lukot (Kun se on viputyyppinen, yleisin) ja muutos, että usein noin 36 euroa; ja jopa ei cutoffs ja hälytyksiä, joista osa, kehittyneempiä, vaikka heillä on GPS-paikannus tai puhelimitse.

Hälytykset: yksinkertainen tai erittäin kattava ...

Aloimme puhua hälytyksistä. ja On kaikenlaisia: yksinkertaisin, lähdössä hieman yli 25 euroa (Eye, ilman asennus että helposti ylittää 70 euroa) Ja estäminen passiivisuus moottorin käynnistys. O monimutkaisempia, jo integroitu GPS tai GSM-antennit paikantaa auton aina. Jälkimmäinen voi edes etäisesti avata ja sammuta moottori täydessä vauhdissa. Tietenkin, ilmoitettava kaikista sabotaasin, mobilisointi ilman väliintuloa avain ja jäljelle jäävistä kulutuksen vaikutuksista, jotka voivat vastaanottaa pysäköityyn autoon. Lisäksi heillä on usein Intercom selvittää, mitä tapahtuu sisäpuolelle. Riippumatta hintojen todistajan johti aktivointi varoittaa ketään, joka asettaa sisällä.

autovarkaudetkääntämällä täydellisempi hälytykset, He voivat lisätä kerran asennettu lisäosat. On itsenäisistä moduuleista, jotka tarjoavat lisäsuojaa ajoneuvon. Se on asia elektroniset anturit, n moduulit anti-upliftment pyörä (80 euroa), Erityiset pysäköinti avaa avoauto (noin 90 euroa, hälytys erikseen) tai tyyppinen alzacristales, mm.

Saat asiantuntija, mount hyvä hälytys (130 ja 180 euroa, yhtä suosittu allekirjoitus kobra) Ei ole monimutkainen, eikä sen johto, johon usein liittyy kaukosäätimen ajoneuvon. Olemme asetettu yksi kattavimmista markkinoilla, ehdottaa yhtiön Prosegur. Hänen ehdotus on ajoneuvojen turvallisuuden kytketty hätäkeskukseen vastuussa aktivoimiseksi protokollan kun laite lähettää hälytyksen reaaliajassa. Välitön etu on täytäntöönpano seuranta ajoneuvon sijainti, varkaus, milloin tahansa aikaan päivästä, joka ilmaisee kantansa turvallisuusjoukkoja. järjestelmän myös hälyttää ajoneuvon omistaja, jos akun tila on vähissä. Ja voit määrittää hälytyksiä, varoituksia ja raportteja, ja jopa paikantaa matkailua matkapuhelimen omistaja. Parhaat palvelut kuuluvat hälytykset alueille "sisään&ulos"Velocity, siirtymä nosturi, kopiointi reittejä, johdon raportointi ja seuranta reittejä, sähköpostihälytykset, kiinnostavia kohteita ja organisaatiota sekä laivaston rahastoyhtiö.

eCall

Yksi tänään mielenkiintoisempaa palvelut ne voivat tarjota hienostunut hälytysjärjestelmä kutsutaan eCall, tai automaattisesti soittaa apua onnettomuuden sattuessa, joka Ne voivat myös paikantaa ajoneuvon varkaus. Tämä voidaan myös aktivoida työntämällä SOS-painiketta vaikutusta, sijaitsee ajoneuvon sisäpuolella ja on keskeinen vastaanottava sisäpuhelin. Tämä järjestelmä, joka on pian pakollinen kaikissa ajoneuvoissa uutta tuotantoa markkinoidaan Euroopan unionissa varoitti keskeinen palkattu hälytyksen, vahvistuksen jälkeen tapahtuma, ilmoittaa pelastuspalvelut, raportointi ja pelastusryhmiä ja pelastaa tarkka paikka, jossa vaurioituneen ajoneuvon auttaa välittömästi ja ulos mahdollisimman nopeasti.

eCallCutoffs: halpa ja erittäin tehokas

toinen ratkaisu monille kuljettajille, jotka valitsevat tänään on cortacorrientes. Osien välillä ja asennus (ellet todellinen "käsissä", suosittelemme menossa asiantuntija mekaanikko asentaa ja välttää ongelmat ja häiriöt auton elektroniikka johtaa pahaan yli jossa yrität estää) voit mennä noin 100 euroa: Joko auto on ja, kyllä, ja hyvin tehdystä työstä, puhdas ja pois kaapeleiden tai rei'itys näköpiirissä ja ennen kaikkea, kytkimiä, pettävä heidän läsnäolonsa.

hänen Toiminta on yksinkertainenA liitin hyvin piilossa (on olemassa jopa tuntoon), joskus palkeiden muuttaa tai emäksen ohjauspylvään, katkaisee yhteyden kontakti ja, esim polttoainepumppu tai mikä tekee diagnoosin (OBD) ajoneuvon. Aktivoidulla, käynnistää auton, tai sähkölaitteiden aluksella, on yksinkertaisesti mahdoton. Lisäksi voit laittaa kaksinkertainen cortacorrientes Aikasekvenssi: toimii vain jos pelaamme kahdessa paikassa ja odota muutama sekunti, joka lähtökohtaisesti sivuutetaan varas.

Mielestämme ja neuvoja niin et varasta

Epäilemättä, osittain mikä autovarkaudet arpapeliä, ja myös Maxim "jos he haluavat ottaa sen pois, aiot poistaa" yleensä lähes aina täyty. Mutta samaan aikaan On toimiin asian vaikeaksi. Esimerkiksi ja hinnalla millä hyvänsä, se on tietysti perus välttää pelkästään mitään auton sisällä, erityisesti näön ja vaikka sen arvo. Ja että on olemassa tapauksia, joissa ei tarvita eikä se. Esimerkiksi imukuppi tukemaan navigaattori kojelaudassa voi ilmoittaa, että on olemassa joukko hyvin piilossa jossain autossa: lähtöpisteestä väkisin, mutta eivät löydä mitään. Jättävät avoimeksi hansikaslokero, tyhjä (asiakirjat) ja jopa merkki varoittaa puutteesta arvon elementit voivat toimia, mutta alkeellinen se voi tuntua, vaikka pysäköinti autotallissa. Henkilökohtaisista kuria.

Sieltä kaikki, kuten olemme nähneet: mekaaninen lukot, että kerromme tässä artikkelissa, hälytykset (paikannin ovat kalliita, koska ne vaativat kuukausittaista elatusapua noin 20 euroa, laitteiden ja asennus erikseen) ja cortacorrientes, edullisempaa mutta tehokas, elleivät he haluavat hinata auton viedä hänet. Tehtävä selväksi, että "he" ovat hyppy, vaikka estäjät ja liittyvä elektroniikka ja leikkii meidän apatia ja jokapäiväiseen ennui: joskus pysäköity muutenkin vain päästä kotiin tai määränpäähän päivän. Tässä vaiheessa on syytä näihin vinkkeihin:

1-A, jos mahdollista, pysäköity hyvin valaistussa ja ei eristetty.

2- Jos viereisessä puistossa hillitä tai seinään, lähtee kääntyi ja lukittu pyörät heille. Estää työnnä tai hinaa autoa helposti.

3- In maaliskuu, Muista ovet sulkea niitä välttää pidätykset ja liikennevalot ympäri.

Varustaa auton 4- Joissakin esto-järjestelmä ja yhdistä aina pysäköidä, edes vähän aikaa.

5- ei anna auton avaimet ja kopiot sisällä tai sen läheisyydessä.

6- ei jätä arvoesineet auton sisälle, jopa piilotettu. Pankkikortit, lompakoita, selaimet, tietokoneet, tabletit, kameroita ... suosivat rikollisia eikä epäröi pakottaa auton viedä mukanaan. Resorts katseen vartija laskee ja osa matkatavaroiden aluksella.

7- Jos käytät kannettavaa navigaattoria välttää ajourat, kuten kaapeli liitetty savukkeensytytinpistokkeeseen tai signaali tai saartamisen imukuppi lasi: vain niin monta lunettes rikkoa etsimässä laite auton sisällä.

8- tuo dokumentaatio Jos voit jättää auto pysähtyi pitkään. Muista, että se kannattaa ottaa kopio paperit tallessa: myös varastaa ja liiketoimintaan varastettu asiakirjoja.

9- Kotona avaimet ja kopioiden tulisi olla näkyvästi välttää laiminlyönneistä.

10- Sulje hyvin auton aina ladata hänestä monien ryöstöistä tapahtuu, kun alentava avata autotallin saada kaasua ja mennä maksamaan ... Tilanteet, joissa lisäksi vakuutus ei vastaa huolimattomuudesta yliviivaa omistajalle.

11- Muista mennä alas ja lähellä komennolla että auto tosiaan on suljettu. Yksi viimeaikainen menetelmiä varkaus on soveltamalla estäjät välttää sulkeminen: kun saat pois, avaa ovet ja vähentää kaiken voitavansa. Usein se tapahtuu erityisesti matkailu- ja loma-alueilla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Äärimmäinen autovarkaudet

Estäjät varastaa auton

Autot, joissa käynnistyspainike herkemmin