Mistä tietää, jos olet laittanut liikenteen lippu

Mistä tietää, jos olet laittanut liikenteen lippu

Jos ajaa puhuessaan puhelimeen, "Hunted" kirjoittanut liikenne upseeri, se on todennäköisesti että lähetät pysäytä auto. Agentti ilmoittaa sillä hetkellä vastaa rikkomiseen (200 euroa ja peruuttamista kolmen lisenssin pistettä) rangaistus.

Mutta entä ne sakot et ilmoita kädessä? Voi olla, että rikokseen vangiksi Pegasus, DGT helikopteri liikenteen valvonta ilmasta, jolloin se ottaa kuvan rikoksen ja ajoneuvon tiedot (ilmoittautuminen) ja ilmoittaminen sakon jälkeen kun saat kotiisi.

Joten ei nopeus tutkat. Menetelmän kuvaamiseksi tutka automaattisen käsittelyyn liittyy tietojen keräämiseen, tässä tapauksessa, ajoneuvon rekisterinumero rikoksen tekijä. Kun olet kerännyt tällaisia ​​tietoja käsitellään hallintoa millainen rikoksen. Seuraamus ilmoitetaan myöhemmin ilman, että tietyn ajan kuluttua tästä.

Miten ilmoittaa sakot

Ilmoitus liikenteen lippu, mahdollisuuksien Se pitäisi tehdä silloin, kun on kysymys silloin,. Kuitenkin, kun tämä ei ole mahdollista, on olemassa muita tapoja kertoa, jos olet liikenteen lippu.

- Järjestelmä on läpi sähköpostiliikenteen. Voit tehdä tämän, sinun on rekisteröidyttävä Tämän verkkopalvelun tarjoama DGT ja Se koostuu järjestelmän -ilmoituksia tekstiviesteinä, Sekä sakkoja ja muita tietoja, kuten ajokortti päättymistä. Tämä palvelu kertoo, päivä ja kellonaika ilmoitus liikenteen lippu on tehty.

- Toinen tapa saada tietää, jos sinulla on hieno on, kun ilmoitus lähetät sen kotiisi.

Mutta jos uskot liikenteen lippu, mutta sitä ei ole ilmoitettu teitä jostain syystä, on parasta Edictal pääsy Traffic Seuraamukset (TESTRA). Se on web seurantajärjestelmä sakkoja ei ilmoitettu henkilökohtaisesti. aivan kuten laittaa tunnus ja tarkista, onko mitään liikenteen lippu oman maksu.

Voi olla, että kun syötetyt ei näy mitään tuloksia. Tämä ei välttämättä tarkoita, että meillä ei ole seuraamuksia. Voi olla, että Silti se ei ole käsitelty valituksen tai kurinpitoelin ei ole rekisteröity järjestelmään TESTRA.

Voit myös mennä virallisessa lehdessä maakunnassa, jossa rikkominen, kaupunginvaltuusto tai maakunnan lähimpään tapahtunut. vaikka mukavampaa on saada johonkin näistä hienoista etsijöitä Internetissä: Buscamultas of DVuelta, www.tienesmultas.com, www.miratusmultas.com.

Saatat myös olla kiinnostunut

Yleisin sakot

Viisi avaimet ilmoituksista sakkojen

Temppuja valittaa hieno