PSA ilmoittaa todellinen kulutus 28 autojen Peugeot, Citroën ja DS

Julkaistu todellinen kulutus 28 malleja PSA GroupJulkaistu todellinen kulutus 28 malleja PSA GroupJulkaistu todellinen kulutus 28 malleja PSA GroupJulkaistu todellinen kulutus 28 malleja PSA Group

Marraskuussa 2015 media yhteydessä halventaa autoalan jälkeen hypätä moottoreiden souped Volkswagen, PSA Group ilmoitti aikovansa julkaista asiakkaille kulutuksen autojaan todellisessa käytössä. Kahdeksan kuukautta myöhemmin meillä on tuloksia. 28 mallit on valittu analyysi Peugeot, Citroën ja DS tuotemerkkejä, perustuu lisännyt myyntiään.

Mukaiseen luetteloon Ranskan yhtiö arvostetaan suurin ero on enintään 2,7 litraa sataa kilometriä kulutus reiteillä laboratorio tiedot ja todellinen. Suurin ero on esitetty 3008 Peugeot 130 1,2 PureTech Aloita&Lopettaa kuuden nopeus manuaali ja 17 tuuman pyörät, kuluttaa laboratorio 4,9 litrasta 7,6 litraan sata ja todellisissa olosuhteissa. Vastakkaisella puolella on Peugeot 208 1,6 BlueHDi 100 viisi nopeus manuaalinen siirto ja 16 tuuman pyörät, joiden värähtely on 1,2 litraa sataa kilometriä kulkenut. Kaiken kaikkiaan on havaittu, että mittaustulosten ovat verrattavissa asiakkaiden PSA (saatu riippumattomissa tutkimuksissa).

Mittaus suoritetaan PSA määritettiin käyttäen protokollaa määritelty kansalaisjärjestöjen Transport & Ympäristö (T&E) ja Ranskassa Nature Environnement (FNE) ja tarkastaa Bureau Veritas. Innoittamana eurooppalaisen hankkeen RDE (Real Driving päästöt) Polttoaineen kulutus lasketaan kautta kannettavat laitteet on asennettu ajoneuvoon (PEMS). Mittaukset tehtiin yleisillä teillä avataan liikenteelle (25 km kaupunki, 39 km pitkä tie ja 31 km maantiellä) ja todellisia ajo-olosuhteissa (Käyttö ilmastointi, paino matkatavaroiden ja matkustajien, epätasaisessa maastossa, jne).

20 mallia myöhemmin tänä vuonna

Greg Archer, johtaja puhdas liikenne Ajoneuvot & Ympäristö, "nämä testit todellisessa käytössä tarjota asiakkaille lisätietoja edustavan testit uudempien laboratoriossa, jotta Nyt voit valita tehokkaimman malleissa täysin tietoisena niiden todellisen kulutuksen".

Ennen vuoden loppua, PSA-konserni julkaisee lukuja muiden 20 mallia. Lisäksi, antaa simulaattori, jonka avulla asiakkaat voivat ennakoida kulutusta auton riippuen ajotavan ja käytöstä (mix kaupunki / highway / valtatie auton kuorman ...). myös, myös sovellus ajotavan joka valvoo kulutusta ja siten CO2-päästöjä. Ja vuonna 2017, ranskalainen ryhmä julkaisi typpioksidipäästöt olosuhteissa todellisen käytön asiakkaille.

Luettelo todelliseen kulutukseen verrattuna hyväksytty

Peugeot autot: todellinen kulutus

peugeot mallit

Citroen: todelliseen kulutukseen

Citroën-mallit

DS autot: todellinen kulutus

DS-mallit

Saatat myös olla kiinnostunut

Eurooppa hyväksyy uusia testejä todellisen kulutuksen maailmanlaajuisesti yhdenmukaistetun kevyiden ajoneuvojen Testimenetelmät

Autoja, jotka vastaavat parhaiten niiden todellisen kulutuksen hyväksyttyyn

Todelliseen kulutukseen autojen edessä hyväksytyn 18%: n ero