Skoda Octavia RS TDI DSG 4×4: todellista kulutusta ja vaikutelmia

Skoda Octavia RS TDI DSG: -ensivaikutelmiaSkoda Octavia RS TDI DSG: -ensivaikutelmiaSkoda Octavia RS TDI DSG: -ensivaikutelmiaSkoda Octavia RS TDI DSG: -ensivaikutelmia

Meillä on jo näyttöä uudesta Skoda Octavia RS 2.0 TDI 184 hv 4X4 DSG ytoca aloittaa matkat todellisen kulutuksen tiellä. yleensä se, että sisältää kaikki neliveto auto on synonyymi kulutuksen kasvuun polttoainetta, jota jotkut syyttävät enemmän kuin toiset riippuen veto valitsemalla. Kun kyseessä on tämän Skoda Octavia RSestamos puhu 5. sukupolven Haldex ero, tehokkain tähän mennessä, ja samalla se, joka parhaiten hoitaa siirto vääntömomentin välillä kaksi akselia, ja voi olla 100% taka-akselille Vaikeissa pidon menetystä etuakselin. Tämä järjestelmä pystyy toimimaan jo ennen etupyörät luistavat.

Yhdistelmänä all-wheel asemaan, Automaattinen dual-kytkin DSG tekee loput uuden Skoda Octavia RS 2.0 TDI 184 hv aina säilyttää oikean vaihteen näkökulmasta katsottuna tehokkaita, kuten tapauksessa valitsemme ajotilan SPORT, Se toimii moottorin hallinnan ja muutosten vähentämiseksi vasteajat. Toinen toiminta tällä tavalla on, että muuttaa pakokaasun äänen avulla perhonen, joka erityisesti mielestäni se viisasta eikä tavallista äänet voimistuvat, joissa käytetään muita merkkejä, enemmän keinotekoisia.

Arvioi auton ilmaiseksiSkoda Octavia RS TDI DSG 4x4: Consumer todellinen "loitolla"

kerran Me keskimääräinen kulutus uusi versio 4x4 päälle Skoda Octavia RS TDI, tekemisestä löytyy samalla linjalla muiden saloons vain etuveto. Vuoden tien se on muodostettu 5,35 l / 100km todellista kulutusta mitattuna meidän tekninen keskus, arvo erittäin pieni ottaen huomioon sen koko ja paino.

Ominaisuus, joka auttaa Skoda Octavia RS TDI 4X4 saada tämä levy kulutushyödyke on Inertiaalinen toiminta DSG, että decouples moottori muutoksen suotuisa rinteissä kun nosta kaasua. Käytössä kaupunkiliikenteen, lisää samaa, saadaan kanssa todellinen kulutus oli vain 6,66 l / 100km, myös hyvin alhainen Sedan AWD ja automaattinen siirto.

Varmasti on hypoteettinen arvo-hyöty mikään kuin Nyt, että Skoda Octavia RS TDI DSG 4x4, asettamalla palkkio par veljiensä Volkswagen-konsernin ... mutta kaukana näistä hintaan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Skoda Octavia juhlii 20 vuoden menestys

Joten Skoda Octavia RS tanssi 4X4 lumessa

Kaikki todellinen kulutus VW-ryhmän ja Mitsubishi, vähittäiskaupan