Skoda Superb 1.6 TDI Greenline: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen

Skoda Superb Greenline: ensivaikutelmaSkoda Superb Greenline: ensivaikutelmaSkoda Superb Greenline: ensivaikutelmaSkoda Superb Greenline: ensivaikutelma

Vastaus kysymykseen on selvä, ei. Uuden Skoda Superb 1.6 TDI 120 hv Greenline on tehokas versio kaikkein erityinen, mutta 4,3 l / 100 km kaupunkien sykli ja 3,3 l / 100 km kohteessa extraurbano, varmasti pois todellisuudesta. Kyllä, tässä nimenomaisessa tapauksessa todellisen kulutuksen saatu tekninen keskus Eikä pois ylimääräinen kuin mainostetaan brändin.

tämän uuden Skoda Superb 1.6 TDI Greenline 120 hv Hän on tehnyt selväksi meidän alkuaikoina näyttöä siitä, että talous on kärjessä, kun lopussa tiemme ajoreitin 199 km, ajotietokone Hän heitti luku vain 4,1 l / 100 km. Silti, tietenkin varmista, että kone makasi vai ei, ja jos on, onko se ollut liiallinen tai vika. Mutta silmiinpistävin on, että matkan jälkeen, ja pysäyttäminen mitata kulutusta, vasen sedan useita vähintään 1440 km, juuri mitään. Kuten tavallista, niin tarkistamme, että ajotietokone on vähän optimistinen ... ja kesti 8,570 litraa täydellistä tai mikä on sama, loppukulutus tallennettu Hän pysyi 4,31 l / 100 km klo keskinopeudella 98,17 km / h.

Tämä todellisen kulutuksen siksi voi olla ennätys, mutta lähes, melkein, ja ottaen huomioon koko ja paino Skoda Superb Greenline että asteikot Se on saavuttanut 1549 kiloa. Viite, Volkswagen Passat Bluemotion, kevyempi, pysyi Real kulutus 4,22 l / 100km.

Skoda Superb GreenlineSkoda Superb Greenline: ensivaikutelma

Mitä moottori, Skoda Superb Greenline Se tarjoaa samat Versio 1.6 TDI 120 hv teho läsnä alueella sedan, mutta useita muutoksia kulutuksen vähentämiseksi A spoileri takaluukkuun, ruumis 1,5 cm lähemmäksi maanpintaa (Tämän painekerroin kulkee 0,27 Cx 0,26 Cx) pidempi muutos kehitys kanssa kuudesosaa on 59,67 km / h 1000 rpm, renkaiden alhainen vierintävastus (Meidän yksikkö, Continental ContiEcoContact 5) tai katalyytin tarpeisiin AdBlue.

Ja dynaaminen jakso tämän Skoda Superb Greenline ei poikkea paljon suhteessa veljiensä alueella, mutta koska koko kehityksen kannalta on yhteinen vaihtaa 4. ja 6. nopeus Jos reitti on vähän käämi tai erittäin mäkinen, kuten tapauksessa on tietyillä testimme reitin.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Skoda tulevaisuudessa, että saapuu vasta 2019

Skoda Superb ja Ford Mondeo Sportbreack

Saimme uuden Skoda Kodiaq