Offiser! Ny VW T-Roc: en mini Tiguan for 20.000 euro

Volkswagen T-Roc: alle de offisielle bildene av den nye kompakte SUVVolkswagen T-Roc: alle de offisielle bildene av den nye kompakte SUVVolkswagen T-Roc: alle de offisielle bildene av den nye kompakte SUVVolkswagen T-Roc: alle de offisielle bildene av den nye kompakte SUV

Fenomenet SUV Det er mye mer enn en kjepphest. den prognoser forskjellige bilmerker tyder på at salg av slike biler vil fortsette å vokse betydelig over hele verden. Derfor, i praksis de største produsentene har mer enn én modell i dette segmentet. Dette er tilfelle Volkswagen, som nettopp avduket den nye og etterlengtede T-Roc, en SUV størrelse mer innhold enn Tiguan og Touareg.

Volkswagen T-Roc: MQB plattform gruppe

Volkswagen Touareg i kjølvannet av yel Tiguan, ønsket å utvikle en modell kompakt SUV tilby Fordelene med en slik måte å drive stilling, plass og muligheter for kjører i terrenget, med den Dynamikken i en kompakt sedan. For det har vært basert på MQB modulplattformen VW Gruppe, modellene som anvender som Volkswagen Golf eller egen Tiguan, Audi A3, Seat Ateca eller Leon, Skoda Octavia eller Kodiaq, forsøker å opprettholde et tyngdepunkt og en heller inneholdt utvendige dimensjoner.

Volkswagen T-RocDermed blir nye Volkswagen T-Roc, kunne vi prøve et par måneder siden, og kamuflert tiltak 4,23 meter lang (25 cm mindre enn en Tiguan), har en bredde 1,82 m og 1,57 m høyde, med en akselavstand 2,6 m. For sin del, boot kapasitet variere mellom 445 og 1290 liter med de brettede ryggene. hans å markedsføre det er planlagt til november 2017.

Volkswagen T-Roc: seks motorer tilgjengelig

den Mekanisk tilbud Volkswagen T-Roc inkluderer seks alternativer Mekanisk annen turbo, tre motorer TSI bensin 1,0, 1,5 og 2,0 liter, med krefter 115, 150 og 190 hk. Den første, tre-sylindret, kan bare være forbundet med forhjulsdrift og manuell girkasse med seks hastigheter, mens 1,5 TSI sylinder avstengningssystemet du kan stole på total 4MOTION og automatisk girkasse 7-trinns DSG. For sin del, er 2,0 TSI 190 CVestá tilgjengelige utelukkende med firehjulsdrift og automatgir DSG.

I tilfelle av diesel, den tilgjengelige forsynings er stort sett samme form og kraft som varianter tilbudt 1,6 og 2,0 liter TDI med identiske krefter som de i bensin, dvs. 115, 150 og 190 hk. Den eneste forskjellen er at med 2,0 TDI 150 hk Det tilbys en variant med seks-trinns manuell girkasse og AWD, konfigurasjon er ikke tilgjengelig for bensin.

versjoner total 4MOTION vil tillate deg å sette en kjøreprofil fem moduser: Eco, Normal, Comfort, Sport og individuelle, som virker på parametere DSG, luftkondisjonering, servostyring eller adaptiv fjæring.

Deres utstyr og sikkerhet

Volkswagen T-Roc SUV

Et aspekt i hvilken spesielt fremhever den nye T-Roc er i form av utstyr, tilkoblingsmuligheter, og kjøre hjelpemidler. Bortsett fra eksterne tilpasningsmuligheter med bicolor kropp og to trimme nivåer på grunnlag -denominados Stil og Sport, begge med et høyt nivå av bemanning, de nye styret konfigurerbare digitale instrumenter tilbudt 11,7 inches med høy oppløsning, varianter sentral skjerm standard 6,5 tommers eller 8" valgfri og kan regne adaptiv fjæring, Aktiv kontroll 4MOTION med ulike konfigurasjonsprofiler: Gate, snø, off-road og off-road Enkelt.

Alle versjoner av Volkswagen T-Roc De tilbyr standard bremsesystem multicolisión, assisterende filbyttevarsel og overvåkingssystem Front Assist med fotgjengere deteksjon og nødbremsing i byen.

Som et alternativ, den nye SUV tilbyr opptil elleve kjøre assistenter, blant disse er de adaptiv hastighetskontroll, i stand til å virke 30 til 210 km / t i variantene med manuell girkasse, og fra 0 til 210 km / t med DSG, jo Systemet trafikkskilt anerkjennelse, assistenter ufrivillige skifte felt, blind vinkel, detektering av sjåførslitasje eller parkering assistanse.

Du kan også være interessert i:

VW Scirocco vil ikke forsvinne: det er en elektrisk coupe!

Den nyeste Volkswagen: Golf Sportsvan

Grønt lys til elektrisk Bulli XXI århundre