Mitsubishi ASX 2018: fornyelse av SUV til gode priser

Mitsubishi ASX 2018: de beste bildene av fornyet SUVMitsubishi ASX 2018: de beste bildene av fornyet SUVMitsubishi ASX 2018: de beste bildene av fornyet SUVMitsubishi ASX 2018: de beste bildene av fornyet SUV

SUV er moderne er noe vi allerede visste, men noen ganger vanskelig å få en idé om hvor langt. i Mitsubishi De har satt tall på denne oppfatningen. Under presentasjonen av Mitsubishi ASX 2018 vi lært hvor langt denne SUV er viktig for firmaet med bare to tall: i 2017 Mitsubishi solgt 11.200 enheter i Spania er ventet. av dem, 6.600 kjøretøy vil være Mitsubishi ASX.

Mitsubishi ASX 2018: nytt bilde

Sviktende å nå en ny generasjon, Mitsubishi ønsket å forlenge livet til en modell hvis salget føre marsjfart. Derfor vil Mitsubishi ASX 2018 har "dynamisk Shield"A pakke estetiske forbedringer som styrker merkevaren ASX og gjøre en gjenkjennelig bil med et enkelt blikk.

Mitsubishi ASX 2018

utenfor, den nye ASX får to krom strimler, både foran og porten, som kjører hele bredden av bilen og begge parter ved logoen til de tre diamanter. I tillegg har det lagt LED-teknologi begge kjørelys foran og bak tåke lys og tilsettes et rutenett av honeycomb og hekkdiffusor med sin mer sportslig side er forsterket.

En gang inne, vi fant ut at midtkonsollen har blitt fullstendig redesignet, tilrettelegge sjåføren tilgang til på startknappen og nye materialer som forbedrer opplevd kvalitet. I tillegg Kaiteki finish, den høyeste av området, kan du nyte en attraktiv møbeltrekk med rødt broderi.

Mitsubishi ASX 2018: bedre å ikke røre hva som fungerer

Mitsubishi ASX som har blitt referansemerket Det har ikke bare blitt oppnådd ved sin estetikk. Japanske motorer har et rykte for å være tøff og vanskelig å bryte, så den helt av diamanter har besluttet å ikke ta noen av disse elementene.

Det foreløpig kun tilgjengelig med bensin motor 1,6 liter og 117 hk som løfter et forbruk på 5,4 l / 100 km kombinert med en manuell girkasse og forhjuls 2-hjulsdrift. For dieselversjonen blir nødt til å vente til tidlig 2018.

Mitsubishi ASX

Som for utstyr, merk fornyelse av sin Infotainment SDA, viser oss sin 7-tommers skjerm kjøretøy status og gir oss mulighet til å velge mellom surfing eller velge vår favoritt musikk takket være sin kompatibilitet med Apple og Android Auto Car. Denne funksjonen er tilgjengelig i Motion og Kaiteki ferdig, som legger mer USB (to totalt) i den mest komplette versjonen.

Mitsubishi ASX 2018: knockdown pris

Sammenlignet med sine konkurrenter, er det sant at Mitsubishi ASX det har vært litt bak i rommet og livability (den Ateca Seat kunngjør 535 liter bagasje med i overkant av 400 Mitsubishi), men også dens prosent basispris på 15.950 euro Det er svært attraktive. Spesielt hvis vi tenker på at Kaiteki versjonen av 20,750 euro, fortsatt under den billigste på Seat Ateca og litt dyrere enn gjennomsnittet ferdig Nissan Qashqai, annet marked referanser.

Du kan også være interessert i:

Mitsubishi ASX: cruise til A Coruna (video)

Mitsubishi ASX 220 DI-D 4WD test 5000 km SUV Japan

Vi søker den beste SUV Diesel: Ateca Seat, Nissan Qashqai og Kia Sportage