Fiat Panda Cross 4×4 Multijet 95 HP: todellista kulutusta ja ensivaikutelma

Kuinka paljon Fiat Panda Cross?Kuinka paljon Fiat Panda Cross?Kuinka paljon Fiat Panda Cross?Kuinka paljon Fiat Panda Cross?

Olettaen, että Fiat Panda kuiva, panda Cross olemme pieni maastoauto suoritetuksi. Verrattuna auton osa, suurimmat erot ovat: muovisuojia kehossa, kattaa teräskotelolla, Eri Etuvalojen muuhun alue ja kaksi pidikettä punainen teräs myös edessä helpottaa pelastustoimia pois tieltä.

maavara Fiat Panda Cross tulee 165 mm. noin M + S rengas, AWD ja TT kulmat itse haluavat monet muut, jotta tämä pieni utilitarian yksi aito off-road-lelu. Sisällä lisäksi verhoilu ja leikata, toinen piirre Olemme löytyy kiertonuppi, valitsemalla tila "pois tieltä" ja polveutuvat valvonta.

sisään tie, kylmä näinä päivinä, ja paljon reitin suolalla, näyttää siltä yllättävää, kuinka hyvin se menee, nojaten renkaat Goodyear Vector 4Seasons, ratsastus meidän yksikössä. Emme ole ottaneet mitään "scare" alueilla vuosien kokemuksella tiedämme, että riippuen aamulla voi olla tiettyjä jääpeitteiden ja kosteudessa. Ja että alkaen autopista.es käytön tueksi renkaan inviernoo sekoitettu, koska yhä tehokkaampia ja tarjoavat turvallisempi kuljettajalle ja matkustajille. Kuten kaikissa Fiat Panda, kaipaamme hieman tarkempi suuntaan, mutta emme saa unohtaa, että se on käytännöllinen. Vaikka "Kaupunki" off mode, Se vaatii useita kilometrejä tottua ja saada luottamusta.

Fiat Panda CrossFiat Panda Cross 4x4 1.3 Multijet: moottorin suorituskykyä

kanssa Dieselmoottori päivitys uuteen 1.3 Multijet, sen teho nousee 95 CV. Käytännössä ei juuri eroa version kanssa, jonka se korvaa, paitsi että se on paljon miellyttävämpi kaupunkien reittejä, alhainen järjestelmä paljon liuotinta. Ehkä enemmän huomionarvoista, että uusi Fiat Panda Cross Multijet 95 hv Se esittelee alhaiset päästöt, vain 119 g / km CO2, joka vapauta veroja maksamatta.

Mitä todellisen kulutuksen, korosta 5,44 l / 100 km valtatie saadaan keskimäärin 97,33 km / h, kanssa laivalla tietokone-merkintä 5.5 l / 100km, melko tarkka. Mutta se on kaupunki, tukee järjestelmän stop-start moottori Stop / Start hieman karhea, mutta erinomainen suorituskyky, jossa uusi Fiat Panda Cross tekee eron vain pari kymmenystä edellä vasemmalle, saada tulos 5,64 l / 100 km.

Lopulta Fiat Panda Cross on apuohjelma "off road" kaikille käyttäjille ja Käytä melko tiukka talous.

Fiat Panda Cross 4x4 1.3 Multijet. TT Cotas

- Kohtauskulma: 27,5 °
- Exit kulma: 39 ° (Escape)
- Breakover kulma: 22º
- Maavara: 165 mm
- Kahluupaikkaa syvyys: 760 mm
- Etujousitus aivohalvaus: 250 mm
- Takajousitus aivohalvaus: 260 mm