Sammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart Forfour

Sammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart ForfourSammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart ForfourSammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart ForfourSammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart Forfour

Samarbeidet mellom Mercedes og Renault har hatt mange frukter, noen kommersiell karakter og andre, som de to bilene i denne sammenligningen, ren kosmopolitisk orientering. mellom Smart Forfour og Renault Twingo synes det er vanskelig å nå hvordan Mercedes og Renault hvor mye som er i hver bil. Hvis spørsmål, vil begge merkene selge sitt produkt som de gjør best og feie til hjemme, selv om Til slutt er en felles innsats av de to; tenke positivt, både biler har det beste fra hvert merke. De møter her i mindre mektig versjon av 71 hester og den ferdige toppenden hver; De er den samme bilen, nå vet det hvordan du skal gå og finne ut hvilken som er den beste kjøp.

almost twins

Sammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart ForfourHistorien har vist oss at Renault kan gjøre motor, understell og har teknologi, så for en bil som Smart Forfour Jeg ser det en demerit bære skjult Renault navn i sine enkelte komponenter. Det er sant at som forbruker jeg egentlig ikke sånn at et premium produkt som Smart arv har biter av en generalist, men det er nettopp disse detaljene som til slutt oppnå en akseptabel pris for en bil av denne typen. Og hvis de samme delene har kvalitet, pålitelighet og design, som er tilfelle, så perfekt.

case Renault Twingo Det er det motsatte, siden i teorien de teoretiske gevinster Kvaliteten på en Mercedes alt, men prisen Renault, og det er en stor argument du kan hjelpe vinn salg; Det har ingenting å gjøre med det emosjonelle første generasjon Twingo triste øyne og seng inni vi alle husker, og ikke lenger en konvensjonell bil arkitektur og er videre spesialisert i byen, se om det som allmennheten eller ikke.

Arkitekturen av de to bilene er identiske, i likhet med resten av seksjonene. Smart er typisk, med motor under gulvet i bagasjerommet og fremdrifts. Dette forhold, sammen med det lille slaget, få Twingo og to Forfour Uslåelig armene by. har en svingradiusen leder i sin kategori, som lar deg endre retning raskt eller få inn nesten umulige hullene. Jeg synes det er hyggelig å se med glans, et opphengningssystem som er forsvart med verdighet.

Sammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart ForfourKomfort er god, og at de to hadde "sportsunderstell" og store hjul fra sine lister av statister, og De har ingenting å gjøre med tørr forrige generasjon Smart. Rammen er godt over mulighetene motoren også en god trekkevne og stabilitet kontroll for å se neppe opptre. Jeg klarer ikke å bestemme forskjellen i atferd mellom begge grensen, mye mindre i en vanlig bruk. De reagerer vel å plutselig endring av støtte, mye bedre enn jeg forventet for en slik bil. Smart Forfour har en serie assistent vind, Han jobber mer enn du kan forestille gitt karakteristikker av vekt og høyde kamp han har; Renault Twingo eller ikke bære alternativ og de fleste hadde ikke vært inkludert moms. Det er ikke kritisk i disse spesifikke situasjoner, men den ekstra sikkerheten er aldri over.

De to har en samme motoren atmosfærisk bensin tre sylindre og en liter av forskyvning. de har 70 hester, som de er tilstrekkelige for byen og svært rimelig å forlate henne. Du kan forlate byen for å dra hjem i en forstad, men uten hastverk og med tanke på at elastisitet ved lave turtall er veldig treg; drift akselerasjon filskift er ofte ikke like raskt som du ønsker å gjøre det trygt. Det er motoren i 90 hester. I kontrast, lav hastighet smidighet viser nok slik at i byen at situasjonen endrer baner så fort som du forventer, ikke bevege seg som en motorsykkel, men bo nær. Byen er din territorium.

Begge bære en Grand Stopp / start, fint i drift og meget god nedetid. Vanligvis du flytter dem under 6 liter gjennomsnittlig forbruk, mer omtrent 5 liter hvis du tar det med ro, over 6 hvis du ruller prestacional sammenheng.

interiør

Sammenligning: Renault Twingo 1,0 vs 1,0 Smart ForfourInne i hver setter sin stil, selv om størrelsen er den samme. Fire voksne passer perfekt uten å ha noen form for motgang. Setene er komfortable og det er mer plass enn utseendet ditt kan gjøre deg avventende. Stammen er bare i verdensrommet, men god bruk. I begge seteryggene kan du avta; Renault tilbyr standard støtte delt i to, mens i Forfour du må bestille den som en ekstra 255 euro og vil legge både liggende baksete for å øke lastekapasitet. I begge har du bluetooth standard med en adapter for å sette mobilen. Interessant lastet ned fra Internett begge tilbyr gratis apps, som du vil ha alle funksjonene du trenger, og mer på telefonen. Du kan også sette den sentrale skjermen med alle disse funksjonene, men koster litt mer enn 800 euro, og jeg tror du trenger ikke investere i det.

Sammenligning ferdig Zen og Proxy Du kan ikke si at en kommer mer utstyrt enn en annen, men gi mer preferanse til noen statister enn andre. For eksempel Smart sa fører serie assistent vind, kneet airbag, adressen variabelt forhold panorama tak og klimaanlegget ikke bærer hans rival. Til dette Twingo svarer med tåkelys, justering av rattet, elektriske speil, delt bakseteryggen, på bakre radar nærhet og 35-liters tank (70 euro i Smart, som bærer serielle 28 liter).

der mer variasjon av alternativer tilgjengelig i Smart, men prisen er høyere; analysere deg med å analysere Renault vil alltid være mer rimelig. Fra og med disse er ferdig er en I motsetning til 1,685 euro, utvide til 700 euro rabatt Twingo lagt, Smart offisielt ikke tilbyr det, er en annen ting hvis forhandlere legge noe spesielt tittelen. Enestående utstyr forskjellen er satt til 2,385 euro, og det er mye. En annen ting er at du prioriterer en merkevare eller en annen eller til tilpasningsmuligheter, men 2,385 euro er mye i en regning på rundt 13.000 euro, mye for en lignende sluttresultatet. Til slutt er det et spørsmål om pris, siden de er de samme. Jeg finner en god løsning for byen, og du kan få ut av det, men reiser eller hva du Plantées. Jeg liker personalisering av Forfour men til slutt hvis du tilbringer statister du får i for høy pris. Den Twingo balanserer vekten.

Så vi gjør testene